Macbook Kullananlar Bakabilir mi

• Kullanıcı ODEL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

ODEL

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.oguzdelioglu.com
Macbook almayı düşünüyorum.Piyasaya baya bir baktım.3000-3500 lira arası bütçem var ve 1gb ekran kartı i7 8Ram 256 ssd li bir macbook almayı düşünüyorum.Belirli bir model var mı bu macbooklarda acaba?

Tecrübeli olanlardan yorum bekliyorum.Teşekkürler.

Air mi düşünüyorsun yoksa Pro'mu? Ama galiba o fiyata air alabilirsin sanırım TR fiyatlarını pek bilmiyorum. Macbook Air'de 8gb ram MacBook Air Satın Alın - Apple (TR) burada görünmüyor ama bulsanda sanırım çok daha fazla paraya gelir sen Mac'da kararlı isen Pro bak ama dediğim fiyat olarak biraz çıkman gerekebilir yada ikinci el alabilirsin.

Birde oyun için alacaksan hiç alma çünkü oyunlarda mac ne yazıkki Windows kadar başarılı değil birde oyun seçeneğin çok dar.

Pro retina tavsiye ederim

benim tavsiyemde sıfır alma sahibinden de bul. sağlam aletler bişey olmuyor ve ssd'li olsun

Bende imac ve air var. Oyun için alma fakat oyun dışındaki herşey için açık ara daha fazla verim alırsın

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bende imac ve air var. Oyun için alma fakat oyun dışındaki herşey için açık ara daha fazla verim alırsın

Sent from my iPhone using Tapatalk

programlama ve render için kullanacağım genelde.Air tavsiye edermisin? i5 ve i7 arasında kaldım ikisi arasında 2bin lira net oynuyor.

[MENTION=14816]ODEL[/MENTION]; progralama için alınırda, render için z170 veya v2011-3 chipsetli bir linux kursan daha iyi olmaz mı?

mac air düşünürsen haber et sağlam güçlü bir air var kardeşim elimde

edit
i5 4gb ramli 128 gb ssd li mac air var boşta tertemiz,2300 e veririm sarj vs orjinal

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri