Mail Satan Arkadaşlar Dikkatli Olun

• Kullanıcı Sabırlı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Gmail Hesapları Alış - Satışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yazık ya cidden yazık onu atan kişi o kadar düştü mü yani para için , diyecek laf bulamıyorum.

kendine ozel bi bot yaptırıp , izlenim alma amacındaysa quiz kanal satısı yapan biri olabilir. kimseyi zan altında bırakmak istemem, yanlış anlaşılmasın. sadece tahminde bulunuyorum.

e-mail satan arkadaşlara tavsiyem loglarınızı tutun en azından 6 ay. Özellikle daha önceden ticaretiniz olmayan yeni alım yapanları..

Bu 2 şey için lazım;

1) Kendi güvenliğiniz
2) Bu kişilerin bu tarz içerikler yükleyip partnere sokulmuş kanalı forumda satmaları ihtimali

Bu tip içerikleri paylaşanlara tavsiyem; YAPMAYIN!
Çünkü; VDS, Proxy, VPN bunların hepsi izlenebilir, dahası her türlü browserın izleri sürülebiliyor( bilinmeyen parmak izleri var browserların ) sizi girdiğiniz başka siteler üzerinden bulurlar, aileniz perişan olur, yüzkarası bir suç bu!

Allah aşkına ne kendinizi ne de masum insanları karalamayın üç kuruş için.

Dünyanın çivisi çıkmış arkadaş, yükleyecek şey kalmadı ona sarmışlar. Böyle şeyler çok büyük risk 2 kurş kazancam diye hem itibarınız kalmaz hem hapiste çürürsünüz hem de memurluk hakkınız yanar dışarıda iş araken de çok büyük yüz kızartıcı bi sabıkayla başvuru yaparasınız işyerlerine. Bi insan nasıl bukadar risk alabilirki aptal olması lazım. Youtuba yüklememişlerdir değilmi?

Son düzenleme:
iyice ...unu çıkardılar artık
zıvanadan çıktılar
bunlara üç kuruş ver ... neyse sinirleniyorum iyice

Arkadaşlar son durum şu;
Forumdan ismini açıklayamacagım bir mail satıcısı arkadaşıma stogu olmadıgı için gönderdigim mailler içerisinde çıktı bu hesap.Kullanıcı şifre degiştirmemiş ve kanal giriş yapıp IP adreslerini aldık forumda tarattık ama 3 farklı IP olmasına ragmen foruma bu IP lerle giriş yapılmamış bu yüzden oradan bir şey çıkaramadık.
Maili satanda ben olmadıgım için şuan elimdende başka birşey gelmiyor.Mailleri gönderdigim ve satan arkadaşımızda araştırdı fakat kime gönderdigi konusunda bir netice alamadı, bu durumda kitlendik kaldık.
Mailleri üreten kişi benim satan arkadaşım farklı, kullanıcı ortada yok.İnşallah başımız agrımaz.Bu aşamadan sonra daha dikkatli hareket etmekten başka yapacak birşeyde yok gibi duruyor.
Son olarak Quiz kanal alan arkadaşa kanalı alırken mutlaka kanalın Quiz' e girebilmesi için gereken 1k izlemi aldıkları videoların kanalda bulunmasını istesinler.Bu kanalları alıp sonradan başınız agrımasın arkadaşlar.Kişinin kendi kullanacagı kanalar için bu şekilde videolar atarak ilerlemeyecegini düşünmekteyim.Kendini riske atmaz.Konu önemli dikkat arkadaşlar, böyle yaparsak en azından bu şekilde kanal yapıp satmaktan vazgeçerek bir nevi önlem almış oluruz.

Herkeze bol kazançlar.
Saygılar...

Para için dusulen hallere bak Allah bunların cezasını versin. Haysiyetinle çalışsan ne kaybedicen yt de hepimize yetecek kadar para var zaten.

Arkadaşlar son durum şu;
Forumdan ismini açıklayamacagım bir mail satıcısı arkadaşıma stogu olmadıgı için gönderdigim mailler içerisinde çıktı bu hesap.Kullanıcı şifre degiştirmemiş ve kanal giriş yapıp IP adreslerini aldık forumda tarattık ama 3 farklı IP olmasına ragmen foruma bu IP lerle giriş yapılmamış bu yüzden oradan bir şey çıkaramadık.
Maili satanda ben olmadıgım için şuan elimdende başka birşey gelmiyor.Mailleri gönderdigim ve satan arkadaşımızda araştırdı fakat kime gönderdigi konusunda bir netice alamadı, bu durumda kitlendik kaldık.
Mailleri üreten kişi benim satan arkadaşım farklı, kullanıcı ortada yok.İnşallah başımız agrımaz.Bu aşamadan sonra daha dikkatli hareket etmekten başka yapacak birşeyde yok gibi duruyor.
Son olarak Quiz kanal alan arkadaşa kanalı alırken mutlaka kanalın Quiz' e girebilmesi için gereken 1k izlemi aldıkları videoların kanalda bulunmasını istesinler.Bu kanalları alıp sonradan başınız agrımasın arkadaşlar.Kişinin kendi kullanacagı kanalar için bu şekilde videolar atarak ilerlemeyecegini düşünmekteyim.Kendini riske atmaz.Konu önemli dikkat arkadaşlar, böyle yaparsak en azından bu şekilde kanal yapıp satmaktan vazgeçerek bir nevi önlem almış oluruz.

Herkeze bol kazançlar.
Saygılar...

sayın moderatorum şahıs sizden mail alıyor, sonra da şifre daha değiştirmeden ve de anlaşılan spam hatası falan değil kasten o tarz içerik yüklüyor, hem de kaynağı bilinemeyen bir şekilde.
bu işin altında başka bir iş ararım açıkçası;
videoların yüklenme zamanı ne zaman, geçen günlerde forumdaki arkadaşın konusundan önce mi sonra mı?
eğer o mevzudan sonraysa(belki de aynı kaynak) direk olarak size ya da o maili satan arkadaşa yönelik bir hareket olabilir düşüncesindeyim

Ciddi bir suç para kazanma hırsı gözlerini bürümüş bunların.Önlem alınması gereken durum [MENTION=13625]Sabırlı[/MENTION] hocam inşallah sıkıntısız atlatırsın durumu
Allah sonumuzu hayır etsin.

sayın moderatorum şahıs sizden mail alıyor, sonra da şifre daha değiştirmeden ve de anlaşılan spam hatası falan değil kasten o tarz içerik yüklüyor, hem de kaynağı bilinemeyen bir şekilde.
bu işin altında başka bir iş ararım açıkçası;
videoların yüklenme zamanı ne zaman, geçen günlerde forumdaki arkadaşın konusundan önce mi sonra mı?
eğer o mevzudan sonraysa(belki de aynı kaynak) direk olarak size ya da o maili satan arkadaşa yönelik bir hareket olabilir düşüncesindeyim

Gmail i 2 hafta önce oluşturmuşum hocam, yüklemeler bugün ögleden sonra yapılmış, şifrenin degişmemesi ayrı satıcı olduguna bir işaret olarak yorumluyorum ben, kendine kanal hazırlasa anında şifreyi degiştirir.Kanalı Quiz e sokup satacaktır benim düşüncem bu yönde, daha farklı bir amacı varsada şuan için yapacagımız birşey yok malesef...:(

Son düzenleme:
Gmail i 2 hafta önce oluşturmuşum hocam, yüklemeler bugün ögleden sonra yapılmış, şifrenin degişmemesi ayrı satıcı olduguna bir işaret olarak yorumluyorum ben, kendine kanal hazırlasa anında şifreyi degiştirir.Kanalı Quiz e satacaktır benimdüşüncem bu yönde, daha farklı bir amacı varsada şuan için yapacagımız birşey yok malesef...:(
amacı quize sokmaksa forumdaki quiz satıcıları araştırmakla başlamak lazım

arkadaş sahte telif bizde,flag bizde,çocuk po... bizde bizde babam bizde ne hale geldik

amacı quize sokmaksa forumdaki quiz satıcıları araştırmakla başlamak lazım

Hocam mesajımda da yazdım Quiz kanal alırken mutlaka izlenim alınmış videoların kanalda olmasına dikkat etmemiz gerekir, bunu yaparsak bu kanallardan satın almamış oluruz.Benim düşüncem bu yönce tabi Quiz satan arkadaşlar bunu nasıl yorumlar onların taktiri...
Saygılar...

Bu çok önemli, bence de bu tarzda izlenim alanlar hemen kurtulmak isteyecektir bu kanallardan.. Partner kanal satışında mecburi tutulsa fena olmaz bu şart sayın yönetim.

Gmail i 2 hafta önce oluşturmuşum hocam, yüklemeler bugün ögleden sonra yapılmış, şifrenin degişmemesi ayrı satıcı olduguna bir işaret olarak yorumluyorum ben, kendine kanal hazırlasa anında şifreyi degiştirir.Kanalı Quiz e sokup satacaktır benim düşüncem bu yönde, daha farklı bir amacı varsada şuan için yapacagımız birşey yok malesef...:(

Hocam kanalı 2 hafta önce oluşturmuşsunuz. Sizden sonraki satıcıya ne zaman verdiniz tarihi belli mi. Daha sonra o tarihten bugüne kimlere mail satılmış o arkadaş bi listesini çıkarsın. Sonuçta skype yada forum mesajlarıyla anlaşılıp satılıyor. Çember bi daralsın kimler var elimizde görelim. Kimseyi zan altında bırakmadan bu kişiler üzerinde durun siz.

Geçende savcılığa verildim diye bir konu vardı.
Herhalde o konuyla ilgili buda.

Şimdi bu şe..z hadi diyelimki +16 video kasıp abone felan kasmaya yada izlenme kasmaya çalışıyor diyelim, birton +16 içerik varken neden Suç olan unsuru teşkil edene bulaşıyor.
Ne denirki bu durumda bilemedim.
Mail satıcıları ticaret yaptıkları kişileri iyi seçmeli herkese mail satmamalı.

Ek olarak, satilan hesabin kontrol edilmesini de etik olarak dogru bulmuyorum. Yanlis anlamadi isem, onaysiz bir gmail satisindan sonra olusturulan bir kanal tespit edilmis...

Ben de bu kismi merak ediyorum, gecen gun benzeri bir konu acildi, bir arkadasimiz ifade vermeye gitmisti, birkac gun once de sizinle ilgili bir konu acilmisti, simdi de bu konu acildi.

Forumdaki bircok arkadas guvenli olmasi, kanallarinin ifsa olmamasi icin kanal almak yerine gmail almayi tercih ediyor. Siz satip sildiginiz bir gmailin kanalina ulasiyorsaniz o zaman bu konuda alicilari da bilgilendirmek lazim. Aldiginiz gmailler de kanalinizi guvende tutmaya yetmiyor demek ki. Siz bu kanala nasil ulastiniz acaba? Bu kanala videolar ne zaman yuklenmis ve hala bu kanal youtube tarafindan kapatilmamis mi? Kanaldaki yuklenme tarihi ve izlenimi de paylasir misiniz lutfen? Kac kisi bakip ta kanali sikayet etmemis. Tesekkurler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri