Mahkemelik olan var mı hiç

• Kullanıcı kiko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
[MENTION=12793]turanakca[/MENTION] peki konu ciddi diyorsun galiba :) bekliyoruz

[MENTION=10046]iwocan[/MENTION] özellikle mesaj attım sadece cevap vermesini bekliyorum ben duyduklarıma değil gördüklerime inaniyorum dediği için..

Bu ağdaki alakasız birsürü çi,zgi film kanalını pm olarak attım kendisine..Vereceği cevabı yazacagı yorumları merakla bekliyorum:

hocam senin yanlışın bu bir ağ değil içerik lisanslama gibi bir şey o çizgi filmlerin hepsi eşleşen yemiştir sende gidip yt araçlarından bakıyosun yt araçları kaynakta meta name=a ya bakar orda eşleşenli görününce o partnere bağlı diye gösterir

Bu tarz meselelerde ( sadece youtube ile ilgili değil ) kişiye öncelikle en az bir defa olmak üzere uyarı gönderilir. Kişi uyarıyı dikkate almayıp devam ederse cezai işlem uygulanır..

iwocan'ın söylediği olayda da buna benzer bir durum yaşanmıştır yüksek ihtimalle, ya uyarıyı dikkate almamıştır ya da karşı bildirimde bulunmuştur..

Sanırım iwocan aralarında geçen muhabbete dayanarak söylüyor bunu. Tutupta bunu '' adam kategorisine girilmesini istemiyor, uzaklaştırıyor '' gibi şeylere yormanın alemi yok.. Kimin ne olduğu, neye ihtiyacı olup olmadığı ortada zaten..

Bu tarz meselelerde ( sadece youtube ile ilgili değil ) kişiye öncelikle en az bir defa olmak üzere uyarı gönderilir. Kişi uyarıyı dikkate almayıp devam ederse cezai işlem uygulanır..

iwocan'ın söylediği olayda da buna benzer bir durum yaşanmıştır yüksek ihtimalle, ya uyarıyı dikkate almamıştır ya da karşı bildirimde bulunmuştur..

Sanırım iwocan aralarında geçen muhabbete dayanarak söylüyor bunu. Tutupta bunu '' adam kategorisine girilmesini istemiyor, uzaklaştırıyor '' gibi şeylere yormanın alemi yok.. Kimin ne olduğu, neye ihtiyacı olup olmadığı ortada zaten..

ben de öyle sanıyorum çünkü yüklemek bile dava açılmasına yeter tabiri ağır bi tabir olmuş

hocam mesele inanıp inanmamak değil mesela böyle bir şeyin olması saçma ytde işler telifi atarsın kaldırır bir şey olmaz geri bildirim yapar davanı açarsın bu mantık ne ara gittide böyle bir şey geldi

Hocam bu isler mantikla yurumuyor acikcasi. Gecen hafta NewYork'ta Digital Rights egitimindeydim, konuyu orada actilar. Ne yaptiklarini ve nasil yaptiklarini konustuk. Hatta konuyu ben gecen hafta [MENTION=9224]mNote[/MENTION] ve [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] 'ye de anlattim. Onlara da sorabilirsiniz.

.

Tutupta bunu '' adam kategorisine girilmesini istemiyor, uzaklaştırıyor '' gibi şeylere yormanın alemi yok.. Kimin ne olduğu, neye ihtiyacı olup olmadığı ortada zaten..

tam tersini dusunuyorum bu konu ile ilgili değil herhangi başka bir kategoride mutlaka konuya gelip baltalama gayreti içerisinde olan arkadaşlar iwocan a demiyorum adam mcn sahibi işi olmaz ama

bu çaba içersindeler kim ne derse dedin ..

Hocam bu isler mantikla yurumuyor acikcasi. Gecen hafta NewYork'ta Digital Rights egitimindeydim, konuyu orada actilar. Ne yaptiklarini ve nasil yaptiklarini konustuk. Hatta konuyu ben gecen hafta [MENTION=9224]mNote[/MENTION] ve [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] 'ye de anlattim. Onlara da sorabilirsiniz.

hocam kesinlikle bi bildirim yapmamışlarmı tam detayla görüştünüzmü yani direkt olarak dava yolunamı gitmişler?

Ben neden geri bildirim yapayım ki?

Ayrıca mesajınız da yükleyenlere dava açıyorlar gözlerimle gördüm diyorsunuz.
Sonra dava açmışlıkları var diyorsunuz.

Bu durumda video yükleyip dava edilmek var.
Telife geri bildirim yapıp dava edilmek var.

Bu durumda kalınca belirttiğim yerden siz bahsetmiyorsunuz ki. Yani mesajınızı okuyan kişi direk şunu anlıyor; Ben bu adamın videolarını yüklersem " telife geri bildirim dahi yapmadan " dava edilebilirim.

Hocam yukleyenlere dava aciyorlar, evet fakat iceriklerini yukleyen kac yuz kanal vardir bakmadim, hepsine birer birer dava acmak cok zahmetli ve pahali bir is..Hatta soylenen kadariyla bazi MCN sirketleriyle (isimleri bende kalsin) de anlasma yapmislar bu konuda.

Okuyan kisi sunu anlasin bence.. "Ben bu adamlarin iceriklerini yukluyorum, dunya genelini asiyorum. Bu adamlar beni dava edebilirler"

tam tersini dusunuyorum bu konu ile ilgili değil herhangi başka bir kategoride mutlaka konuya gelip baltalama gayreti içerisinde olan arkadaşlar iwocan a demiyorum adam mcn sahibi işi olmaz ama

bu çaba içersindeler kim ne derse dedin ..

Diğerleri hakkında bir şey diyemem, iwocan'dan bahsetmiştim orada..

Ha, açıkçası bu işlerin nasıl yürüdüğünü biraz bilen adam zaten herkesin her söylediğine kulak asmaz..

hocam kesinlikle bi bildirim yapmamışlarmı tam detayla görüştünüzmü yani direkt olarak dava yolunamı gitmişler?

Hocam orasini sormadim acikcasi, yani hangi kriterlere istinaden dava aciyorlar bilmiyorum fakat adamlar fena halde bozuklar bu ise..

Hocam orasini sormadim acikcasi, yani hangi kriterlere istinaden dava aciyorlar bilmiyorum fakat adamlar fena halde bozuklar bu ise..

keşke soraydınız hocam en önemli noktayı atlamışsınız network sahibi olarak

Tamam dünya geneli eşleni açmayı anladım ama direk yüklemede gelince eşleme ve dünya engeli silince sıkıntı olmaz diye düşünuyorum, ihtar olmadan mahkemeye vermeyide ilk defa duydum.

Diğerleri hakkında bir şey diyemem, iwocan'dan bahsetmiştim orada..

Ha, açıkçası bu işlerin nasıl yürüdüğünü biraz bilen adam zaten herkesin her söylediğine kulak asmaz..

iwocan için demiyorum dedim ne zaman faydalı bişey olsa forumda hep yok etme çabasında olan arkadaşlara benim söylediklerim:)

keşke soraydınız hocam en önemli noktayı atlamışsınız network sahibi olarak

Kendileri anlattilar zaten dava actiklarini vs, eger kendim sorsaydim bu konuyu mutlaka aklima gelirdi aslinda. Kendileri konuyu actiklari icin o sirada aklima gelmedi.. Ayrica Gizza'da spam calisilmadigi icin de dusunmedim acikcasi.

Bence [MENTION=10046]iwocan[/MENTION] hocamın lafı dikkate alınmalıdır Uyarmadan mahkemeye verıyorlarsa hiç uraşmaya değmez Bu mahkeme işleri sıkıntılı işler bizi aşar Burada en önemli olan bu içerikler hangileri bılmeden yüklemeyelım Zaten eğer uyarmadan mahkemeye verme hakları varsa başkalarıda yapar

Bence [MENTION=10046]iwocan[/MENTION] hocamın lafı dikkate alınmalıdır Uyarmadan mahkemeye verıyorlarsa hiç uraşmaya değmez Bu mahkeme işleri sıkıntılı işler bizi aşar Burada en önemli olan bu içerikler hangileri bılmeden yüklemeyelım Zaten eğer uyarmadan mahkemeye verme hakları varsa başkalarıda yapar

Hocam tek benim lafimla hareket edilmesini istemem. Ben uyarimi yaptim, kimseye de yuklemeyin demedim. Sadece dikkatli olunmasini istedim. Ileride basiniza boyle seyler gelirse kimse uyarmadi denmesin diye..

Tekrar soyleyeyim, ben bu icerikleri oldum olasi calismiyorum. 8 ay once bir kere My Little Pony denemisligim var, onda da dunya geneli veriyor diye biraktim. Bir daha da denemedim. Denemeyi de dusunmuyorum acikcasi.. :)

Kendileri anlattilar zaten dava actiklarini vs, eger kendim sorsaydim bu konuyu mutlaka aklima gelirdi aslinda. Kendileri konuyu actiklari icin o sirada aklima gelmedi.. Ayrica Gizza'da spam calisilmadigi icin de dusunmedim acikcasi.

hocam bir daha imkanınız olursa sorarsanız seviniriz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri