Maaşlı İş arayanlar Home Ofis Çalışma

aslında zor bi iş değilde @MortalKombat adlı arkadaş tek ip demiş her hesaba farklı ip ile girip beğeni yapılacaksa işte burda gümleriz :D

doğrulama kodu, resmi vs olayı da çıkabilir tek ip ve cookie yüzünden ama ip değişme mac değişme cookie silme vs vs gibi macro kurarsanız belki o zaman efsane olabilir :D

Bir bot yazarak 10.000 hesapla giriş yapıp istediğiniz sayfaları beğendirtebiliriz aslında. :)

Bot sistemi server tarafından farkedildiği gibi bırakın sizin işinizin yanması tüm çalışanların işi yanar.
İşe ihtiyacı olan ben bu işe ihtiyacım var pcde oyun oynayacağıma para kazanabilirim diyen arkadaşlardan yanayım.

---------- Spam Engelliyici 23:55 ---------- Önceki Mesaj 23:54 ----------

Burda arkadaşların anlamadığı yer; her gün 1000 hesap, yani ayda 26000 hesap mı yoksa; ayda 1000 hesap mı verilecek kişi başı ?

Çalışan kişilere 1000 hesap tanımlanacak ve bu hesapla çalışacaktır.

İp reset yapılmayacak anladığım kadarıyla, 20 sn 1 ip reset desek 1000 hesaptan 5.5 saat. Daha beğenmesi var sonra. Olduki hesaplar banladı iş 1 gün 2 gün aksadı ozamn adamın maaşı yanıcakmı.

Bot sistemi server tarafından farkedildiği gibi bırakın sizin işinizin yanması tüm çalışanların işi yanar.

Hocam şimdi diyelim ki 20 kişi işi yapacak. Bunlardan 2si bot kullandı diğer 18 kişinin de mi işi yanıyor? Burası önemli :confused:

İş kolay değil ama işi olmayanlar için güzel iş

29 gün çalıştık diyelim 1 gün oldu ya hasta oldun acil bi durum çıktı ev yandı, sel bastı deprem oldu sular kesildi. 29 günün parasını alamıycaz. işte burda dur. İnsanın emeğinin hakkı ne ise o verilmeli. çalıştıgı günlerin parası verilmeli bence burda bir artniyet ararım ben :)

Arkadaşlar bu konuda çok soru gelmiş. İşi alan her kişiye 1000 hesap tanımlanacaktır. Bu 1000 hesapla işi yapacaklar 1 ay boyunca başka hesap verilmeyecektir.

---------- Spam Engelliyici 00:06 ---------- Önceki Mesaj 00:05 ----------

İp reset konusunda ise. 15 üyelik işlem yaptıktan sonra ip reset gerekmektedir. Bunun için farklı çözüm yolları vardır. İşi netleşen arkadaşlara bu konuda ayrıntılı bilgi verilecektir.

---------- Spam Engelliyici 00:07 ---------- Önceki Mesaj 00:06 ----------

29 gün çalıştık diyelim 1 gün oldu ya hasta oldun acil bi durum çıktı ev yandı, sel bastı deprem oldu sular kesildi. 29 günün parasını alamıycaz. işte burda dur. İnsanın emeğinin hakkı ne ise o verilmeli. çalıştıgı günlerin parası verilmeli bence burda bir artniyet ararım ben :)

iş 29 gün değil 26 gündür. Diyelim rahatsızlandınız bana ulaşıp bilgi veriyorsunuz. O günü başkasına kaydırıyorum. Haftaya 6 değil 7 gün çalışıyorsunuz.

Teklifi güzel, işe talip olan arkadaşlar rutin bir iş yapıcağınız için patlar derecesinde sıkılıcağınızı düşünüyorum, iyi düşünerek karar verin derim, en kötü ihtimallerde nasıl sonlanır gibisinden sözlerinizi alarak girin, işin nasıl olması ve olası durumlarda nasıl sonuçlanıcağını anlayın, teklife diyecek son sözüm, ''bundan iyisi Şam'da kayısı'', iyi çalışmalar.

Hocam şimdi diyelim ki 20 kişi işi yapacak. Bunlardan 2si bot kullandı diğer 18 kişinin de mi işi yanıyor? Burası önemli :confused:

İş kolay değil ama işi olmayanlar için güzel iş

Bot kullanılacak bir iş değildir. Bot kullanılacak olsa insan gücüne gerek kalmaz makinaya servera para yatırılır oradan ben kazanırım. Bunun için önlemler vardır.

gençler basit falan demişsiniz de 1000 hesaptan bahsediliyor ve ip'nin de değişmesi de işin içine girerse evden çıkamazsınız. Çelik gibi siniri sabrı olan varsa girsin bu işe :)

Diğer arkadaşlarımın da dediği gibi bot ile bu iş halledilebilir.

İş iyiymiş. Ben günde 1 tane video yükleme diye bir hedef koymuştum kendime, 3. gün sıkıldım artık yüklemiyorum dedim. Günde 1 video bile çok uğraştırıcı geldi bana, bunu yapanlara Allah sabır versin ama getirisi gayet iyi bence.

Teklifi güzel, işe talip olan arkadaşlar rutin bir iş yapıcağınız için patlar derecesinde sıkılıcağınızı düşünüyorum, iyi düşünerek karar verin derim, en kötü ihtimallerde nasıl sonlanır gibisinden sözlerinizi alarak girin, işin nasıl olması ve olası durumlarda nasıl sonuçlanıcağını anlayın, teklife diyecek son sözüm, ''bundan iyisi Şam'da kayısı'', iyi çalışmalar.

Çok fazla teklif vardır. Amaç ihtiyacı olan ve bu işi ciddi yapacak kişileri seçmek. Güven konusuna gelince siz bize güvenin işe başlayın bende size güveneyim bu işi birlikte yapalım.

Bazı güvenle ilgili sorular geldi o konuda açıklama yapayım ben size sigorta diyorum daha neyin güveni. :)

---------- Spam Engelliyici 00:10 ---------- Önceki Mesaj 00:09 ----------

İş iyiymiş. Ben günde 1 tane video yükleme diye bir hedef koymuştum kendime, 3. gün sıkıldım artık yüklemiyorum dedim. Günde 1 video bile çok uğraştırıcı geldi bana, bunu yapanlara Allah sabır versin ama getirisi gayet iyi bence.

Evet baştan söyliyim çok zevkli keyifli iş değil sıkabilir!!!!

Bot kullanılacak bir iş değildir. Bot kullanılacak olsa insan gücüne gerek kalmaz makinaya servera para yatırılır oradan ben kazanırım. Bunun için önlemler vardır.

Anladım hocam da bir iki kişi bot kullanmayacağım deyip işi aldıktan sonra bot kullanırsa diye sordum yani o zaman tüm çalışanların işi yanıyor mu?

İş 1 haziranda başlayacak şuanda talepleri alıyorum değerlendireceğiz.

paraya ihtiyacı olanlar için güzel ama çok sıkıcı olacaktır ip degiştir bin hesaba günlük gir çık begen vs. modemin ip degişme süresini vs hesaba katarsanız baya sıkıcı gelecektir :)

basit diyenler dalgamı geçiyo adam bot yok demiş ip değişeceksin 1k tane hesaba girip çıkacaksın 3 gün yapın bakalım 4üncü gün sıkıntıdan monitöre kafa atarsınız :D

Uyelik yeni, is zor, verilen ucret yapilacak ise gore az. Calisma sartlari agir ve garantisi yok. Yani 29. gunun sonunda "ben senin yaptigin isi begenmedim", "bir baska kisi bot kullandigi icin sizin isiniz de sayilmadi" gibi mazeretler uydurulmasinin onune gececek herhangi bir sozlesme ya da buna benzer bir guvence olmadan, bu ise girecek arkadaslarin dikkatli olmasini oneririm.

basit diyenler dalgamı geçiyo adam bot yok demiş ip değişeceksin 1k tane hesaba girip çıkacaksın 3 gün yapın bakalım 4üncü gün sıkıntıdan monitöre kafa atarsınız :D

1 kişi fabrikada çalışsa beden gücü kullanacak zamanını kullanacak sabah 8 akşam 5 çalışacak. Aldığı maaş asgari ücret + sigorta.

Evde bu şartlarda çalışma bahsettiğime göre daha iyi olsa gerek...

iş yükü ve ücret yarı yarıya düşürülebilirse daha verimli olacaktır hem işveren hemde işçi açısından günde 1000 hesaba girmek + ip değiştirmek kafayı yedirtir adama :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri