Maç Golleri Telif İlişkisi

codexx

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar, dünyanın tum futbol musabakalarından lig farketmeksizin, (ingiltere,ispanya,meksika,şili vs.) maçların gollerini yayınladıgımızda telif yemekte miyiz?

Daha önce tecrübe eden ark.larımız mutlaka vardır. Dünya engeli yada telif yeme olayı var mı acaba... Deneyen bilen duyan varsa bilgilendirir umarım...

Bundesliga felan sakın yükleme. bundesliga.de almanyadan hemen telifi yersin. 1 dklık bi video attım sahaba kadar 30k ve telifi yedi :D

Premier Lig'de öyle sabahı falan da bulmaz, gündüz denk getirirlerse 3 saate yersin telifi, sabaha zaten kalmaz işlerini iyi yapıyorlar:))
Premier Lig'den çok uzak dur, çok önemli maç olursada vur kaç yapacaksın video tutmak yok öyle.Yazık olur kanala.

maç özetiyle boşa zaman harcama dünya engeli,üçüncü eşleşme yersin,bunları aşarsanda sabaha kalmaz telifi yersin.

Ben çoğu telifli ligi kendim benimsediğim bir yöntemle atıyorum.Telif yemiyor şimdiye kadar.İzlenmesi bitince de siliyorum. :cool:

Üstad amaç canımızı çektirmekmi :D
Ben vurkaç yapıyorum, bigün bana vurup kaçmazlar umarım :D

Yakalanmazsa çok iyi.Partnerli kanalda yüklemek lazım videoları.

Mesela Bundesliga hariç diğer ligleri atıyorum.Bundesliga maç bitimine yakın yüklenenlerin altında telif hakkı bildirimleri ksımı çıkıyor.Ama video yok.Anlıyorum ki Bundesliga telif göndermiş.Siliyorum hemen. :D

Mesela Bundesliga hariç diğer ligleri atıyorum.Bundesliga maç bitimine yakın yüklenenlerin altında telif hakkı bildirimleri ksımı çıkıyor.Ama video yok.Anlıyorum ki Bundesliga telif göndermiş.Siliyorum hemen. :D

guzel yontem ama su da var adam videona telifi attiktan sonra silsen de aliosun ihtari diye biliyorum

Aynen partnerdeyim bende.
O dediğin olayı bilmiyordum, hala da anlamadım "maç bitimine yakın yüklenenlerin altında telif hakkı bildirimleri ksımı çıkıyor" ne demek istediğini:)
Acemiliğimize ver :))

guzel yontem ama su da var adam videona telifi attiktan sonra silsen de aliosun ihtari diye biliyorum

Birkaç kanalda denedim telif gelmedi.Bir kanalda silmedim 2 saate telif geldi.Başka bir denememde bir kanala telif attım.Birkaç saat sonra yükleyen videoyu sildiği için telif geçersiz sayıldı tarzı mail gelmiştri.Belki alakası yoktur bilmiyorum.

Aynen partnerdeyim bende.
O dediğin olayı bilmiyordum, hala da anlamadım "maç bitimine yakın yüklenenlerin altında telif hakkı bildirimleri kısmı çıkıyor" ne demek istediğini:)
Acemiliğimize ver :))

Sanırım o an telif yolluyorlar.Benim izlenimim öyle.Ayrı kanallarda denedim.Birkaç lig para kazanma kapalı yaptım ve ne telif ne dünya engeli geldi.Aynı videoyu para kazanma aktif video olan kanala yükeldim hemen dünya engeli çıktı.

Birkaç kanalda denedim telif gelmedi.Bir kanalda silmedim 2 saate telif geldi.Başka bir denememde bir kanala telif attım.Birkaç saat sonra yükleyen videoyu sildiği için telif geçersiz sayıldı tarzı mail gelmiştri.Belki alakası yoktur bilmiyorum.

Sanırım o an telif yolluyorlar.Benim izlenimim öyle.Ayrı kanallarda denedim.Birkaç lig para kazanma kapalı yaptım ve ne telif ne dünya engeli geldi.Aynı videoyu para kazanma aktif video olan kanala yükeldim hemen dünya engeli çıktı.

Anladım hocam enteresan..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri