Mail Yönlendirme

Bay Torlak

Yasaklanmış
merhaba arkadaşlar yeni birşey farkettim açıklıyorum hemen ;

1 adet kontrol mailim var ve her kanalı bu maile yönlendirme yapıyorum, 10 tane vps aldım farklı yerlerden küçük vpsler 10 15 tllik neyse ilk gün 10 tanesinde kanal açtım hepsi birbirinden bagımsız hepsi farklı partnerlerde life ve quiz karışık. az önce bir kanalım kapandı çizgi kanalım sonra teker teker kanal takip programında kanallar kapandıgını izledim bunun tek nedeni mail yönlendirmedir arkadaşlar youtube artık bunada bakıyor yönlendirilmiş maillerin hepsi özgün olsa bile kapıyorlar dikkatli olun. birbirinden alakasız tüm kanallar böyle kapanmıştır başka açıklaması yok

Deneyimlerini bize aktardığın için teşekkür ederim, şimdi ise bu kadar kanalın maillerini nasıl tek bir yerden kontrol edebilecez.
Alternatif çözümler bulmak gerekiyor.

gmail > ARACI YÖNLENDİRME > gmail

gibi bir alternatife ihtiyaç var o halde..

şimdi trafiği büyütmeyi deneyecegim hocam atıyorum 10 kanalım var 5 tane mail var 2 mail 1 maile yönlencek o 5 maillide 1 maile atıcam yine tek mailden yönlendirmiş olucam ama sistemi büyütmüş trafiği çoğaltmış olucam bilmem anlatabildimmi. belki bu önüne geçebilir

Bende deneyimimi yazayim bu sekilde atlatabilecegini dusunenler olabilir diye, yonlendirdiginiz maillerin hepsi tek bir kisisel domain uzantiliysa da domino etkisi gosteriyor, ornegi a kanalini [email protected], b kanalini [email protected] da ise yaramiyoe

kanallar > aracı mail > aracı mail > kontrol mail ... bu şekilde uzatsak trafiği işe yararmı ?

Bende deneyimimi yazayim bu sekilde atlatabilecegini dusunenler olabilir diye, yonlendirdiginiz maillerin hepsi tek bir kisisel domain uzantiliysa da domino etkisi gosteriyor, ornegi a kanalini [email protected], b kanalini [email protected] da ise yaramiyoe

Bunu bende uzun zaman önce denemiştim bütün kanallar patlamıştı. Artık yönlendirme için 15 - 20 adet boş mail açtım kanalları onlara karışık yönlüyorum o mailleride bir hotmail hesabına yönledim gene tek mail ile kontrol yapıyorum. Bu yöntemi yaptığımdan beri 2 aydır birçok toplu kıyım atlattım herhangi bir sorun olmadı.

kanalım + aracı + aracı + kontrol mailim oh maşallah hadi mail açmaya başlayım ben aracı mailler :D

Bunu bende uzun zaman önce denemiştim bütün kanallar patlamıştı. Artık yönlendirme için 15 - 20 adet boş mail açtım kanalları onlara karışık yönlüyorum o mailleride bir hotmail hesabına yönledim gene tek mail ile kontrol yapıyorum. Bu yöntemi yaptığımdan beri 2 aydır birçok toplu kıyım atlattım herhangi bir sorun olmadı.

hocam bu 15-20 mailin hepsini tek bir saglayıcıdan mı olusturdunuz yoksa farklı yerlerden mi, bir de 1 tane maili 5 veya daha fazla kanalda deneyip olumsuz sonuc almadıgınız oldu mu

hocam bu 15-20 mailin hepsini tek bir saglayıcıdan mı olusturdunuz yoksa farklı yerlerden mi, bir de 1 tane maili 5 veya daha fazla kanalda deneyip olumsuz sonuc almadıgınız oldu mu

10 adet farkli lokasyonlu farkli ipli vpsler var elimde a network b networkten alinmis vpsler bunlar ayni yerden alinmis degil yani hepsi. birbirinin zitti terk ortak nokta yonlendirmeydi hocam

mailleri aldıysan aldığın yer aynı olabilir mi ?
en çok bundan korkuyorum

arkadaslar iyi okuyun 10 vps aldim her vpsde 1 mail actim kendim actim her vpsde bir mail actigim.mailide o vpsde kullandim

Mail yönlendirmeyle bu durumun alakası yok hocam. kanalların neden kapandığını neyin tetiklediğini blemiyeceğim ama 5 aydır kanal kontroülünü mail yönlendirmeyle yapıyorum bu konuda alakası olmadığına %99 eminim.

Mail yönlendirmeyle bu durumun alakası yok hocam. kanalların neden kapandığını neyin tetiklediğini blemiyeceğim ama 5 aydır kanal kontroülünü mail yönlendirmeyle yapıyorum bu konuda alakası olmadığına %99 eminim.

kapandimi hic kanallarin 5 ay icinde

kapandimi hic kanallarin 5 ay icinde

Kanal kapanması yaşamıyorum hocam ben ancak teliften kendi sildiğim oluyor, harici kategoride spamlanan kanalım olursa tek o gidiyor devamında kanallarımı götürmüyor. genede büyük konuşmamak lazım ama böyle bi toplu kanal kapanmasının Mail yönlendirmeyle alakası olduğu söylenemez

Mail yönlendirmele alakası yok demeyin arkadaş lar bir kaç ay önce söyleseydiniz kabul ederdim. Fakat şuan yönlenirme maili takip ediliyor çok alakası var. 26 adet kanalım tek bir maile yönlüydü ve arada bir tane boşluk bile bırakmadan hepsini aynı anda kapadı.

Kanal kapanması yaşamıyorum hocam ben ancak teliften kendi sildiğim oluyor, harici kategoride spamlanan kanalım olursa tek o gidiyor devamında kanallarımı götürmüyor. genede büyük konuşmamak lazım ama böyle bi toplu kanal kapanmasının Mail yönlendirmeyle alakası olduğu söylenemez

bir kac hafta once gecerliydi bunlar. bu yeni gelen bir ozellik hocam ben dedim dicegimi onlem almak size duser ben kapanma yasadim sizde yasamayin dikkatli olun yinede

arkadaşlar sizde fazla yüklenmeyin şu google'a :) 20 kanalı tek maile bağlamayın. 5 er 10 ar bağlayın öyle takip edin. Mesela 20 hesabı 4 maile bağlayın 5er 5er. Akıllı telefonunuz varsa bunu takip etmekte baya kolay. Gmail uygulamasını indirin, hotmail, yahoo yandex vs.. farklı hesap olarak ekleyin. Rahatlıkla takip edin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri