Macbook kullananlar

ShineAizen

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar pc alıcam dün 2-3 magazayı gezdim kendimde bilgisayarcıyım ama her zaman girdigimde kafam karışır bu apple mac serisindeki pc olan varmı varsa nasıl cok hızlı kullanışlı işletim sistemi süperde o pcyi youtube için botlar filan için kullanıcam sorun cıkar mı

merhaba arkadaşlar pc alıcam dün 2-3 magazayı gezdim kendimde bilgisayarcıyım ama her zaman girdigimde kafam karışır bu apple mac serisindeki pc olan varmı varsa nasıl cok hızlı kullanışlı işletim sistemi süperde o pcyi youtube için botlar filan için kullanıcam sorun cıkar mı

ben kullanıyorum ama windows daha iyi youtube işleri için

[MENTION=5867]zazax33[/MENTION] Neden windows daha iyi youtube icin? Windowsun yaptigi neyi yapamiyor mac.

Ayrica windows da calisan her programi macte de kullanabiliyorsun.

[MENTION=5867]zazax33[/MENTION] Neden windows daha iyi youtube icin? Windowsun yaptigi neyi yapamiyor mac.

Ayrica windows da calisan her programi macte de kullanabiliyorsun.

en basitinden uzakmasaustu baglantısı..
Yani bana windows surekli kullandıgım için daha seri geliyor.Ve her programı macte kullanmak sıkıntı hepsini kullanamazsın

macbook alırsan virüs derdi windwosdaki kadar olmaz cok daha az ama alısman biraz zaman alır
windows candır gerisi heycandır :D

yav hocam 2 bin 2.500 bin TL para verip hızlı bir MAC alacam diyorsan aynı paraya Windows tabanlı mükemmel bilgisayarlar alabilirsin. Mac genelde iş için grafik vb. işlerde kullanılıyor. Bi ara bende takmıştım MAC MAC MAC diye ama gerçekten fiyatları dudak ucuklatan cinsten

yav hocam 2 bin 2.500 bin TL para verip hızlı bir MAC alacam diyorsan aynı paraya Windows tabanlı mükemmel bilgisayarlar alabilirsin. Mac genelde iş için grafik vb. işlerde kullanılıyor. Bi ara bende takmıştım MAC MAC MAC diye ama gerçekten fiyatları dudak ucuklatan cinsten

eyv sağol usta karamsarlık içindeydim karışık durum yani şimdi normal bir adamım aşırı zenginde degilim görüyorum bazen lokantalara filan gidiyorum öyle arkadaki simgesi filan baya güzel bende seviyorum albenisi yüksek ama fiyat tavan 7-8 bin en iyi pc ama normal en iyi pc 4 k ver al normal tabanlı bilmiyorum ginede çok sağolun

macbook kullanıyorum ve çok memnunum.

tek eksiği biraz daha ram takviyesi yapmam gerekiyor o kadar.

şu anda mac'ler çok pahalı. ben haziran 2013'te 2400'e aldım md101tu/a modelini, şimdi 3000 civarında satılıyor.

dövizin yüksekliğinden ötürü fiyatlar bi hayli yükseldi.

macbook kullanıyorum ve çok memnunum.

tek eksiği biraz daha ram takviyesi yapmam gerekiyor o kadar.

şu anda mac'ler çok pahalı. ben haziran 2013'te 2400'e aldım md101tu/a modelini, şimdi 3000 civarında satılıyor.

dövizin yüksekliğinden ötürü fiyatlar bi hayli yükseldi.

baya baya hemde hocam öneriniz ve düşünceniz için cok teşekürler

eyv sağol usta karamsarlık içindeydim karışık durum yani şimdi normal bir adamım aşırı zenginde degilim görüyorum bazen lokantalara filan gidiyorum öyle arkadaki simgesi filan baya güzel bende seviyorum albenisi yüksek ama fiyat tavan 7-8 bin en iyi pc ama normal en iyi pc 4 k ver al normal tabanlı bilmiyorum ginede çok sağolun

Burdan kazanırsın inşALLAH hocam fazla fazla MAC da kullanırsın :) O mac fiyatına en düşün 50 gb ram takarım :)

pek tavsiye etmem kardeşim paran varsa oyun canavarı yüksek işlemcili bir bilgisayar almanı öneririm

gayet kullanışlı, windowsta amele gibi yaptığım işlemleri macte iki dakka tık tık el işaretleriyle yapıyorum, performansı windowsa göre yüksek, gayet hızlı, program bulmak zor ama.. youtube için de fark eden hiç bişey yok

apple store online olarak türkiye ye satış yapıyor artık eğer mac alıcaksanız online olarak sitesinden alın teknosa ve vatan tarzı yerlerde fiyatı biraz daha yüksek oluyor. Üstelik öğrenci indiriminden de faydalanabiliyorsunuz apple storedan aldığınızda.
3 hafta önce retina ekranlı 13' modelini aldım ve çok memnunum.

gayet kullanışlı, windowsta amele gibi yaptığım işlemleri macte iki dakka tık tık el işaretleriyle yapıyorum, performansı windowsa göre yüksek, gayet hızlı, program bulmak zor ama.. youtube için de fark eden hiç bişey yok

