mail açma (soru)

seymaerdogan

Yasaklanmış
arkadaşlar android dışında nasıl gmail açabilirim kolaylıkla ip değiştirebiliyorum ama dogrulamaya takılıyorum (çok hızlı olmasına gerek yok 5-10dk da 1 tane açsamda olur) googcleanerda %100 oluyor ama yinede sorgulama geliyor

Ip ile çözüm olacağını sanmıyorum adamlar boşuna geliştirmiyor illaki takıldığı bir yer vardır. Bunu engelsiz açan çok insan var ama işte söylemiyorlar.

Her hafta 2 konu garanti açılıyor az okuyun hocam

açılyorda çalışan sistem yok bi umut biri bi bilgi paylaşır diye açtım :) 2-3 gündür yabancı formlarda arıyorum ama sonuç yok

Bence bi oturun şöyle bi düşünün,
Neden açamıyorum ?
Neden Android ile açtığım mail kapanıyor ?
Google nasıl anlıyor benim bu bilgisayar ile spam yaptığımı ?
vs. gibi soruları bi cevaplayın. Gerisi gelir zaten :)

Bence bi oturun şöyle bi düşünün,
Neden açamıyorum ?
Neden Android ile açtığım mail kapanıyor ?
Google nasıl anlıyor benim bu bilgisayar ile spam yaptığımı ?
vs. gibi soruları bi cevaplayın. Gerisi gelir zaten :)
ya açıkcası çok şey bilmiyorum pc nin ayrıntıları hakkında yinede kurcalayarak çözebilir miyim ?

arkadaşlar android dışında nasıl gmail açabilirim kolaylıkla ip değiştirebiliyorum ama dogrulamaya takılıyorum (çok hızlı olmasına gerek yok 5-10dk da 1 tane açsamda olur) googcleanerda %100 oluyor ama yinede sorgulama geliyor

5-10 dk yeterınce hızlı,ben gunde 2 -3 tane acıyorum yetıyor bana

modem resetle , çerezleri temizle, chromeden gizli pencere aç mail açmaya başladı numaraya ise abd yi seç kafandan abd numarası at,onay mesajı istemeden mail açarsın.

Yakında Creator konusu açıcam üzerinde çalıştığım bi projem var günde 15-20 mail oto açabiliyor şu anda sayısını biraz daha artırabilirsem cüzi ücretle aylık kullanıma açıcam inşl. pratik bir masaüstü botundan bahsediyorum

Yakında Creator konusu açıcam üzerinde çalıştığım bi projem var günde 15-20 mail oto açabiliyor şu anda sayısını biraz daha artırabilirsem cüzi ücretle aylık kullanıma açıcam inşl. pratik bir masaüstü botundan bahsediyorum

Captcha geçebiliyorsan otomatikmen pm alabilirmiyim.

Tarayici chrome kullanmayin. Firefox kullanin. Her islemden sonra cerez temizligi ve modem reset. Bu sekilde Bu sorun asiliyor. Modem reset olayini ben fisi cekiyorum en az 1 dakika bekledikten sonra acip islemlere devam ediyorum 1 kere bile tel sormadi.

Tarayici chrome kullanmayin. Firefox kullanin. Her islemden sonra cerez temizligi ve modem reset. Bu sekilde Bu sorun asiliyor. Modem reset olayini ben fisi cekiyorum en az 1 dakika bekledikten sonra acip islemlere devam ediyorum 1 kere bile tel sormadi.

Günde kaç tane ortalama mail açıyorsunuz ? her defasında türkçe isim mi yoksa yabancı isim mi kullanıyorsunuz ? kurtarma maili giriyormusunuz ? :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri