Machinima Hakkında Bilinenler Ve Partnerlik Şartları

WeyliPreci

Kayıtlı Üye
Resmi Site:https://www.machinima.com/
Başvuru Linki:https://affiliates.machinima.com/
Youtube Kanal Adresi:Machinima - YouTube

Machinima yalnızca oyun sektöründe yayın yapan kanalları bünyesinde barındıran üst düzey bir Youtube Partner ağıdır.SocialBlade sıralamasında 3.sırada yer alan Machinima aylık 2 Milyara yakın görüntüleme ve 16 Milyondan fazla abone kazanımı ile en çok tercih edilen ağların başında yer alıyor.Bu ağa katılmak için aşağıda belirtilen şartları karşılamanız yeterlidir.

Partnerlik Şartları:
-İçeriğiniz %100 size ait olmalıdır.
-Kanalınızda para kazanma açık olmalıdır.
-Kanalınızın kalitesine göre günlük en az 1000-5000 arasında görüntülemeye sahip olması gerekmektedir.
-Kanalınızın uyarı almamış olması gerekmektedir.(Topluluk,Telif,Contend ID)
-Kanalınızda en az 30 video bulunmalıdır.
-Kanalınız en az 1000+ Aboneye sahip olmalıdır.

Partnere katılmak için en az 18 yaşında olmanız gerekmekte,18 yaşının altında iseniz ebeveynlerinizden birinin imzası ile Machinima'nın size göndereceği sözleşmeyi kabul edebilirsiniz.

Machinima Ödeme:
Machinima ağına bağlandığınız andan itibaren kazancınızın %40'ının Machinima tarafından kullanılmasını kabul etmiş olursunuz.Ödeme yolları size gönderilen sözleşmede belirtilir.

Öyle bir kanalım olsa zaten kafadan zengin olmuşumdur partnere ihtiyaç kalmaz :P

O şartları taşıyan kanalım olsa partnerlik isteyen ayağıma gelir benim :D

Bu tür partner şirketlerin kanalın büyümesi açısından faydası varmıdır? yani demek istediğim kanalın reklamını yapıyorlarmı?

Machinima kanalımı kabul etmiş ben kabul edemeden yotube para kazanmayı kapatmış kanal çöp oldu gitti.Yukarıdaki şartların da çoğunu karşılamıyordu kanalım.25 abonesi vardı örneğin başvurduğumda...

Bu tür partner şirketlerin kanalın büyümesi açısından faydası varmıdır? yani demek istediğim kanalın reklamını yapıyorlarmı?

Machinima'da var böyle bir şey yani partner ağındaki kanalların reklamlarını sosyal medyada Youtube'de yapıyorlar.

Machinima kanalımı kabul etmiş ben kabul edemeden yotube para kazanmayı kapatmış kanal çöp oldu gitti.Yukarıdaki şartların da çoğunu karşılamıyordu kanalım.25 abonesi vardı örneğin başvurduğumda...

Doğrudur hocam.Machinima'nın resmi sitesinde minimum istekleri yazmıyor yabancı forum sitelerden edindiğim bilgilerin ortalamasını yaparak açtım konuyu.

%60 kesinti çok değil mi. Adsense daha fazla kazandırır kesin. Machinima ya geçmenin avantajı neki. sonuçta oyun kanallarında zaten para yanmadı derdi yok. %99 yanıyor ışıklar.uzun videolar olduğu için video ortası reklamlar da açık oluyor haliyle. neden partnere geçilmeliki?

%60 kesinti çok değil mi. Adsense daha fazla kazandırır kesin. Machinima ya geçmenin avantajı neki. sonuçta oyun kanallarında zaten para yanmadı derdi yok. %99 yanıyor ışıklar.uzun videolar olduğu için video ortası reklamlar da açık oluyor haliyle. neden partnere geçilmeliki?

%60 değil %40 hocam. Machinima'nın özel anlaşmalı reklamları,ağındaki kanallara özel sponsorlar vs.. gibi özellikleri var.O açıdan tercih edilebiliyor.Oyun kanalım olsa ben de Machinima'yı tercih ederdim açıkcası.

%60 değil %40 hocam. Machinima'nın özel anlaşmalı reklamları,ağındaki kanallara özel sponsorlar vs.. gibi özellikleri var.O açıdan tercih edilebiliyor.Oyun kanalım olsa ben de Machinima'yı tercih ederdim açıkcası.

yanlış yazmışım ama % 40 yine çok hocam. adsense %20 kesiyo. hem machinimanın bgbg leri nasıl acaba diğer partnerlere göre. benimde oyun kanalım varda ondan soruyorum. 1 ay oldu daha anca 50 abone yapabildim. partnerin abone açısından faydası olurmu onu öğrenmeye çalışıyorum.

yanlış yazmışım ama % 40 yine çok hocam. adsense %20 kesiyo. hem machinimanın bgbg leri nasıl acaba diğer partnerlere göre. benimde oyun kanalım varda ondan soruyorum. 1 ay oldu daha anca 50 abone yapabildim. partnerin abone açısından faydası olurmu onu öğrenmeye çalışıyorum.

Kazanç kısmı tabi değişir ama abone açısından reklam yapmaları olumlu etki yaratabilir hocam.

oyun dışında bir kategoriyle kanal kabul ettiler 55 abonem vardı ama dashboard var ne başka bişey illa biz mail atıp soracaz herhalde

Machinima youtubeun en iyi kanallarından biridir..Bide kendi şirketleri var işte adamlarda çok özel anlaşmalar vardır mesela bizim çoğu partner kanallarımızda facebook reklamları çıkıyor gerisini siz düşünün :D %40 kesinti fazla ama kesin bin gösterim başı gelir 5 $dan aşağıda olmaz

Kazanç kısmı tabi değişir ama abone açısından reklam yapmaları olumlu etki yaratabilir hocam.

Videoları İngilizce çekmiyorsak pek sağlamaz sanırım değil mi ? sonuçta reklam yaptığı yerlerde pek Türk yok.

---------- Mesaj saat 23:17:46 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:14:45 civarında gönderildi. ----------

Peki bu partnerlikten istediğimiz zaman çıkabiliyormuyuz ?

1 haftadan fazla oldu başvuralı cevap bile gelmemişti. Bugün sabah baktım ağa davet etmişler bu seferde ben red ettim şimdi bi daha yollamış kanal biraz hitlenince nasılda ilgileniveriyolar hemen.

Video kiralama sekmesi herkeste açılıyor mu bu networkte.Bir kanalım var öyle fazla büyük bir kanal değil yeni sayılır 600 abone civarı video kiralama seçeneği var,diğer networklerde çok daha büyük kanallarım var böyle bir seçenek yok.Ayrıca para kazanma sekmesinde Alkollü içecek ve +18 oyun reklamları için seçeneklerde mevcut,standart menü mü bu machinima için.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri