Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar son durum şu;
Forumdan ismini açıklayamacagım bir mail satıcısı arkadaşıma stogu olmadıgı için gönderdigim mailler içerisinde çıktı bu hesap.Kullanıcı şifre degiştirmemiş ve kanal giriş yapıp IP adreslerini aldık forumda tarattık ama 3 farklı IP olmasına ragmen foruma bu IP lerle giriş yapılmamış bu yüzden oradan bir şey çıkaramadık.
Maili satanda ben olmadıgım için şuan elimdende başka birşey gelmiyor.Mailleri gönderdigim ve satan arkadaşımızda araştırdı fakat kime gönderdigi konusunda bir netice alamadı, bu durumda kitlendik kaldık.
Mailleri üreten kişi benim satan arkadaşım farklı, kullanıcı ortada yok.İnşallah başımız agrımaz.Bu aşamadan sonra daha dikkatli hareket etmekten başka yapacak birşeyde yok gibi duruyor.
Son olarak Quiz kanal alan arkadaşa kanalı alırken mutlaka kanalın Quiz' e girebilmesi için gereken 1k izlemi aldıkları videoların kanalda bulunmasını istesinler.Bu kanalları alıp sonradan başınız agrımasın arkadaşlar.Kişinin kendi kullanacagı kanalar için bu şekilde videolar atarak ilerlemeyecegini düşünmekteyim.Kendini riske atmaz.Konu önemli dikkat arkadaşlar, böyle yaparsak en azından bu şekilde kanal yapıp satmaktan vazgeçerek bir nevi önlem almış oluruz.
Herkeze bol kazançlar.
Saygılar...
sayın moderatorum şahıs sizden mail alıyor, sonra da şifre daha değiştirmeden ve de anlaşılan spam hatası falan değil kasten o tarz içerik yüklüyor, hem de kaynağı bilinemeyen bir şekilde.
bu işin altında başka bir iş ararım açıkçası;
videoların yüklenme zamanı ne zaman, geçen günlerde forumdaki arkadaşın konusundan önce mi sonra mı?
eğer o mevzudan sonraysa(belki de aynı kaynak) direk olarak size ya da o maili satan arkadaşa yönelik bir hareket olabilir düşüncesindeyim
amacı quize sokmaksa forumdaki quiz satıcıları araştırmakla başlamak lazımGmail i 2 hafta önce oluşturmuşum hocam, yüklemeler bugün ögleden sonra yapılmış, şifrenin degişmemesi ayrı satıcı olduguna bir işaret olarak yorumluyorum ben, kendine kanal hazırlasa anında şifreyi degiştirir.Kanalı Quiz e satacaktır benimdüşüncem bu yönde, daha farklı bir amacı varsada şuan için yapacagımız birşey yok malesef...![]()
amacı quize sokmaksa forumdaki quiz satıcıları araştırmakla başlamak lazım
Son olarak Quiz kanal alan arkadaşa kanalı alırken mutlaka kanalın Quiz' e girebilmesi için gereken 1k izlemi aldıkları videoların kanalda bulunmasını istesinler.Bu kanalları alıp sonradan başınız agrımasın arkadaşlar.Kişinin kendi kullanacagı kanalar için bu şekilde videolar atarak ilerlemeyecegini düşünmekteyim.Kendini riske atmaz.Konu önemli dikkat arkadaşlar, böyle yaparsak en azından bu şekilde kanal yapıp satmaktan vazgeçerek bir nevi önlem almış oluruz.
Gmail i 2 hafta önce oluşturmuşum hocam, yüklemeler bugün ögleden sonra yapılmış, şifrenin degişmemesi ayrı satıcı olduguna bir işaret olarak yorumluyorum ben, kendine kanal hazırlasa anında şifreyi degiştirir.Kanalı Quiz e sokup satacaktır benim düşüncem bu yönde, daha farklı bir amacı varsada şuan için yapacagımız birşey yok malesef...![]()
Ek olarak, satilan hesabin kontrol edilmesini de etik olarak dogru bulmuyorum. Yanlis anlamadi isem, onaysiz bir gmail satisindan sonra olusturulan bir kanal tespit edilmis...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.