Mail açmada telefon doğrulama sorunu (yeni) !

• Kullanıcı Doqal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Doqal

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,
15 gün önce kendime stok yapıyordum 150 ye yakın gmail açtım telefon doğrulamaya takılmadan ancak, 15 gün pciye bile oturmadım.
Yenidek biraz stok yapayım dedim ancak 15 gün pciye dokunulmamış gmaile giirlmemiş eski yöntemimimle açayım dedim ancak telefon doğrulamaya düştüm, önceden abd yazardı şimdi türkiye yazıyor telefon doğrulamada?
Bu olay yenimi 15 gün giremedim.

Merhaba arkadaşlar,
15 gün önce kendime stok yapıyordum 150 ye yakın gmail açtım telefon doğrulamaya takılmadan ancak, 15 gün pciye bile oturmadım.
Yenidek biraz stok yapayım dedim ancak 15 gün pciye dokunulmamış gmaile giirlmemiş eski yöntemimimle açayım dedim ancak telefon doğrulamaya düştüm, önceden abd yazardı şimdi türkiye yazıyor telefon doğrulamada?
Bu olay yenimi 15 gün giremedim.

aynen yeni basladı bu olay , tr geliyor numaralarda birde bu aralar cok telefona ve malesef hatasına takılıyor.

Benide mahvetti bu doğrulamalar doğru düzgün bi sistemde bulamadım numaraları nerden çözüyorsunuz siz

Bende son 1-2 güne kadar çok rahat takılmadan açıyordum ama 2 gündür her türlü onaya takılıyor :/

daha önce mail açılmış ip denk geliyor, ip havuzu zaten kısıtlı sen değiştiğini sanıyorsun ama 2 gün önce mail açtığın ip tekrar geliyor.Her seferinde tertemiz sıfır ip gelmesi mümkün değil.

Amerika'da ip kalmadığı için yakında ip6'ya geçilecekmiş, 4 gruplu ip'de kombinasyonlar tükenmek üzere.

daha önce mail açılmış ip denk geliyor, ip havuzu zaten kısıtlı sen değiştiğini sanıyorsun ama 2 gün önce mail açtığın ip tekrar geliyor.Her seferinde tertemiz sıfır ip gelmesi mümkün değil.

Amerika'da ip kalmadığı için yakında ip6'ya geçilecekmiş, 4 gruplu ip'de kombinasyonlar tükenmek üzere.

15 gün önce sorunsuz açılıyordu, doğrulamaya yakalanıncada doğrulama eng oluyordu şimdilerde tr oluyor yeni bir güncelleme varmı şuan bilgisayardan doğrulamaya yakalanmadan açabilen genel bir sorunmu acaba uzman arkadaşlar denerler mi?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri