Mail Satan Arkadaşlar Dikkatli Olun

• Kullanıcı Sabırlı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Gmail Hesapları Alış - Satışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sabırlı

Yasaklanmış
Merhaba Arkadaşlar

Forumda aktif bir konu açmadan yaklaşık 1 aydır onaylı ve onaysız mail satışı yapmaktayım.Quiz patner satışım ve skype deki müşterilerime ancak yetişebildigim için satış konusunu yakın bir zamanda açmayı planlıyordum.Bu baglamda onaylı ve onaysız hesap satışımı forumdan fazla arkadaş bilmiyordur diye düşünmekteyim.

Bundan 3-4 gün önce forum gündemini meşgul eden bir konudan esinlenmiş olsa gerek, bir arkadaşımız benden aldıgı onaysız maile kanal oluşturup paso çocuk po.... su içerik yüklemiş.Konuyu hatırlayan arkadaşlar yine bir mail satan arkadaşımızın evine polis baskının oldugunu, sattıgı mailden dolayı ifade verdigini belirtigini hayırlayacaktır.

Bu durum sizlerden alınan maillerde de yapılabilir aman dikkat.Tesadüfen bir hata sonucu tespit ettik.Kanal linkini konu ile ilgilenecek admin arkadaşlara verebilirim.

Artık para kazanma hırzı hırsı bu derece düşmanlık ve karşıdaki insanın hayatını mahfetmeye yönelik davranışlara dogru hızla yol almakta arkadaşlar.Bazılarımızın canı yanmadan bu durum hakkında ne yapabiliriz fikir üretip, ortak bir yol izlemeliyiz diye düşünmekteyim.
Allah sonumuzu hayır etsin...
Saygılar...

ne kadar yavşak var ya çocuk bu ya çocuk aklım almıyor

şimdi bu konuyu açtın o elemanıda buraya yazmak senin görevin, hadi p.. yüklüosun ç... p.... ne demek ********

Yazık gerçekten yazık.. 3 kuruş kazanmak için girdiğiniz yollara bi bakın. Yarın öbür gün aynaya baktığınız da ne düşüneceksiniz?

Son düzenleme:
Normal mail alıp +18 ve ç.... P.... yükleyen çok var.Sırf quiz'e veya abone izlenim isteyen partnerlere daha hızlı bir şekilde girebilmek için yapılan bir davranış.Bu güne kadar ne kendimi ne de mail aldığım kişileri zor duruma düşürecek bir davranışta bulunmadım..Sonuçta bu işten mail aldığımız kişide ekmek yiyor..Ekmek yediğimiz kapıya pislemek bizi yakışmaz.

O videoları atanları direk iceriye alıyorlarsa +18 videoları yükleyenleride takibe alıyorlardır.
Ben bu tip ahlaksız islere bulasmanızı tavsiye etmem.

Maili satmış arkadaş alan kişiyle acaba hiç görüşmüş mü? Bende açıkcası sonunu merak ediyorum. Devlet böyle bir araştırma yapmaması direk kapat emrini vermesi gerekiyordu. Şikayetçi olan video sahibi galiba türk...

Bu tarz insan görünümlü ********lerin ar damarları çatlamış.

Ben sattığım mailleri kime sattığım artık not alıyorum ne olur ne olmaz diye, sizlerede öneririm.

E açıkla şunuda o adama göre ayağımızı denk alalım

bu tarz kişileri ifşa ediceksinki kimse mail satmiycak bunlara boyle konu acmakla olmaz reis uyariyosun madem tam uyar ;)
33

Arkadaşlar kişi tam olarak tespit etmiş degilim.Tespit etmiş olsam zaten konu açmadan önce neler yapılabilecegini araştırıp gereken yasal yollara başvururdum.Tespit konusunda çalışmam devam ediyor, prensip geregi sattış yaptıgım mailleri sistemimden siliyordum, bulmak biraz zaman alacak ama mutlaka bu kişiyi bulacagım.

Arkadaşlar kişi tam olarak tespit etmiş degilim.Tespit etmiş olsam zaten konu açmadan önce neler yapılabilecegini araştırıp gereken yasal yollara başvururdum.Tespit konusunda çalışmam devam ediyor, prensip geregi sattış yaptıgım mailleri sistemimden siliyordum, bulmak biraz zaman alacak ama mutlaka bu kişiyi bulacagım.

En kısa sürede bulursunuz da bunu yapan kimse cezasını çeker..

Karaktersiz, kanı bozuk mahlukatlar burayı okuyorsanız sizi yedi ceddinizle birlikte anıyorum.

bu konular artık cidden can sıkmaya başladı, bi de bu çıktı başımıza. Herkes herkese mail satmasın artık 3 kuruşluk adamlar piyasayı 3 kuruşluk ediyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri