Machinima Sözleşme İmzalama

mikail9595

Kayıtlı Üye
Machinimaya başvuruda bulunmuştum sabah şimdi mail gelmiş gördüm tıkladım imzalamak için dosya gelicek dendi maile baktım bir pdf gelmiş açılıyor ama nasıl imzalayacağımı bilmiyorum yardımcı olabilicek varmı acaba?

Teşekkürler...

Bende bu partnere başvurdum mail geldi ne yapmam lazım ?

Mail Başlığı: Affliate Channel Agreement between machinima.com and Ahmet is Signed and Filed!

İçeriği:
Affliate Channel Agreement between machinima.com and Ahmet is Signed and Filed!

From: Machinima Console (machinima.com)
To: Ahmet

Attached is a final copy of Affliate Channel Agreement.

Copies have been automatically sent to all parties to the agreement.

You can view the document in your EchoSign account.

Why use EchoSign:

Exchange, Sign, and File Any Document. In Seconds!
Set-up Reminders. Instantly Share Copies with Others.
See All of Your Documents, Anytime, Anywhere.

Ekte :
Affliate Channel Agreement - signed.pdf

yapan varsa bi anlatsında bende giricem

anlatacak kimse yok en iyisi başka partner bulmak. :rolleyes:

Edit: youtube hesabımın kontrol panelinde başvurduğum hesabıma davet göndermiş onayladım. Şimdi machinima katıldım mı? Partner kullanmadığım için pek anlamıyorum.https://affiliates.machinima.com/ login oluyunca next step W8-BEN Form diye birşey var onu nasıl dolduracağız çok karışık.

Sayın xxxx xxxx,

Bu e-posta machinima adlı kişinin sizi ağına davet ettiğini bildirmek için gönderilmiştir. xxxx xxx YouTube Hesaplarınızla machinima YouTube Hesabı arasında bağlantı oluşturmak isterseniz, daha fazla bilgi edinmek için lütfen bağlantıyı tıklayın.

machinima tarafından bu konuyla ilgili olarak sizinle ilk defa iletişim kurulmuyor. Bu davetiyenin size yanlışlıkla gönderildiğini düşünüyorsanız lütfen bu daveti reddedin.

Saygılarımızla,
- YouTube Ekibi

Son düzenleme:
Seni eimza atacağın bir siteye yönlendiriyor mouse u kalem olarak kullanıp imzalıyorsun okadar

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri