Mail Açacak Arkadaşlar Arıyorum

mavera

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.beyondnetwork.co
Yeterince başvuru olmuştur. Herkese teşekkür ediyorum. Hayırlı geceler bol kazançlar. Başvuranlarla teker teker görüşülecek

Son düzenleme:
günde 30 mail açsam : günlük 20 tl alabilirmiyim.?

Yeterince başvuru olmuştur. Herkese teşekkür ediyorum. Hayırlı geceler bol kazançlar. Başvuranlarla teker teker görüşülecek

Son düzenleme:
2 veya 3 mail creator ile gerçek kart aracılığı ile onay işi 2-3 hafta sonra başlayacaktır.Bu yüzden uzun soluklu çalışmak isteyenler mail creatorler ile iletişime geçsinler.İş arayanlar için büyük fırsat [MENTION=13317]mavera[/MENTION] da değerli mail satıcılarından biridir.Kazandıracağına eminim.

Hocam benimki farklı bir proje malum bugün kıyım yaşandı. Benim 3cx ile açtığım kanallardan video yüklenmeyen kapanan kanal yok. zaten Kanal takip panelimden bunları an ve an takip ediyorum. Ama kapanmaların sebebini 3cx bağlayanlar oldu. Ama şahsi fikrim kapanmalar Sanal numaralardan kaynaklanıyor ;) Bu yüzden gerçek sim kartları ile onaylama yapıp satışa sunacağım. Teşekkürler[/QUOTE]

hiç farklı değil hocam :) benim ekibim hazır eylül ayının ortalarını bekliyoruz gerçek numaralar için :)

Son düzenleme:
Hayırlı işler mail mi açıcaz kanal mı açıcaz acaba tam olarak yapacağımız günlük iş nedir ?

Son düzenleme:
Arkadaşlar PM atan arkadaşlar var. skypeden yazanlar var. o kadar talep beklemiyordum açıkçası. lütfen skype ve pm atanlar. bekleyin kanalı nasıl açacağınıza dair video çekceğim tüm sorularanızın cevabını videoda anlatacağım.

yer varsa bende gireyim hocam ekibe

Ben de mail açmak istiyorum. Eğer arkadaşlardan birisi işe gelmezse ya da işten ayrılırsa yerine geçebilirim.

Açılacak mailler o kadar sağlam olucakki tüm kıyımları atlatıcak arkdaş çok bilgili birisi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri