Mail Adresi Bilinen Telif Hakları Silinir 15 TL

• Kullanıcı MPVH
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Alışveriş
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MPVH

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.sehidim.com
Size telif göndermis kisilerin telif gönderdikleri mail adresleri biliniyorsa telifi silinir.

Tek yapmaniz gereken asagida ki örnek ekran görüntüsünde oldugu gibi gelen telif ihbarinin bir ekran görüntüsünü Özel Mesaj ile bana iletmeniz.

Son olarak Telif ihbari geri çekilen ve açılan videoyu asla hesapta tutmayıp hesabınızdan silmeniz aksi halde aynı telifi tekrar alırsınız.

Islemlerler Garantili olmamasi acisindan ödemeyide telifiniz silindigi zaman yapabilirsiniz. Ancak bu durumun su istimal edilmeyecegini ümit ediyorum.
(Zira benim size güvendigim kadar, lütfen sizde bana güveniniz alacak verecek konularinda asla kalp kirmayalim.)

NOT : Telif ihbari sahibine mail atip ricada bulunmuyorum. Ayrica bu islemden kendisinin asla haberi olmuyor.

Mesajlara ve PM lere geç cevap verebilirim malüm iş güç..

Fiyat : 1 Telif 15 TL X2X3
Ödeme : Kuveyt Turk

Örnek Ekran Görüntüsü:
k1z9.jpg

bu konuda ne kadar güvenilirsiniz bilemiyorum ; iki adet var telif ; yönetim bir güvence olursa sizinle çalışmak isterim
[MENTION=1]Muslera06[/MENTION]

Size telif göndermis kisilerin telifi silinir.

Tek yapmaniz gereken asagida ki örnek ekran görüntüsünde oldugu gibi gelen telif ihbarinin bir ekran görüntüsünü Özel Mesaj ile bana iletmeniz.

Islemlerler Garantili olmamasi acisindan ödemeyide telifiniz silindigi zaman yapabilirsiniz. Ancak bu durumun su istimal edilmeyecegini ümit ediyorum.
(Zira benim size güvendigim kadar, lütfen sizde bana güveniniz alacak verecek konularinda asla kalp kirmayalim.)

Fiyat : 1 Telif 15 TL X2X3
Ödeme : Kuveyt Turk

Örnek Ekran Görüntüsü:
k1z9.jpg

nasıl kaldırıyorsunuz telifleri kısa bir bilgi verin en azından

bu konuda ne kadar güvenilirsiniz bilemiyorum ; iki adet var telif ; yönetim bir güvence olursa sizinle çalışmak isterim
[MENTION=1]Muslera06[/MENTION]

Valla kimsenin kefil olacağını sanmıyorum zira burda illkez ticaret yapıyor olucaz.

Ayrıca işlemin garantisi olmaması açısından da paranızı işlem olumlu sonuclanırsa gönderirsiniz diye ilk mesajıma ekledim sanırım bunuda baska alış verişlerde görmemişsinizdir.

Yinede emin olmak isterseniz yukarıdaki mesajıma uyarak mail adresi bilinen bir ihbari bildirin yada bildirilsin silebilirsem burada o kişi bu işlemin ne kadar doğru olduğunu açıklar.

Şunuda söylemeden geçemiycem burda kendimi zora sokuyorum sizleri değil zira teliflerin geri alınmasından sonra 3-10 gün sürebiliyor hesaba yansıması buda ödeme konusunda beni zora sokar sizi değil gec alacak oldugum ve birisinin ödememe yapmama ihtimali olduğu için.

---------- Mesaj saat 01:31:40 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:28:31 civarında gönderildi. ----------

buyuk ihtimalle mail atiliyor telifi gonderen kisiye..Karsi tarafin insafina kaldigi icin de kesin onay veremiyor arkadas..

Kimseye mail atmıyorum arkadaşım keske burada kendime ait olan telifleri silerken birer caps alsaydım vs. neyse işlem konusundada açıklaması yok işte. olursa burada 15 lira yazmaz arkadaslar sunu yapın telifinizi silin derdim.