Yapma be hocam nasıl amelelik o verdiğin fiyatlara mükemmel ötesi bilgisayarlar var

Lenovanın şu bilgisayarına bir bakın özelliklerine

Lenovo Ideapad Z510 Intel Core i7 4702MQ 2.2GHz 8GB 1TB (8GB SSHD) 15.6" Taşınabilir Bilgisayar 59-391782 - Bilgisayar - Hepsiburada.com

bide MAc bilgisayara bakın özelliklerine

Yapılandır - Apple Store (Türkiye)

Yapma be hocam nasıl amelelik o verdiğin fiyatlara mükemmel ötesi bilgisayarlar var

Lenovanın şu bilgisayarına bir bakın özelliklerine

Lenovo Ideapad Z510 Intel Core i7 4702MQ 2.2GHz 8GB 1TB (8GB SSHD) 15.6" Taşınabilir Bilgisayar 59-391782 - Bilgisayar - Hepsiburada.com

bide MAc bilgisayara bakın özelliklerine

Yapılandır - Apple Store (Türkiye)

hocam amerikan ucuza getirtebilirsen bu lenovodan daha ucuza gelir, bu arada bu lenovo harika bişeymiş :D

amelelikten kastım şu; mesela ben sayfalar arası gezerken iki tık atıyorum önceki ya da sonraki sayfalarda rahatlıkla geziyorum, 3 parmakla dokunuyorum direk masaüstü 5 parmakla direk dashboard'a geçiyorum, kullanımı çok kolay, windowsa geçince daha zor geliyor, animasyonları falan windows'a oranla çok daha kaliteli, amerikadan bi macbook pro alsan sana 1.300 dolara falan gelir, dolar 1,5 iken koymuyodu bu :D şu an dolar uçtuğu için pahalı gelebilir ama zamanla fiyatı düşücektir, oyun falan oynucaksan da windows ideal, ama çizim programlarında da macbook çok daha iyi her türlü..

hocam amerikan ucuza getirtebilirsen bu lenovodan daha ucuza gelir, bu arada bu lenovo harika bişeymiş :D

amelelikten kastım şu; mesela ben sayfalar arası gezerken iki tık atıyorum önceki ya da sonraki sayfalarda rahatlıkla geziyorum, 3 parmakla dokunuyorum direk masaüstü 5 parmakla direk dashboard'a geçiyorum, kullanımı çok kolay, windowsa geçince daha zor geliyor, animasyonları falan windows'a oranla çok daha kaliteli, amerikadan bi macbook pro alsan sana 1.300 dolara falan gelir, dolar 1,5 iken koymuyodu bu :D şu an dolar uçtuğu için pahalı gelebilir ama zamanla fiyatı düşücektir, oyun falan oynucaksan da windows ideal, ama çizim programlarında da macbook çok daha iyi her türlü..

Bence en iyi dizüstü üretici LENOVA dır :) Bende demiştim diğer mesajım da MAC alacaksan çizim grafik üst düzey programlar için alınır . Bende bir APPLE karşıtı olarak ve windowsu 10 senedir kullandıgım için gerek yok :D Ama LENOVA yı değişmem hiç bir şeye :)

Kesinlikle önermem. Grafik, şirket yazılımı,değerli bilgiler ve diğer ıvır zıvır programlar kullanmadıktan sonra MAC'e para veren insanlar sadece görünüşü için veriyorlar yani şekil için alıyorsan al gerisi için WINDOWS tabanlı bir pc...

Hocam apple birazda marka sattıgı ıcın fıyatllar cok uçuk.onun yerine işletim sistemi olmayan bir pc al.kur windowsunu paşa paşa kullan derım.macbooklar cok guzeldır ama bu ülkede rahat rahat alamassın :)

Müzik grafik v.b özellikle ofis çalışma alanında işler içinse kesinlikle size mac öneriyorum ben

bence apple ürün her zaman farklılıktır ve bu farklılıklar hep artı olarak döner, pahalılığından değil adamlar tüketiciye bol özellik olsun sorun çıkarsın diye iş yapmıyor.. Az öz olsun en kaliteli ürün içinde bulunsun tüketici uzun yıllar sorunsuz bir şekilde işlemlerini gerçekleştirsin diye iş yapıyor teknoloji forumlarında biraz araştırırsanız daha iyi bu yönde cevaplar alacaksınızdır eminim. ayrıyetten Retina ekran kalitesiyle alırsanız inanılmaz bi çözünürlükte kaliteye sahip olursunuz gidip görüp bakmanız da fayda var. ve ya çevrenizde bulunan birinde kullanmada Arayüzü falan biraz değişik ama kısa sürede alışılıyor
Windows da çoğu program kullanılmasa da onun artılarıyla dolu olan programlar mevcut. Uzun bi süre olmasa da kullanmıştım.

Editliyorum [MENTION=3182]ShineAizen[/MENTION] teknolojik ürünleri sıklıkla değiştiren biriysen en büyük artısı hiç bir zaman aldığın fiyatın çok çok altlarına satmasın 2.elini bile. en önemli dikkat edilesi şeylerden biride bu bence. Param heba olur falan diye düşünme elinden çıkarmak zorunda kalsan bile asla ama asla düşük fiyatlara gitmez.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri