Machinima şubat kazançları

Dragon84

Yasaklanmış
Arkadaşlar bugün ödemelerin yatma günü alanlar olursa yazarsa sevinirim.Bana daha gelen giden birşey yok

hiç bir partner, adsense tadı vermiyor. günü geldiğin de paran banka da :)

Arkadaşlar neden o kadar partner varken %40 kesinti yapan partnerle çalışıyosunuz?

en geç yarın yatar Machinima nın 16sından geç geldiğini görmedim,bikaç saat içinde bile yatabilir bu saatlerde geliyor genelde 15 inde ödeme yaptıklarında.

Saat 12 olmadan ödemeler gelecektir muhtemelen her ayın 15 gece 12 civarında geliyor ödemeler

Arkadaşlar neden o kadar partner varken %40 kesinti yapan partnerle çalışıyosunuz?

Paramızı sıkıntısız şekilde alalım diye kendi adıma konuşayım her partnerde kanalım var ama machinima candır kesinti fazla olabilir ama sonuç olarak param kalmıyor içeride

Paramızı sıkıntısız şekilde alalım diye kendi adıma konuşayım her partnerde kanalım var ama machinima candır kesinti fazla olabilir ama sonuç olarak param kalmıyor içeride

Benim kanal bağladığım en sağlam partner Maker Studios'tu. 2. Sıraya rahatlıkla machinimayı yazabilirim.Her kanalı kabul etmiyor, kesinti fazla ama kafan rahat her zaman.

Kanal kapanırsa ödemem, kapanırsa geç öderim, paypala ödeme yapmam değiştir öderim, ödedim paypal bloke koymuş gibi dalavereleri olmadığı için machinima ama bazı arkadaşlar bunu anlamıyor...

RPM artık yüzde 99.9 özgün kanal istiyor bizim gizza dan zor girmesi:D piyasaya ilk girdiklerinde sokmuştum kanal sağlamdı ama machinima nın ondan aşağı kalır bir tarafı yok yapacakları tek şey ödeme göndermek zaten ikiside gönderiyor

RPM artık yüzde 99.9 özgün kanal istiyor bizim gizza dan zor girmesi:D piyasaya ilk girdiklerinde sokmuştum kanal sağlamdı ama machinima nın ondan aşağı kalır bir tarafı yok yapacakları tek şey ödeme göndermek zaten ikiside gönderiyor

Ödeme konusunda öyle ama destek ekibi farkı var.Machinima da destek biraz sıkıntılı, maker'da bir kaç saat içinde ticket'a cevap gelir ve genelde tatmin edici cevaplar olur.Onun dışında çok fazla fark yok.

Benim kanal bağladığım en sağlam partner Maker Studios'tu. 2. Sıraya rahatlıkla machinimayı yazabilirim.Her kanalı kabul etmiyor, kesinti fazla ama kafan rahat her zaman.

Kanal kapanırsa ödemem, kapanırsa geç öderim, paypala ödeme yapmam değiştir öderim, ödedim paypal bloke koymuş gibi dalavereleri olmadığı için machinima ama bazı arkadaşlar bunu anlamıyor...

Aynen öyle hocam, ödemede sıkıntı olmasın tarihinde yapsında zaten %20 veriyoruz başka partnerlere bi %20 daha almam kafam rahat olur emekli maaşı gibi her ayın 15inde alırım 😎😎

Ödeme konusunda öyle ama destek ekibi farkı var.Machinima da destek biraz sıkıntılı, maker'da bir kaç saat içinde ticket'a cevap gelir ve genelde tatmin edici cevaplar olur.Onun dışında çok fazla fark yok.

Machinima da eski sistemde de yeni sistemdede 24 saati geçtiğini görmedim desteğin,bu firmalarda pek desteğe gerekte yok kayıtta ödeme bilgilerii doğru gir başka bişeye ihtiyaç kalmıyor zaten,herşey belli.

Arkadaşlar ödeme alan oldu mu bende hareket yok henüz :)

evet arkadaşlar banada 15 dakika önce ödeme gelmiş machinima candır :D

Bu partneri deneyecem yakında insallah. Bu konuda kafamdaki soru isaretleri gitmis oldu. Bir kac ay once biri cikip kapalilari odemiyor demisti.

Bu partneri deneyecem yakında insallah. Bu konuda kafamdaki soru isaretleri gitmis oldu. Bir kac ay once biri cikip kapalilari odemiyor demisti.

Hocam Quiz gibi ileri tarihe atmıyor mn cn gibide block koymuyor aynı tarihinde ödüyor kapansada.Ama kesintisi yüksek diye kimse yanaşmıyor MN'ye gireceğime machinamaya girerim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri