Mafya Cinayeti Şakası - Mafia Murder Prank!

maşallah o ıssız yoldanda ne kadar yürüyerek geçen varmış. hayatımda bu kadar yapmacık bişey görmedim
düşünün o kadar ıssız bir yol ki ilerde sola viraj levhası var. 03:03 de

Son düzenleme:
Böyle saçmalık olmaz orada kadına yapıyo kadın kalpten gitse ne yapacak bu denyo.Arabada karısıyla kızıyla giden insanlara bu şakayı yapıyo insanları şoka sokuyo.Şahsen bana yapılsa bu, ben öleceğime o ölsün derim çeker vururum nefsi müdafaadan da içeri falan girmem.Bu şaka değil bildiğin cinayete davetiye çıkarma.Saçma sapan videolar yapıyolar adamın asabını bozuyolar akşam akşam ya.

maşallah o ıssız yoldanda ne kadar yürüyerek geçen varmış. hayatımda bu kadar yapmacık bişey görmedim
düşünün o kadar ıssız bir yol ki ilerde sola viraj levhası var. 03:03 de

Aynen oyunculuğu da beğenmedim :D Önce yardım edin yardım edin diyor , ondan sonra benim kimseye borcum yok sık korkma diyor. :D

Aynen oyunculuğu da beğenmedim :D Önce yardım edin yardım edin diyor , ondan sonra benim kimseye borcum yok sık korkma diyor. :D
yo onuda bırak kanalındaki diğer şaka videoları en az bunun kadar saçma .
işini hakkıyla yapsın canımızı yesin bu nedir spam yapsın daha iyi :D :D :D

Yalnız bu tür şaka yapanların,kızlara asılanların v.s. biri veya bir kaçı cinayete kurban gidecek, cinayeti işleyen adama yazık olacak

"Para için yapıl(a)mayacak hiçbir şey yok" noktasına gidiyoruz hızla.
Şaka anlayışına tüküreyim senin...alacağın hitin hayrını görme hayvan herif.3 kuruşa çalışan insanların şaka amaçlı bile olsa böyle rencide edilmesinin neresi komik.Bugün de başkasının adına utandık çok şükür:mad::mad::rolleyes:

Ulkemizin gelenek ve goreneklerine uygun saka yapilmasi her zaman daha dogru olur. En azindan olusabilecek maddi veya manevi kayiplarin onune bir nebze de olsa gecilmis olur.. Yurtdisinda tutulan her is Turkiye'de de tutulacak veya yapilabilecek turden olmayabilir.

Şaka kurgulanmış , çok bi sıkıntı yok. Ama gerçek olsa bu forumda ikisinide ezip geçecek çok adam tanıyorum.

Bunlari para icin mi yoksa gercekten insanlarim hosuna gidecegini dusunerek mi yapiyolar gercekten merak ediyorum...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri