Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yurtdisinda fiyatlar cok farketmiyo trden ogrenci uzerine indirimli al
o nasıl olacak okul yüzü görmeyeli 30 sene oldu bir öğrenci bulmam gerek ne kadar indirimli oluyor öğrenci ve nerde geçerli apple storeda felan mı
İnternetten alımlarda üniversite için satın al gibi bişey var bi miktar indirimli gelmiş oluyor ayrıca havale ile ödersen bi miktar da oradan indirim geliyor ancak apple storelarda var mıdır aynı şekilde bilmiyorum muhtemelen vardır.
peşin ödersen ( karttan tek çekim değil direk nakit ) apple store'dan indirimli alabiliyorsun.
Vatan da 2785TL ilgilenen varsa MACBOOKAIR NOTEBOOKCOREİ5 1.3GHZ-4GB-128GBSSD-13.3-INTEL NOTEBOOK BILGISAYAR - Vatan Bilgisayar
stokta yok hocam![]()
hocam valla teşhir olmaması lazım premium reselleri ancak dediğim gibi daha önce alışveriş yapmadım garanti de benim bildiğim apple store götürmek yada lydia ile halledilebiliyor sanırım bu sorduklarınızı inşAllah yarin gidersem sıkıntı olmadan, sormayı düşünüyorum alternatif daha uygun göremediğimden(n11 vs. haric)şimdi baktım apple store ile arasında 200 tlye yakın fark var olayı nedir buramın ilk kez duyuyorum lydia'yı garanti durumu apple gibi 2 yıl mı ? vatan bimeks felan hep teşhir yolluyorlae bunlarda teşhir çıkmasın
hocam valla teşhir olmaması lazım premium reselleri ancak dediğim gibi daha önce alışveriş yapmadım garanti de benim bildiğim apple store götürmek yada lydia ile halledilebiliyor sanırım bu sorduklarınızı inşAllah yarin gidersem sıkıntı olmadan, sormayı düşünüyorum alternatif daha uygun göremediğimden(n11 vs. haric)
evet değilmiş hocam.Siz bunu mu almayı düşünüyorsunuz ? Appe 13.3 in? MacBook Air MMGF2TU/A Dual Core i5 1.6GHz/8GB/128GB PCIe Flash ??lydia.com.tr
evet hocam diğer 4 gb ramlı serisi ilerisi için yeterli gelmeyeceğini düşünüyorum bana 2016 başında sadece ramı güncellenen serisi olması gerek yanlış bakmadıysam
nakit ödersen aynı olur.sitesinde havale indirimi mevcut 4069'dan 3906'ya iniyor apple store'a gitsem fiyatlar internet sitesiyle aynı fiyat mıdır
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.