Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar dün şampiyonlar ligi maçları vardı biter bitmez attım aldığı izlenim 100 ile 200 arası adamların attığı videolar 100 bin 250 bin izlenim alıyor nasıl oluyaor bu iş bilen varsa yazsın.
etiket açıklama sağlam olsun gerisi geliyor zatenben önüme çıkan ilk videoyu indirip yüklüyordum ilk sırada çıkıyordum gerisi malum
Bu birazda abone meselesi herhalde adamlar 3 5 dakkada 301+ oluyor.
Aboneyle alakası yok ben her yüklediğimi 0 kanalla yapıyordum zaten 2.gün telifi yiyorsun vurkaç mantığıı çalışıyor o işlered
ben bi kere silmeyi unuttum sabah telif 21 bin izlenme almıştı görüntü bulanıktı bide futbol seyrediliyor yaw![]()
izlenmeye izleniyorda getirisi yok 30-40k izlenime 30-40 lira anca bırakıyor bide son olaylardan sonra reklam çıkmama,ünlem derken uğraşılacak bir kategori değil yanivideoların ömrü tahmini olarak 18-20 saat
![]()
hocam neden bu kadar az bırakıyor maçı izlerken gol videosu falan değilde geniş özet yapsak 15 dklık özgün çekimle1 gecede zorlamazmıyız gene 100 200 lirayı
Sen iphonela çek üstat o zaman daha çok bırakır![]()
ya sen hep gül emi
![]()
Hepimiz gülelim üstat
Bu arada tamamen mizah amaçlı söylüyorum bunları alınmıyorsunuz inşallah![]()
yok hocam Rahat![]()
hocam iphone 5c nin neler yaptığını gösterin örneğin doğa manzaralarını çekin birleştirin. veya oyun oynayın videosunu çekin çok iyi tutuyor bunlar
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.