Machinima Mayıs Kazançları Ödendi

Fassbinder

Yasaklanmış
Mayıs kazançlarını az önce göndermişler,çalışan arkadaşlara hayırlı olsun.Oldukça iyi bir miktar ödediler bu networke güvenim %100 artık.

Moderatör tarafında düzenlendi:
ben machinima ya kayıt oldum da bize referans linki vermiyolarmı bu partnerde başkasını davet etmek için?

Hayrını gör hocam 1 ay sonra ilk ödememi alıcam inşAllah.

Hayrını gör hocam 1 ay sonra ilk ödememi alıcam inşAllah.

İnşallah hocam,5 aydır ödeme alıyorum ama bu ay gerçekten çok iyi oldu ödeme keşke bütün networkler bu adamlar gibi çalışsa günü belli miktar belli herşey ortada.
[MENTION=14816]ODEL[/MENTION]: Sanırım yok hocam ben görmedim öyle bir menü en azından

İnşallah hocam,5 aydır ödeme alıyorum ama bu ay gerçekten çok iyi oldu ödeme keşke bütün networkler bu adamlar gibi çalışsa günü belli miktar belli herşey ortada.
[MENTION=14816]ODEL[/MENTION]: Sanırım yok hocam ben görmedim öyle bir menü en azından

%60 lık revshare de artmıyor sanırım

Haziran kazançlarını az önce göndermişler,çalışan arkadaşlara hayırlı olsun.Oldukça iyi bir miktar ödediler bu networke güvenim %100 artık.

Allah daha çok versin, Hocam ne tür içeriklere ödeme yapıyorlar örnegin müzik vs film çizgi film gibi hangi içeriklere ödeme yapıyor başvuruda herhangi izlenim abone şartı varmı ?

Allah daha çok versin, Hocam ne tür içeriklere ödeme yapıyorlar örnegin müzik vs film çizgi film gibi hangi içeriklere ödeme yapıyor başvuruda herhangi izlenim abone şartı varmı ?

ben satın almıştım kanalı hocam o yüzden hangi şartlarla aldıklarını tam bilmiyorum.Kategori verirsem sıkıntı olabilir ama 1 saat üstü uzun videolar diyeyim.

ben satın almıştım kanalı hocam o yüzden hangi şartlarla aldıklarını tam bilmiyorum.Kategori verirsem sıkıntı olabilir ama 1 saat üstü uzun videolar diyeyim.

Peki hocam beni şimdi forumda okudum biri şartlarının arasında kabul edilmesi için kanalın içinde en düşük 30 video ve %100 özgün yani kendi içeriğimiz olmalıymış siz spammı özgünmü çalışıyorsunuz..

hocam Allah artırsın iyi bir netvork 5 ay gercekten baya uzun bir süre toplu geldiyse hani tek tek gelmesinden daha fazla bir mutluluk yaratıyor gercekten
hayırlı kazançlar

Peki hocam beni şimdi forumda okudum biri şartlarının arasında kabul edilmesi için kanalın içinde en düşük 30 video ve %100 özgün yani kendi içeriğimiz olmalıymış siz spammı özgünmü çalışıyorsunuz..

spamda değil özgünde değil hocam,zaten 10 video var kanalda birkaçı sağlam tuttu ama telif sıkıntısı olmayan videolar,ben kanalı aldığımda 100 kadar video vardı kanalda sildim onları yani minimum bir video sayısı olabilir o konuda birşey diyemem,bazısı da çok kolay kabul ediyor bu partner diyor ama pek sanmıyorum

Hayir alakasi yok kim soylediyse denememistir bile kanal sokmayi. Bos bi kanal ac, icine 3-5 video at 2 gun sonra basvur. Girersin. Odemelerde sorun cikartabiliyorlar ama onuda soyleyeyim.

Spam değil geçtiğimiz ay da ödeme alamadım.Ticket atmıştım konuyla alakalı,W8 formunu gönderdiler doldurdum gönderdim ama bu ayda ödeme yi şu ana kadar alamadım

hocam Allah artırsın iyi bir netvork 5 ay gercekten baya uzun bir süre toplu geldiyse hani tek tek gelmesinden daha fazla bir mutluluk yaratıyor gercekten
hayırlı kazançlar

yok üstad her ay düzenli aldım 5 ay boyunca ama mayısta iyi kazanç vardı o açıdan iyi oldu.Birde başlığı yanlış açmışım haziran değil mayıs kazancı olacak tabi,Quiz mi bu:D

Açıklamalarda mayıs kazancı yazıyor, mayıs kazancı olması lazım bu ödemenin

yok üstad her ay düzenli aldım 5 ay boyunca ama mayısta iyi kazanç vardı o açıdan iyi oldu.Birde başlığı yanlış açmışım haziran değil mayıs kazancı olacak tabi,Quiz mi bu:D

Tüh ya desene bu günü gününe olsada 1 ay geç ödüyo :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri