Madrid Derbisi Başlıyor !!

Casillasın şampiyonlar ligi maçlarında lopezinden ispanya lig maçlarında oynadığını bilmiyosun galiba.

---------- Mesaj saat 18:53:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:52:35 civarında gönderildi. ----------

Realin yıldızları anca faul yapıyo pepenin kırmızı görmesi gerekiyodu.

Hocam öyle demeyin atletico'da çok sert oynuyor.
Bende atletico'luyum ama izlediğim kadarıyla atletico'lu futbolcular bariz daha faullü oynuyor.

Vay arkadaş ne oynasak tersi çıkıyor. Maç 90 dakika inşallah döner :)

Lopez bence harika kaleci. Fakat yediği gol hatalı.

Top ronaldo dan sekmedi mi ? ben mi yanlış gördüm ? o şaşırtmış diye düşünüyorum ben.

Bu arada hakemin sağlamadığı adaleti atletico kendi sağladı. Ronaldoyu aşırı sevmeme rağmen bir pozisyonda kendini net yere atmasına anlam veremedim. Ceza sahası içinde bile değilken kalkarkende güldü pepe zaten tam oyuncu olacak yeteneğe sahip

[MENTION=4415]ibrahim92[/MENTION] biliyorum sende maçı görmüyorsun galiba ?

---------- Mesaj saat 18:04:45 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:03:15 civarında gönderildi. ----------

pepe faul yapıyorda diyer adam rahat duruyor mu ? biraz objektif bakın spikerde aynı haltı söylüyor adam geri geri bilerek adamın üstüne gıdıyor pepede bunu fırsat görüyor 2side hatalı

[MENTION=4415]ibrahim92[/MENTION] biliyorum sende maçı görmüyorsun galiba ?

---------- Mesaj saat 18:04:45 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:03:15 civarında gönderildi. ----------

pepe faul yapıyorda diyer adam rahat duruyor mu ? biraz objektif bakın spikerde aynı haltı söylüyor adam geri geri bilerek adamın üstüne gıdıyor pepede bunu fırsat görüyor 2side hatalı

Arnavutovic ile elmanderin mi ne bi pozisyonu vardı elmander kendini yere atmıştı cüneyt çakırtta kırmızı arnavutoviçe kart göstermişti o pozisyon gibi o şekilde dokunulmaklaa düşülmez pepenin yaptığı resmen çirkeflik

bu hakemi dövmek lazım sevemedim zaten bi maç karıştı dayakta yiyecekti az kalsın.

atleticonun yılmaz vuralı varmış haberimiz yok :D

---------- Mesaj saat 19:25:18 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:22:00 civarında gönderildi. ----------

ahaha arda havar havar çekti çimlere. :D

Watch Atletico Madrid vs Real Madrid - Spanish Primera Division - Football

seç beğen al :)

---------- Mesaj saat 19:20:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:18:59 civarında gönderildi. ----------

ne güzel işte millet galatasaray maçı arar sen beğenmessin :P :P şaka bi yana hocam sopcastten seyrediyodum kendim bende şimdi gördüm.

hocam gs maçı ile real maçını aynı mı tutuyon :P :D ben yabancı sevmiyem :D

---------- Mesaj saat 18:39:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:26:31 civarında gönderildi. ----------

Ronaldoooooooooo :P

yapma yaaaaaa ronaldo 82 de attı maç 2-2 ye geldi hay ben senin !!

Güzel maç oldu Atletico'nun penaltısı verilmiş olsa yenecekti.

üzüldüm yahu Atletico kazansaydı keşke be.

ronaldo kurtardı 1 puanı :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri