mackolik.com & sahadan.com kapatıldı

Burdaki adamların reklam koymuş diye laf atmalarını anlamıyorum beğenmiyorsan açma siteyi. Sanki biz youtubeda reklamdan para kazanmıyoruz. Devlet tarafından %40 vergi alarak iddaa oynatıyor ama maç sonuçlarını analizlerini veren siteye mahkeme kararıyla kapatıyor bu ne perhiz bu ne lahana turşusu durumu var.

Mobil uygulamasındaki reklamla youtube reklamını bir mi tutuyorsun reklamı kapatamaman için her hile düşünülmüş kapattığın anda tak başka bir videolu reklam açılıyor kapatıyorsun anında başka bir videolu reklam çıkıyor.Bizim derdimiz bu mobil uygulamarındaki reklamların bir düzene girmesi lazım yoksa reklamı kimsenin dert ettiği yok

Mobil uygulamasındaki reklamla youtube reklamını bir mi tutuyorsun reklamı kapatamaman için her hile düşünülmüş kapattığın anda tak başka bir videolu reklam açılıyor kapatıyorsun anında başka bir videolu reklam çıkıyor.Bizim derdimiz bu mobil uygulamarındaki reklamların bir düzene girmesi lazım yoksa reklamı kimsenin dert ettiği yok

Maçkolik babamın uygulaması değil o yüzden savunmak istemiyorum ama sitenin yerinde reklam vardı kapansın demek bana göre yanlış. Reklam polikasını eleştirebilirsin o farklı bir konu.

Maçkolik babamın uygulaması değil o yüzden savunmak istemiyorum ama sitenin yerinde reklam vardı kapansın demek bana göre yanlış. Reklam polikasını eleştirebilirsin o farklı bir konu.

Yok ben kapansın demiyorum fevkalade güzel yazdım zaten sadece reklamı eleştirenlere yorum yapmışsın ona ithafen söyledim

Son düzenleme:
neymiş oynadığı bahsin skorunu takip edemiycekmiş ne saçma ülkeymiş. cahil olmak böyle bişey işte ülkeni sevmezsin sonra yapılan herşeyde başka bi yolu yokmuş gibi ne saçma ülke dersin. sanki başka skor takip sitesi yok

Kapatma sebebi habersiz üyelikmiş beyler Çok ciddi bir yerden durumu öğrendim. Cep telefonu girişleri yapanlar istemsizce çıkan bazı reklamlara kazalan bastıklarınıda abonelik başlıyormuş. Abonelik otomatik olarak gerçekleşiyormuş. Harika.tv adlı kuruluş, ilgili sitelerdeki reklamlara tıklayanı habersizce üye yapıyor, ve bu üyelik için aylık aidat topluyormuş. Bir çok kişi fatura kabarması sonucu şiayetler edincede ilgili aboneliklerin gerçekleştiği ortak bu siteler mahkemece engellenmiş. Siz siz olun cep tel ile kesinlikle bu sitelere reklamlra bulaşmayın. ocak/2017 de çılgınca her kesi üye yapıp faturaları tahsil etmiş bu kuruluş.

https://www.sikayetvar.com/harikatv
bezer şikayetler başka sitelerdede var. Aynı kurum farklı alanlardada iş başında şuan 5 kadar farklı isim adı altında işlemlerine devam ediyormuş. Faturanızda diğer giderler adı altında fazla tahsilat varsa kesinlikle iptal ettirin. Para iadesi malesef yapmıyormış

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri