Arkadaşlar bu yeni mi geldi kanalın mailini yönlendirince kanaldan çıkıyor ve telefon onayı isteniyor neden acaba?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tek ben değilim bu konuda anlaşılan 10 15gundur aynı sorun bende dırek tel onay ıstıyor 3 5gun yapmıyım ardından 2kanal yonlendrıyım oluyor 3.cude yıne aynı domaın hostıng aldım 5 6 maıl sonra yıne aynısı oldu sanırım beım kullandıgım netın ipsi sabit ondan kaynaklanıyor? senın net ne hocam ttnet superonlıne falanmı?
MAilin kalitesizliğini belirtir bu![]()
Benımkı sabit ip hadı normal dedim 1saat once superonlıen arayıp başvurdum baglatcam 15gundru çok ciddi zararım var sabah 8 aksam 10boşboş ekrana bakıyoum napıcam bılmıyorum:
---------- Spam Engelliyici 01:24 ---------- Önceki Mesaj 01:22 ----------
ah oyle olsa eyvallah ama aylardır aldıgım arkadaş hadı onu geçtım farklı yerlerden aldım yıne aynı![]()
MAilin kalitesizliğini belirtir bu![]()
alakası yok.MAilin kalitesizliğini belirtir bu![]()
gmail'de yönlendirme yaptığında onay gelmiyor ve sayfayı yenilediğinde logo kısmı ünlem oluyor ve tel onayı istiyor sanırım doğru anladım.Arkadaşlar bu yeni mi geldi kanalın mailini yönlendirince kanaldan çıkıyor ve telefon onayı isteniyor neden acaba?
Şimdi deniyorum hocam eger olursa alnıdnan öpücem duralakası yok.
gmail'de yönlendirme yaptığında onay gelmiyor ve sayfayı yenilediğinde logo kısmı ünlem oluyor ve tel onayı istiyor sanırım doğru anladım.
bu durumun sebebi aynı anda 2 oturumdan kaynaklanıyor gariptir ki bunun sebebini anlayamadım.
gmail'e girdiğinizde mail yönlendirme yapacağınız zaman en alta bi inin. eğer orda 2 farklı konumda hesap açık şeklinde gösteriyorsa ondan kaynaklanıyor bu. ben de çok yaşadım ve bu şekilde çözdüm.
oraya tıklayıp diğer tüm web oturumlarını kapat derseniz sorun yaşamazsınız. şöyle bi gariplik var 2 farklı konumda hesap açık derken ki IP'lere bakın ikisi de aynı IP'dir. yani vds'in IP'si ya da manuel yükleme yapıyorsanız o anki IP adresiniz.
edit:![]()
Evet bu olabilir hocam sorun ama hep yeni sekmede gmaili açardım sorun yoktu?alakası yok.
gmail'de yönlendirme yaptığında onay gelmiyor ve sayfayı yenilediğinde logo kısmı ünlem oluyor ve tel onayı istiyor sanırım doğru anladım.
bu durumun sebebi aynı anda 2 oturumdan kaynaklanıyor gariptir ki bunun sebebini anlayamadım.
gmail'e girdiğinizde mail yönlendirme yapacağınız zaman en alta bi inin. eğer orda 2 farklı konumda hesap açık şeklinde gösteriyorsa ondan kaynaklanıyor bu. ben de çok yaşadım ve bu şekilde çözdüm.
oraya tıklayıp diğer tüm web oturumlarını kapat derseniz sorun yaşamazsınız. şöyle bi gariplik var 2 farklı konumda hesap açık derken ki IP'lere bakın ikisi de aynı IP'dir. yani vds'in IP'si ya da manuel yükleme yapıyorsanız o anki IP adresiniz.
alakası yok.
beyler tercih sebebi değil.Şimdi deniyorum hocam eger olursa alnıdnan öpücem dur![]()
aynı anda yt'nin de tarayıcıda açık olmasından dolayı da 2 farklı konumda hesap aktif diyor olabilir. geliştirin işte. bana da söylesin sonra.Evet bu olabilir hocam sorun ama hep yeni sekmede gmaili açardım sorun yoktu?
beyler tercih sebebi değil.![]()
aynı anda yt'nin de tarayıcıda açık olmasından dolayı da 2 farklı konumda hesap aktif diyor olabilir. geliştirin işte. bana da söylesin sonra.![]()
google'ın yeni bi politikası olabilir. evet eskiden yoktu sanırım son 1 aydır falan ortada.@bacanak hocam çok teşekkürler ama benim aklım hala neden önceden böyle olmadığında nolduda bir anda çıktı :S
az önce bende farkettim bilgisayardan sandım
genel bişeymiş.
mail yönlendirince hesaptan atıyor, girişte tel onayı isteyip, şifre değiştirtiyor.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.