YT bot yapanlar alın bedava sömürün demiyor mesala :)

[MENTION=2908]MPVH[/MENTION]

anladım peki karşı tarafa bildirim göndererek ricadamı bulunuyor ; eğerki böyle bişey yapıyorsanız kaç kez dedim fayda vermedi; kısaca acıklarmısınız.?

---------- Mesaj saat 01:33:32 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:32:20 civarında gönderildi. ----------

pm gönderdirdim skype ekleyin görüşelim

[MENTION=2908]MPVH[/MENTION]

anladım peki karşı tarafa bildirim göndererek ricadamı bulunuyor ; eğerki böyle bişey yapıyorsanız kaç kez dedim fayda vermedi; kısaca acıklarmısınız.?

Bu sorunuza ilk mesajıma NOT baslığı adı altında cevap ekliyorum şimdi

Hocam hiç bu şekilde telif yemediğim için mazur görün kanallarımda 2'şer adet telif var ve kanallar abone açısından etkili bu yüzden sizinle çalışmak isterim benim aldığım telifler kırmızı ana ekranda çıkan kırmızı fon üzerinde bildirilen yazılardan oluşuyor bunlar dahil mi kaldırma işlemlerinize.Bir de e-mail şifre vermemiz gerekiyor mu?

Hocam hiç bu şekilde telif yemediğim için mazur görün kanallarımda 2'şer adet telif var ve kanallar abone açısından etkili bu yüzden sizinle çalışmak isterim benim aldığım telifler kırmızı ana ekranda çıkan kırmızı fon üzerinde bildirilen yazılardan oluşuyor bunlar dahil mi kaldırma işlemlerinize.Bir de e-mail şifre vermemiz gerekiyor mu?

Kişisel hesaplarınıza dair hiçbir şifre vs istemiyorum arkadaşlar sadece. Size telif ihbarında bulunan kişinin mail adresi ve telif ihbarının ilk mesajımdaki gibi bir ekran görüntüsü lazım (ekran görüntüsü benim belgelemem buyüzden lazım)

bunları bana özelmsj ile ilettiğinizde ben size bu telifi silerim yada silemem cevabını otomatik vereceğim.

ben video linklerini zamanında sildi tekrar o sayfaya ulaşabilmem için

elinizde telifli video varsa link atarmısınız ; video linki yazarak o sekil ulaşabilirim..
link bekliyorum

Allah'ım sen büyüksün gün - gün neler öğreniyoruz diyeceğim ama artık oda kalmadı. Saat başı neler öğreniyoruz. :O
Biri de demiyor ki alın hayrına yapılışı böyle diye. :) Şikayetim sana değil hocam yanlış anlama.

Allah'ım sen büyüksün gün - gün neler öğreniyoruz diyeceğim ama artık oda kalmadı. Saat başı neler öğreniyoruz. :O
Biri de demiyor ki alın hayrına yapılışı böyle diye. :) Şikayetim sana değil hocam yanlış anlama.

çözemedinmi sistemi, arkadaş kendini istediği bir e mailmiş gibi göstererek youtube a mesaj atıyor heralde

arkadaşlar yokmu elinizde bir telifli video linki ; sayfaya ulaşmak için

çözemedinmi sistemi, arkadaş kendini istediği bir e mailmiş gibi göstererek youtube a mesaj atıyor heralde

Nasıl yani ? Bu telifi ben attım bu mail adresinden mail adresim kapandı telifi geri çekmenizi istiyorum gibi mi ? :) Anlayamadım valla geç oldu beyin pert galiba. :)

yine bir illegal işle karşınızdayız sevgili izleyenler.

konuyu şimdi gördüm GÜVEN İÇİN ÜCRETİ SONRA ÖDEYİN DİYOR BENCE DENEYİN VE GÖRÜN

:) bu işin yapılması çok kolay işten anlayana tabiki ;)

[MENTION=932]happyzombie[/MENTION] iş kolaysa bi zahmet konu açda bizde faydanalım...

yoksada adamın ekmeğine taş koyma

asla ve asla söylemem zaten pm de atttım zaten adama :D ama bilgi beceri ister bu iş kolay derken çokda zor iyi gecler bol kazançlar

şuan bu yaptıgın laf kalabalıgı neyse arkadaşım

telif yemiş bir video linkin varsa gönderde bari bu şekilde faydan olsun :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri