mail açamıyorum

• Kullanıcı Trainer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Yeni guncellemeler ortaya cikmaya basladi. geceb hafta engel ve eslesen gecmeyi fixlediler bu hafta mail. ama ben aciyom sikinti yok. elimi baya alistirmistim zamaninda

abey senin bu elin ne mübarekmiş geliver de benim işide çözüver :p:p:p

---------- Spam Engelliyici 16:00 ---------- Önceki Mesaj 15:55 ----------

Son düzenleme:
Yeni guncellemeler ortaya cikmaya basladi. geceb hafta engel ve eslesen gecmeyi fixlediler bu hafta mail. ama ben aciyom sikinti yok. elimi baya alistirmistim zamaninda

acmada sıkıntı yok hocam ayakta kalmasında sıkıntı,bız satıcılar ıcın onemlı olan onaya takılmadan acmak degıl kanalın uzun sure ayakta kalması bazıları onaya takılıp rıngrıngten onaylıyo bu da taktıktır tabı ama saglamlıgı tartısılır su an kı sorun kanalın acılması degıl ayakta kalmamasıdır:D

acmada sıkıntı yok hocam ayakta kalmasında sıkıntı,bız satıcılar ıcın onemlı olan onaya takılmadan acmak degıl kanalın uzun sure ayakta kalması bazıları onaya takılıp rıngrıngten onaylıyo bu da taktıktır tabı ama saglamlıgı tartısılır su an kı sorun kanalın acılması degıl ayakta kalmamasıdır:D

Usta be.i etiketlwmissin o konuyu bulamadim tapatalkta , bende 550 stok var 4-5 ay olmustur kullanmiyom yillansinlar alicak alici cikarsa veririm toplu

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ttnet ile ilgili olabilir mi? Superonline kullanan bir arkadaşım sorun yok bende dedi. Vınn ve diğer internet şirketleriyle çalışanlar mail açabiliyorlar mı şuan.

Usta be.i etiketlwmissin o konuyu bulamadim tapatalkta , bende 550 stok var 4-5 ay olmustur kullanmiyom yillansinlar alicak alici cikarsa veririm toplu

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bu konuda etiketledim seni. Bende 3538 adet stok var mevzu bu değil yazık insanlar mağdur. çözülmezse bu mevzu mail kara borsaya düşecek. Fırsatçı çok. bu olmasın bu kez. Bu iş youtube işi daha fazla darbe yemesin mantık bu bende.

bugün 20 tane açtım. canım sıkılmasa 1000 tane rahat sabaha kadar açarım. bir sıkıntı yok. yalnız eski yöntemleri fixlemişler. normalde explorer temiz pc de açılıyordu şimdi açılmıyor ama bu yavşakların ne peşinde olduğunu bildiğim için açabiliyorum. bu arada mobilden açmayı aklınızın ucundan geçirmeyin. kurttan kaçayım derken aslana yem olursunuz. telefon onayına takılmadan gmail açabiliyorsanız açın eğer telefon onayına takılırsanız sizden şüphelenmiştir.

superonline fiber kullanıcısıyım.

hemen anlatayım efendim, 2 haftadır bu iş üzerinde iz sürüyorum açtığım konulara bakabilirsiniz ccleaner da ayarlarda özel kısmı var oraya şu dosyaları ekleyin

C:\ProgramData\Temp\
C:\Users\kllancı adı\AppData\Local\Mozilla\
C:\Users\kllancı adı\AppData\Roaming\Mozilla\

ekledikten sonra option kısmında en alttaki seçili olacak

bundan sonra firefox yeniden başlıyor eklentiler vs. gidiyor onu söyleyeyim...

normalde
bu ikisini silince açıyor ama ben temp i de silmeyi tercih ediyorum
ben yazınca konuma bu kadar rağbet olmamıştı, bilmiyorum kime ne ettim :(

Ünleme düşen kanalları bu zamana kadar ringring le onaylardım, 2-3 günden beri hiçbir sistem işe yaramıyor. Bu numara kullanılamaz diyor direk.

california, serverleri yoran kalitesiz spamı bitirmek için her şeyi yapıyor. bu algoritmayı çözmek için adamların kafası gibi olaya bakmak lazım. iki gün önce bende gmail açamıyordum ama şimdi rahat açıyorum. kanal kapanma problemim de yok. adamların istediği gibi çalışırsanız sorun yaşamazsınız.

california ne istiyor ? bu soruyu sorun kendinize

hemen anlatayım efendim, 2 haftadır bu iş üzerinde iz sürüyorum açtığım konulara bakabilirsiniz ccleaner da ayarlarda özel kısmı var oraya şu dosyaları ekleyin

normalde

bunu alıntılıyim

normalde

Hocam bunları ekliyorum dizine ama silmiyor ?

işe yaramıyor. Acaba sorun ttnettemi? Superonline veya vınn kullanan arkadaşlar mail açmakta sıkıntı yaşıyor mu

ben superonline kullanıyorum az önce denedim cayır cayır açıyorum. spama da düşmüyorum. ama arkadaşın söylediği doğru çevrem de iki gündür infial var açamıyoruz diye. google yaptığı spam güncellemesinin bir ayağı gmail olayında olabilir.

boş kanalların spamdan kapanması olayına gelecek olursak. geçen sene google, mobilden açılan gmail ve kanalları spama düşürmüştü. bir benzerini pc için yapmış olabilir. gmail açarken çok çok dikkatli olun.

Hocam bunları ekliyorum dizine ama silmiyor ?
eklediğiniz dosyada dizinin altındaki bütün dpsyaları seçmeniz gerekiyor

resimde koyayım
a0ROAg.png

Son düzenleme:
aralık ayının ilk haftası her şey netleşecek bence. artık spama düşen kanalı silsek de düzelmiyor,mail açtırmıyor adsese calısp odeme almak cok zorlaştı. güncellemeler sanırım bitti,aralık ayında düzelmesini ümit ediyorum. mail açtırmıyor hala.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri