Maaş Bordrosu olmadan Kredi Kartı Almak

06Quarrel

Kayıtlı Üye
Merhabalar, finansbank'a kredi kartı başvurusunda bulundum ön başvuru onaylandı ancak finansbank'ı aradıktan sonra mesaj geldi reddedildi diye. Şubeye gitmeden önce bilen varsa diye sorayım dedim; Şuan için tek gelir kaynağım adsense olduğu için sigortam, maaş bordrom vs. yok. Enpara kullanıyorum adsense'den yatan paraların dökümünü gösterip kredi kartı alabilir miyim? Onaylanır mı daha doğrusu. Bilenler cevaplayabilirse sevinirim.

enpara icin bilmiyorumda ben axess kartını herhangi bi maaş bordro ekstresi olmadan almıstım

Bir is yerinde calisan olan olarak kendini gösterebilirsen cok kolaylıkla alabilirsin is yeri sahibi arkadasin olacak aradilarmi Özel sektörde sigortasız calisiyorum diyeceksin öyle veriyorlar 10.000 tl lik kredi karti aldim öyle

Bir is yerinde calisan olan olarak kendini gösterebilirsen cok kolaylıkla alabilirsin is yeri sahibi arkadasin olacak aradilarmi Özel sektörde sigortasız calisiyorum diyeceksin öyle veriyorlar 10.000 tl lik kredi karti aldim öyle

Mantıklı hocam, en kötü öyle yapayım böyle olmuyorsa

Garanti'den hesap açtırırken kadın habersiz kredi kartı başvurusu da yapmış.

KKB puanın Türkiye'nin en kötü yüzde 10'luk diliminde olmasına rağmen kredi kartı verdiler 750 TL limitli.

Adsense giriş çıkışlarından dolayı da dün 1.000 TL'ye çıkmış.

Biraz şansa bakıyor bu iş sanıyorum.

Adsense gelirin isterse aylık 1 milyon olsun, 1000 lira bile kredi vermezler güvencen yoksa.

[MENTION=13093]CNZ[/MENTION] Geçen deneme amaçlı 10 bin için başvurdum garantiye ssk yok bişey yok kabul ettiler.

Son düzenleme:
enpara'daki para girişleri düzenli ve belirli bir miktarın üzerinde ise kabul ederler hocam.

Finansbank ve garanti reddetti tekrar, pazartesi gidip sormayı düşünüyorum. Bakalım umarım çıkarırlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri