Machinima Mayıs Kazançları Ödendi

biraz geç gibi ama en azından maaş gibi günü belli hocam,zaten düzenli kazanç varsa her ayın 15 i ödeme oluyor yani çokta bir farkı olmuyor sıklık açısından

Haklısın hocam ama sen haziran kazancı yazınca dedim iyiki girmişim 1 ay sonra ödememi alıcam ama şimdi 2 ay sonra alıcaz anca neyse sorun yok quiz değil dediğin gibi :)

hocam benim kanalım 5 mayıstan itibaren machinima ya bağlıydı azda olsa mayısta bir miktar kazancım oldu. Kanal duruyor. videolar duruyor ama ödeme alamadım. sizce nedeni ne olabilir. yapmam gereken bir şey var mı üstat yardımını bekliyorum

bende heyecanla paypalı açtım ya :D meğer haziran ödemeleriymiş :D

@Bin903 @mNote @daralll başlık hatalı olmuş,haziran değil mayıs kazancı olacak düzeltin bi zahmet yanlış anlamalar olmasın

Son düzenleme:
hocam benim kanalım 5 mayıstan itibaren machinima ya bağlıydı azda olsa mayısta bir miktar kazancım oldu. Kanal duruyor. videolar duruyor ama ödeme alamadım. sizce nedeni ne olabilir. yapmam gereken bir şey var mı üstat yardımını bekliyorum

zendeskten sor bi hocam,paypalını da kontrol et doğru mu diye

https://machinima.zendesk.com/hc/en-us

benim ilk aldığım ödeme 1 dolar gibi birşeydi yani alt sınırda yok ödeme alman lazımdı

hocam SUBMIT A REQUEST te mi yazacam bir de ingilizcem kıt biraz ne yazabilirim kısa bir metin rica edecektim sizden. ayrıca zendeks te paypal adresimi nereden kontrol edebilirim? Üstadım çok şey istedim ama yardımınıza ihtiyacım var

0.27 dolar gelmiş harca harca bitmez :D kanal kapndı.

hocam SUBMIT A REQUEST te mi yazacam bir de ingilizcem kıt biraz ne yazabilirim kısa bir metin rica edecektim sizden. ayrıca zendeks te paypal adresimi nereden kontrol edebilirim? Üstadım çok şey istedim ama yardımınıza ihtiyacım var

Önce kanalına gir sonra https://affiliates.machinima.com/ dan youtube login e bas panele gir,sağ üstte Payment Info var paypalın orda yazar.

zendeske nasıl üye olduğumu bende hatırlamıyorum valla:D giriş sayfasında forgot my password a basıp emailini yaz bakalım şifre sıfırlama için bir kod gelecek mi.

olmazsa partnere ilk girdiğinde Machinima welcome email konulu bir email almış olman lazım onun en altında şifre sıfırlama linki olmalı

adam nerdeyse paranın tamamını alıcak ben adsensede 6k para alsam bana 4k vericek oda kanalı atmassa deme , bunu senden bilgi amaçlı sordum yanlış anlama.

yapacak birşey yok hocam sonuçta bilerek giriyoruz,adsense ayrı partner ayrı ama bunalr en azından %20-30 kesinti yapıyor gibi gözüküp birde kol gibi paypal masrafı sokmuyorlar ödemede ne kazandıysan o geliyor,kazanç oranı olarakta en yüksek gördüğüm partner machinima bin gösterimde,sadece kesintiye göre değerlendirmemek lazım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri