Mail kapanmaları veya Uydunet sorunu.

• Kullanıcı samet142
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

samet142

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar ben uydunet kullanıyorum(ip değişmiyor) mailleri alıyorum veya bazı ip programlarıyla tel onayına yakalanmadan açıyorum.
2 yıldır bu işteyim toplu kapanma 2 kere yaşadım biri videoyap kapanmasıydı diğeride 2 ay önce kendi hatamdan dolayı oldu.
Neyse arkadaşlar uydunette ip adresi değişmiyor bota token verirken bazı programları kullanrak farklı ip adresi alıyorum ve token verdikten sonra tekrar eski ip adresime dönüyorum.
Sizce bu bir sıkıntı çıkarır mı bana ne önerirsiniz ?

Senin durumundaki biri için en iyi çözüm:
Bir tane vinn al, tak çıkart ip değişsin, bağla bota kanalları. 4gb lik paket işini görür.
Kanalları bota bağlarken, birde adsense parnere kanal bağlarken kullanırsın.

:) Teşekkürler varmı arkadaşlar başka önerisi olan

Forumda statik ip degistirme konusu vardi belki isinize yarar

Telefondan gönderildi...

Baktım hocam denedim olmadı malesef özellikle kanal satıcısı olan arkadaşları bekliyorum konuya.

dostum bendede uydunet var aynı problemle karşı karşıyaydım yapıcak bir şey yok vınn aldım kanallarımı onla bağlıyorum bağlantı kes kur dediğimde ip değişiyor sistemi oturttum diyebilirim geçri ağustosta düğün var evime ne alsam diye şimdiden düşünüyorum

dostum bendede uydunet var aynı problemle karşı karşıyaydım yapıcak bir şey yok vınn aldım kanallarımı onla bağlıyorum bağlantı kes kur dediğimde ip değişiyor sistemi oturttum diyebilirim geçri ağustosta düğün var evime ne alsam diye şimdiden düşünüyorum

Fiyat nedir hocam

:) Teşekkürler varmı arkadaşlar başka önerisi olan
bende 500 mg lık internet var cep telefonunda. paketime 10 tl farkla aldım
her interneti açıp kapattığımda ip değişir.
pc ye wifi ağını etkinleştirip bağlıyorum işimi fazlasıyla görüyor

bende 500 mg lık internet var cep telefonunda. paketime 10 tl farkla aldım
her interneti açıp kapattığımda ip değişir.
pc ye wifi ağını etkinleştirip bağlıyorum işimi fazlasıyla görüyor
Hocam sadece token vermek için mi kullanıyorsunuz yoksa kanallardada o ip ile mi geziyorsunuz ?

Hocam sadece token vermek için mi kullanıyorsunuz yoksa kanallardada o ip ile mi geziyorsunuz ?

hepsi için hocam. telefonda internet erişimini aç kapa yapıyorum (pc ile bağlantıyı koparmadan) 3 saniyede ip değişiyor. her denediğimde kontrol ediyorum her seferinde değişiyor. internet biraz yavaş ama son derece güvenli ip değiştiği için içim rahat

hepsi için hocam. telefonda internet erişimini aç kapa yapıyorum (pc ile bağlantıyı koparmadan) 3 saniyede ip değişiyor. her denediğimde kontrol ediyorum her seferinde değişiyor. internet biraz yavaş ama son derece güvenli ip değiştiği için içim rahat

500mb yetiyor mu ?

Çıkarır

Edit: [MENTION=9721]samet142[/MENTION] 6 gb vodem 35 liraya kullanıyorum tak çıkar ip değişir.

Son düzenleme:
Vds al ya da temize havale et uyduneti iptal ettir. :) Ben öyle yaptım superonline basit bi resetle yeni ip alıyor. Uydunetle uğraşılmaz!

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri