Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ciddi bir suç para kazanma hırsı gözlerini bürümüş bunların.Önlem alınması gereken durum [MENTION=13625]Sabırlı[/MENTION] hocam inşallah sıkıntısız atlatırsın durumu
Allah sonumuzu hayır etsin.
Hocam kanalı 2 hafta önce oluşturmuşsunuz. Sizden sonraki satıcıya ne zaman verdiniz tarihi belli mi. Daha sonra o tarihten bugüne kimlere mail satılmış o arkadaş bi listesini çıkarsın. Sonuçta skype yada forum mesajlarıyla anlaşılıp satılıyor. Çember bi daralsın kimler var elimizde görelim. Kimseyi zan altında bırakmadan bu kişiler üzerinde durun siz.
Hocam yanlış hatırlamıyorsam sizin başınızada geldi böyle sorun,sizinki bayağı ciddiydi siz naptınız ,sonuçlandımı sıkıntı
Ben de bu kismi merak ediyorum, gecen gun benzeri bir konu acildi, bir arkadasimiz ifade vermeye gitmisti, birkac gun once de sizinle ilgili bir konu acilmisti, simdi de bu konu acildi.
Forumdaki bircok arkadas guvenli olmasi, kanallarinin ifsa olmamasi icin kanal almak yerine gmail almayi tercih ediyor. Siz satip sildiginiz bir gmailin kanalina ulasiyorsaniz o zaman bu konuda alicilari da bilgilendirmek lazim. Aldiginiz gmailler de kanalinizi guvende tutmaya yetmiyor demek ki. Siz bu kanala nasil ulastiniz acaba? Bu kanala videolar ne zaman yuklenmis ve hala bu kanal youtube tarafindan kapatilmamis mi? Kanaldaki yuklenme tarihi ve izlenimi de paylasir misiniz lutfen? Kac kisi bakip ta kanali sikayet etmemis. Tesekkurler.
Araştırmaya devam ediyorlar hocam şu an siberden gelecek raporu bekliyoruz.
Bu olayi da ayni olayin uzerine ekleyin, ornek teskil eder, benim sattigim kanaldaki olay bu saticinin da basina gelmisti diye. Bu yuklemeleri yapan kisinin forumdan olmadigi belli, zaten ilk olay sonrasi ( mert arkadasin basina gelen ) tekrar bugun ogleden sonra yuklemesi acikcasi bunu gosteriyor. Bakalim olayin sonunu merakla bekliyoruz.
Hesap bilgileri tarafımdan teslim edilince silinir.Tekrar o hesaba girebilmem imkansız hale gelir.Konuda da belirtim tesadüfen böyle bir durum tespit edilmiştir.Zaten bilgileri dosyalasam o kişiyi anında ifşa ederdim.
Saygılar...
Ortada bir suclama yok, sorum zaten sizin cevabinizdan dolayi. Siz gmail satip sildiginiz ve o hesaba girmeniz imkansiz oldugunu belirttiginiz icin sordum. Benim merakim eger ben bir gmail alirsam, satici bu gmail ile benim kanalimi gorebiliyor mu? Diger kisimlari beni ilgilendirmez, bende gmail aldigim icin ve bu sekilde guvenli oldugunu dusundugum icin soruyorum.
Bence bu forumdan hocam ve oldukça profesyonel biri, kendini çok iyi gizliyor. Kanala 3 kere girmiş 3 ıp de farklı ve hepsi antalya, ayrıca kendine ait bot kullanıyor, bütün bunları yapıpta bu forumda olmaması için banlı olması gerekir.
Hocam kanalı oluşturuken gmail deki isimle oluşturmazsanız kimse birşey göremez.
anlamdığım konu çocuk por.. yayınladıklarını nerden öğrendiniz ?? mailler durmuyor prensip gereği siliyorum dedin. mualak şeyler var. tam bi açıklama yaparsan iyi olur.
Mailler teslimattan sonra silinir hocam, bizde bilmiyorduk bu gün bir tesadüf oldu ondan dolayı haberim oldu, bu durumu ögrendikten sonra geriye dünük satışları ve satış yaptıgım kişileri araştırdım kanalı buldum girdim ıpleri aldım araştırdım ama bir netice alamadım daha tedaylı yazmamayım hocam konuda ayrıntıları yazdım.Saygılar...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.