M.2 Ssd 2.el Satan Varmı ?

Unknow

Kayıtlı Üye
Temiz fazla kullanılmamış elinde olupta kullanmayan uygun fiyattan verecek varmı

120-128-240gb lik olanlardan 1tane lazım

fiyat bilgisi ile birlikte iletişime gecebilirsiniz

Bilgisayar teknisyeni olarak 2.el ürünlerin ne kadar zarara uğratmayı seven yanı olduğuna çok tanık oldum. Tavsiye etmem, sıfır al hacı abi

Bilgisayar teknisyeni olarak 2.el ürünlerin ne kadar zarara uğratmayı seven yanı olduğuna çok tanık oldum. Tavsiye etmem, sıfır al hacı abi

haklısın biliyorum ama temiz bulursan hem ucuz hem sıkıntısız oluyor çok kullanılmış almam zaten param çok olsa sıfır alırım son kanalların hiç biri onay almadı biraz tökezletti tekrar başvuru yapacam Earl Hacı Reis :)

Ssd nin hdd ye göre ömrü çok kısa. Bence ya kullanılmamış ikinci el yada sıfır öneririm. 2 ay önce yandı benim m2 ssd. Toshiba 250lik aldım gayet stabil düşünürsen bakmanı öneririm ama tahminimce 50-100 lira artmıştır

Ssd nin hdd ye göre ömrü çok kısa. Bence ya kullanılmamış ikinci el yada sıfır öneririm. 2 ay önce yandı benim m2 ssd. Toshiba 250lik aldım gayet stabil düşünürsen bakmanı öneririm ama tahminimce 50-100 lira artmıştır

kanka zaten bunu bildim için depoloma olarak kullanmıcam sadece işletim sistemi ve oyunları hızlı çalıştırmak için kullanıcam m.2 ssdyi depolama için Wd BlackSAta Var en iyisinden 3,5inc

toshibanın belli bir kullanıumdan sonra hızının düştüğü söyleniyor 3-4 gündür araştırıyorum stabil kalmıyor

M2 alma hocam. Tavsiye etmiyorum. Depolama alanim yok dersen buyuk kapasiteli 2.5 ssd al gec
M2 ler cok hassas oluyor. Onlarca M2 tuketmis biri olarak nacizane tavsiyemdir.

laptop 1tb hdd var aynı anda m2u ssd ile birlikte kullanabiliyor muyuz? msi gp72 leopard pro

m2 slot var geçiş nasıl olacağı konusundan sordum

Bilgilerini yedekle hdd ni temizle arkasından M2 SSD ni anakarta taktıktan sonra Bios üzerinden başlatma seçeneklerini bulup m2 slotuna yönlendirmen lazım sonra m2 üzerinden windowsu kurman gerekiyor biostan. Kurduktan sonra normal devam edersin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri