Mac Ve Ip Adresimi Değişcem Bilgisi Olan Bakabilirmi.

MarshallTeach

Yasaklanmış
Arkadaşlar 1 hesap içinde 90 dolar varken kapatıldı 2.hesap bugün kapatıldı oysa yeni hesap 2 günde 15 tık almış oda gitti şimdi ıp ile mac adresimi değişcem nasıl değişirim bilgim yoktur birde ıp veya mac adresimi değişsem ttnet anlıyabilir herhangi bir sorun olurmu vs. ilerde sıkıntı yaşarmıyım hem internet hem bilgisayar için mesajlarınızı bekliyorum.

Teşekkürler.

mac adresini değiştiremezsin değiştirmek için tek koşul ethernet kartını değiştirmen gerekmektedir.

Arkadaşlar 1 hesap içinde 90 dolar varken kapatıldı 2.hesap bugün kapatıldı oysa yeni hesap 2 günde 15 tık almış oda gitti şimdi ıp ile mac adresimi değişcem nasıl değişirim bilgim yoktur birde ıp veya mac adresimi değişsem ttnet anlıyabilir herhangi bir sorun olurmu vs. ilerde sıkıntı yaşarmıyım hem internet hem bilgisayar için mesajlarınızı bekliyorum.

Teşekkürler.

Arkadaşım mac adresini değiştirebilirsin , değiştiremezsin diyen arkadaşlara soruyorum siz hiç denedinizmi ? Ben değiştirdim aynı sorundan dolayı bak burada ayrıntılı anlatmış bir bak istersen
Programsız MAC Adresini Değiştirmek (Resimli Anlatım) - MsXLabs

İp adresinide değiştirmek zaten çok kolay modemi bir defa resetle yeterli ayrıca
NE OLURSA OLSUN ESKİ HESABINA GİRİŞ YAPMA BANLANMADAKİ EN BÜYÜK ETKEN BELKİDE BU , SAKIN ESKİ YOUTUBE HESABINI YADA ADSENSE HESABINI DÜZELMİŞMİ DİYE BAKMA VE SAKIN AÇMA

Teşekkürler.

http://www.ytpara.com/adsense-soru-ve-sorunlar/5700-mac-ve-ip-adresi-degistirme-resimli-anlatim.html

---------- Mesaj saat 21:21:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:20:23 civarında gönderildi. ----------

mac adresini değiştiremezsin değiştirmek için tek koşul ethernet kartını değiştirmen gerekmektedir.

http://www.ytpara.com/adsense-soru-ve-sorunlar/5700-mac-ve-ip-adresi-degistirme-resimli-anlatim.html

Kardeşim mac adresi değiştiremezsin maskelersin sadece. Eğer Mac adresi banlasalardı adsense e hiç erişemezdin. Sayfa açılmazdı. Senin cpu id ne kadar hdd serialine kadar alabilir Google. Ki öyle ince detayları veri olarak çekiyordur mutlaka. Basit ip değişikliklerini yemezler. Ayrıca sen ip değiştiremezsin (modeme reset atmakla yeni ip alırsın gerçek anlamda sadece) ve senin lokasyonun bellidir dediğim gibi sen ip değiştiremezsin sadece proxy ile maskelersin hepsi o zaten proxy ile gizlediğinde who is sitelerinin bazılarında gerçek ip ve proxy diye yazar yani tamamen gizleyemezsin onlar bile anlarken Google'ın anlamaması saçma olur. Sen ancak başka şehirden hesap açaçcaksın ve lokasyon olarak hiç girmediğin yerden gireceksin işte o zaman banlanmaz ve tamamen farklı bir makine ile bağlanırsan, banlanmazsın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri