Maaş Artışları Artık Hedef Enflasyona Göre Yapılacak

• Kullanıcı reis1477
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Gündemdeki Konular & Haberler

reis1477

Kayıtlı Üye
Bakan Şimşek: “Bundan sonra ücret düzenlemeleri hedef enflasyona göre yapılacak.”

Bu Şimşek e göre halkın yemek yemesi bile israf.

Son düzenleme:
Tam anlayamadım. Hedef enflasyon diyelim 2024 için %30 ama tüik enflasyonu %100.

Maaşa %30mu zam yapılacak?

Durum buysa güzel eğleniyorlar:)

Tam anlayamadım. Hedef enflasyon diyelim 2024 için %30 ama tüik enflasyonu %100.

Maaşa %30mu zam yapılacak?

Durum buysa güzel eğleniyorlar:)

%33 müş hedef enflasyon hocam

Evet ona göre yapılacak.Eğer 2022/23 yıllarında olduğu gibi her sene %100 zam yapılmaya devam edilirse venezuela olmaktan korkuyorlar

zam yaparak düzelmeyeceğini anlamış. Bu gayet iyi birşey. Emekli dayılar gibi düşünmeyin. Az zam demek herşeye az zam gelecek demek.

zam yaparak düzelmeyeceğini anlamış. Bu gayet iyi birşey. Emekli dayılar gibi düşünmeyin. Az zam demek herşeye az zam gelecek demek.

Son 2 sene zaten %100 zam yapıldıda neye yaradı? Dimi hocam

Son düzenleme:
Açıkçası yapılan doğru ama asgari ücretliler için konteyner kentler kurmalılar ozaman. Gerçekten yolsulluğu sonuna kadar hissedecekler. 4-5 sene hayatta kalmayı başarırlarsa ondan sonra kısmen normale döner

yılbaşında %30 zam yapılır özel sektörde zam zamanına 2-3 hafta kala herşeye %20-30 zam gelir sonra zam yapılınca bu seferde derlerki maaşlar zamlandı maliyetimiz arttı,biz %30 daha fiyatlara zam yaparlar.Memlekette herkes birbirini soyacak ,en sonunda kimsenin cebinde para kalmadığında görecez halimizi.

Açıkçası yapılan doğru ama asgari ücretliler için konteyner kentler kurmalılar ozaman. Gerçekten yolsulluğu sonuna kadar hissedecekler. 4-5 sene hayatta kalmayı başarırlarsa ondan sonra kısmen normale döner

Hocam bombos yere 3 sene faizleri düşürdüler ya

Gördüğüm en süzme Üloğğğğğculardansın.

Hocam maaş artışları enfladyonu tetiklemiyor mu? %200 -zam gelse ürünlere %300 gelecek.Asgari ücreti dolar endeksli yapsınlar olay çözülsün yoksa böyle devam ederse 10 seneye asgari ücret 800 bin tl olcak

Hocam maaş artışları enfladyonu tetiklemiyor mu? %200 -zam gelse ürünlere %300 gelecek.Asgari ücreti dolar endeksli yapsınlar olay çözülsün yoksa böyle devam ederse 10 seneye asgari ücret 800 bin tl olcak

bu maaş alanları kesip kuyuya atacaksın yav , enflasyon falan derdi kalmaz. Olum siz dalga mı mı geçiyorsunuz.

Bence sen dalga geçiyorsun.

2021 deki 2800 tl nin alım gücü su anda yok

Sana göre her sene %200zam yapılsın alım gücü artsın

Duvara çekice ne bileyim tuzluğa laf anlatırsınız ama bazılarına laf anlatamazsınız. Boşverin değerli vaktinizi harcamayın

[MENTION=78236]Augustiner[/MENTION] sen Üslup una bi dikkat et, konuşmayı öğren öyle gel.

Daha dün gibi hatırlıyorum 2002 senesınde emekli olan abılerımız aldığı emekli maaşı nedenı ile birdaha iş güç düşünümüyorlar idi adı üstünde emekli oldumu paşa paşa emeklılığı yaşıyorlar ıdı Şimdi ise 7500 bozdur bozdur harca Bişe dedimmi şükür et dıyorlar İyide şükür edmedığımızı nereden bılıyorsun Yav 2002 senesınde olan şartları kım bu hale getırdı o zaman emekli olan adam bir kişinin yaptığı işi yapıyordu bana üç kişinin yaptığı işi yaptırdılar hem param az abi benım hakkımı kım yıyıyor Amacım ne a ne b parıtısıne laf soylemek değil sıyaset değil sadece sorguluyorum Bu ay kredı kartını ödedık önüzdekı ay işe gıremez ısek vay halımıze teknık eleman olduğum halde kaç yere basvurdum dönüş yok yurt dısına başvurduk oradanda dönen yok Hele bir hasta olursak Allah korusun veya bir kaza olursa vay halime Yaşını başını almış adama kolay kolay kımse işe almıyor Tam en verımlı zamanımızda vatana millete faydalı olacağımız zamanda iş sorunu yaşıyoruz Maaş Artışları Artık Hedef Enflasyona Göre Yapılacak olması güzel gelişmemı onuda bilemıyorum artık kafa durdu :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri