thrayler
Moderatör
hocam kusura bakmayın ama hiç inandırıcı gelmiyorsunuz ya da kolaya kaçıyım kolay yoldan kazanıyım uğraşmayım derdindesiniz. PHP Bilen biri eğer işini yapıyosa asla ve asla aç kalmaz açık ve net bunu rahatlıkla söylüyorum. Php script yazacak zamanım yok diyosun da zaten bir yerde çalışmıyosun nasıl zamanın olamaz? Firma sahibiyim diyosun o firma aylık bin tl bile kazanamıyor mu? Php ve yanında o kadar şey biliyosun ki bunu 20 yıldır yapıyosun ( bu aradan internet türkiye ye ilk 1996 yılında TURNET ile girmişken siz nasıl 20 yıldır bu işi yapıyosunuz ona da anlam veremedim ). Yani sözlerin pek inandırıcı değil şurda yazdıklarını bir yazılımcı getir güler belki sana. Git bot yaz hiçbişey yapamıyosan scripte eriniyosun 50tl den bot yazsan aylık 2 bin rahat kazanırsın.
edit: gerçekten php biliyorsan ben sana ihtiyacın olan parayı veriyim bana php script yaz tasarımı da ben halledicem?
edit: gerçekten php biliyorsan ben sana ihtiyacın olan parayı veriyim bana php script yaz tasarımı da ben halledicem?
Son düzenleme: