Mail Adresi Bilinen Telif Hakları Silinir 15 TL

• Kullanıcı MPVH
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Alışveriş
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En başta legal yada illegal kısmını açıklamıştım. Garanti konusunda nasıl bir ispat istersiniz bilemiyorum ama bugune kadar 8 kanal 16 telifi sildim bu 3 5 e ay içinde oldu bunlara ait ne kanallarda nede adsense hesaplarında hiçbir kayıp yasamadılar..

Son olarak bu işlemi yaptıracak kişi zaten telifden mağdur olduğu için telifini sildiğim ve açılan videoyu derhal hesabından sileceki aynı telifi bidaha yemesin. Bu işlem olduğundada telif atan her kimse bundan haberi olmayacaktır.

"Google+ sayfalarına dikkat etmedikleri için uyarısız kapatılmışlardır." bu konuyu biraz açar mısın [MENTION=2908]MPVH[/MENTION]

"Google+ sayfalarına dikkat etmedikleri için uyarısız kapatılmışlardır." bu konuyu biraz açar mısın [MENTION=2908]MPVH[/MENTION]

YT alt kanallar otomatik google+ hizmeti ile beraber gelmekte ve birbirinden ayrılamamaktır herkes bilir. Bu işlem google yada yt yada kullanıcı henüz çözemedim bir alt kanal açıldığında bu Google'a google+ sayfası olarak değil google+ profili olarak düşer (doğru olanı google+ sayfasıdır) peki bu kanalın birde ismi var değil mi ? Örnek Vine Video, Dizi Kanalı, vs. işte google burda devreye giriyor google+ profiliniz gerçek bir kişiyi temsil etmeli ve profilde kullanılan adda gerçek olmalıdır ünvan şirket kuruluş ismi olamaz deniyor. Bu google ad politikası ilhaline aykırıdır. Google bir mail atıp su google+ profilinizin adını düzenleyin demez dememiştir de diyen varsa bildirsin ben hatalı olduğumu kabul ederim. Vs sonuç olarak ad politikası ihlalinden kanala ait Google+ Profiliniz kapanır YT kanalınızda devre dışı kalır.. Sonrada YT derki hesabınız askıya alındı Google+ Sayfanıza bakın.. 10 larca kanala sahip olan var tek tek kontrol ettiklerini sanmıyorum hesabım sayfamı açılmış profil mi diye, bazılarımızın spamdan kapandı kanalımız dedikleri şey bu
.

Kısaca Google+ sayfası ile google+ profilini birbirinden ayırmak gerekiyor arkadaşlar.

YT alt kanallar otomatik google+ hizmeti ile beraber gelmekte ve birbirinden ayrılamamaktır herkes bilir. Bu işlem google yada yt yada kullanıcı henüz çözemedim bir alt kanal açıldığında bu Google'a google+ sayfası olarak değil google+ profili olarak düşer (doğru olanı google+ sayfasıdır) peki bu kanalın birde ismi var değil mi ? Örnek Vine Video, Dizi Kanalı, vs. işte google burda devreye giriyor google+ profiliniz gerçek bir kişiyi temsil etmeli ve profilde kullanılan adda gerçek olmalıdır ünvan şirket kuruluş ismi olamaz deniyor. Bu google ad politikası ilhaline aykırıdır. Google bir mail atıp su google+ profilinizin adını düzenleyin demez dememiştir de diyen varsa bildirsin ben hatalı olduğumu kabul ederim. Vs sonuç olarak ad politikası ihlalinden kanala ait Google+ Profiliniz kapanır YT kanalınızda devre dışı kalır.. Sonrada YT derki hesabınız askıya alındı Google+ Sayfanıza bakın.. 10 larca kanala sahip olan var tek tek kontrol ettiklerini sanmıyorum hesabım sayfamı açılmış profil mi diye, bazılarımızın spamdan kapandı kanalımız dedikleri şey bu
.

Kısaca Google+ sayfası ile google+ profilini birbirinden ayırmak gerekiyor arkadaşlar.

ee ne yapacaz şimdi alt kanalara girip google+'sina bir isim soyisim mi yazalım ?

Hayır kanala ait olan google+ profilini google+ sayfaya cevireceksiniz. Son olarak YT un hala bilmediklerin varmış sanırım yt karşı yapılanlarda yt u desteklemeni anlamadım.

Arkadaşın yapacağı işlemi az çok tahmin ediyorum. Bildirimi gönderenin haberi olmayacak dediğinden anladığım kadarı benimde 2-3 ay önce kullandıgım bir yöntem. Fakat bu yöntem ile açtırdığım kanallar kısa süre sonra tamamen kapanmıştı. O yüzden dikkat edilmeli.

Konu sahibi kusura bakmasın ama üyeleri bilgilendirme açısından bunu yazmam gerekli.

Arkadaş gerekli bir açıklama için pm ile ulaşırsa ve düşündüğümü yapmıyorsa yorum kaldırılır.

gecen hafta forumdan bir arkadasla skypta gorusduk ve benim 3-telifli kanalimin teliflerini silmisdi yontemini soylemedi ama hakketen telifler silindi ama dun kanal banlandi hatta alt kanallar bile gitdi adsenseme sukur hic bir sey olmadi oda aynen benden bu bilgileri istemisti telifi kaldirmak icin.konuyu baltalamak istemem ama bence hic guvenilir yontem diyil :)

bunu nasıl ayırıyoruz.

teliften kapanmış kanalı da açtırabilirim diyorsan pm at hemen çalışalım hocam .

sorumun cevabını merakla bekliyorum.

Yeni Kanal açarken kanallarınızı şirket vs marka vs seçeneği ile açın bu şekilde google size otomatik google+ sayfası verecektir. eski google+ profillerini ise "bu Profili artık "xxxx kanalı sayfası olarak kullanıyorsunuz" yazısını görene kadar düzenleyin. Bunun için bir menü yada sekme yok hadi bu profili sayfaya cevir diye. 2 Secenek var ilkinde google tavsiye eder bu ürünü sayfa olarak kullanın 2. side yukarda dediğim gibi sayfa düzenle kısmından bazı secenekleri deiştirerek tekrar profil ana sayfasına dönmek ve en üstte adres cubuğu altı orada "ARTIK BU PROFİLİ XXXX KANAL ADI SAYFASI OLARAK KULLANIYORSUNUZ" yazısını görmeniz lazım.

Birde herkes için her sayfa için geçerli değil arkadaşlar bunuda belirteyim mevcut hesap sayfamı profilmi onuda siz ayırın. ben kanallarımı bu yüzden kaybettim ve yeni kanallarımı da bu yolla kurtardım.

Yeni Kanal açarken kanallarınızı şirket vs marka vs seçeneği ile açın bu şekilde google size otomatik google+ sayfası verecektir. eski google+ profillerini ise "bu Profili artık "xxxx kanalı sayfası olarak kullanıyorsunuz" yazısını görene kadar düzenleyin. Bunun için bir menü yada sekme yok hadi bu profili sayfaya cevir diye. 2 Secenek var ilkinde google tavsiye eder bu ürünü sayfa olarak kullanın 2. side yukarda dediğim gibi sayfa düzenle kısmından bazı secenekleri deiştirerek tekrar profil ana sayfasına dönmek ve en üstte adres cubuğu altı orada "ARTIK BU PROFİLİ XXXX KANAL ADI SAYFASI OLARAK KULLANIYORSUNUZ" yazısını görmeniz lazım.

Birde herkes için her sayfa için geçerli değil arkadaşlar bunuda belirteyim mevcut hesap sayfamı profilmi onuda siz ayırın. ben kanallarımı bu yüzden kaybettim ve yeni kanallarımı da bu yolla kurtardım.

sağol anlattığın içinde çok abuk bi konmuymuş bu yahu alacakaranlık kuşağı gibi garip bir olaylar silsilesi.

Kendime adıma böyle birşeyin satışının yapılmasını pek iyi karşılamıyorum açıkcası, ne kadar hile hurda varsa satılmaya başladı son haftalar çok güzelde uyuyoruz hani.

konu cevaplarını görüyorumda adam ticaret yapıyor adam diyor zaten onay garanti vermiyorum, halen adamdan tiyo istiyorsunuz, Birde Diyor ilk önce iş telif silindikten sonra, para neyse..

Kapanan Kanallarla ilgili bir çalışmanız varmı?

Arkadaşlar bu mesajımdan önce bana pm ile ulaşan arkadaşların telifleri konusunda yardımcı olmaya çalışacağım ancak bundan sonra bu başlık adı altında ve ilk mesajıma istinaden yazmış ve yapacağım işleme dair herhangi bir sorumluluk almamak adına konuda deneyim sahibi bir dostumun uyarısı gereği bu konuya son veriyorum.

İyi yada kötü yorum yapan arkadaşlara teşekkürler. Bu durum için özür diler umut verdiğim kimselerinde hakkını helal etmesini dilerim..

Yine dediğim gibi daha önce ulaşan arkadaşlara ücretsiz yardımcı olmaya çalışacağım..

Site yönetimine konuyu silmeleri konusunda ricada bulunuyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri