Mailleri Kimden Almalıyım?

forumiyinet123

Kayıtlı Üye
Evet ben çok sağlam mailler almak istiyorum ama 1TL'yi geçmesini istemiyorum maillerin kimden almamı önerirsiniz [MENTION=13240]Hidra[/MENTION] arkadaştan almıştım çok beğendim başka bir arkadaştan da alıp denemek istiyorum [MENTION=15636]mustyy58[/MENTION]'in mailleri falan var onlar nasıldır tavsiyelerini görüşlerinizi yazarsanız sevinirim.

[MENTION=12485]RespectMe[/MENTION] [MENTION=13917]zyjo1[/MENTION] [MENTION=13240]Hidra[/MENTION] [MENTION=13872]Psi[/MENTION] [MENTION=14909]enesen4[/MENTION] gibi bir çok üye bilir benim maillerimi :) ister benden ister hidradan ister anasondan al hepsi benim abim kardeşim kendim kazanmış kadar sevinirim :)

[MENTION=12485]RespectMe[/MENTION] [MENTION=13917]zyjo1[/MENTION] [MENTION=13240]Hidra[/MENTION] [MENTION=13872]Psi[/MENTION] [MENTION=14909]enesen4[/MENTION] gibi bir çok üye bilir benim maillerimi :) ister benden ister hidradan ister anasondan al hepsi benim abim kardeşim kendim kazanmış kadar sevinirim :)
hocam sizden almak istiyorum bu sefer de 3cx onaylı kanallardan 60 maili açmanız ne kadar sürüyor hocam?merak ettim memnunlar mı ben şöyle yapıcam şöyle çalışan var mı aranızda arkadaşlar [MENTION=12485]RespectMe[/MENTION] [MENTION=13917]zyjo1[/MENTION] [MENTION=13240]Hidra[/MENTION] [MENTION=13872]Psi[/MENTION] [MENTION=14909]enesen4[/MENTION] .Kanala atıcam videoları bağlıcam partnere 200 video 300 video farketmez yensinie geçicem her gün 6 kanal yapıcam böyle bu şekilde çalışan varsa kanalları kapanıyor mu kaç tanesi kapanıyor söylerse sevinirim.

hocam sizden almak istiyorum bu sefer de 3cx onaylı kanallardan 60 maili açmanız ne kadar sürüyor hocam?merak ettim memnunlar mı ben şöyle yapıcam şöyle çalışan var mı aranızda arkadaşlar @RespectMe @zyjo1 @Hidra @Psi @enesen4 .Kanala atıcam videoları bağlıcam partnere 200 video 300 video farketmez yensinie geçicem her gün 6 kanal yapıcam böyle bu şekilde çalışan varsa kanalları kapanıyor mu kaç tanesi kapanıyor söylerse sevinirim.

bir günde 200 300 video? spam yaparsın anlarımda el insaf :)

abi 12 yaşında çocuklar bile spam yapıyor he :D vay be.

forumun iyi yanları olduğu kadar kötü yanlarıda var sanırım.

abi 12 yaşında çocuklar bile spam yapıyor he :D vay be.

forumun iyi yanları olduğu kadar kötü yanlarıda var sanırım.
benim yaşımın 12 olmasının neyi kötü?rahatsız oluyorsan söyle sana bir zararım mı var bir kere kötü bir şey söyledim post kasma gibisinden onun için özür dilerim de rahatsız oluyorsan söyle neden rahatsız oluyorsun.Sadece bir soru sordum burda.

benim yaşımın 12 olmasının neyi kötü?rahatsız oluyorsan söyle sana bir zararım mı var bir kere kötü bir şey söyledim post kasma gibisinden onun için özür dilerim de rahatsız oluyorsan söyle neden rahatsız oluyorsun.Sadece bir soru sordum burda.

mesele yaşın değil zaten diğer konudada takmadım pek , mesele spam yapman.

kardeşim forumun spama özendirmesi milleti anlamadın bir türlü yahu :cool:
hocam ben yanlış anlamışım özür dilerim gerçekten :)İyi kazançalr size de şimdidien mailleri kimden alıyorsunuz merak ettim ben de bu işe başladım kazanmıyo da değilim yani yoksa yapmazdım.

hocam ben yanlış anlamışım özür dilerim gerçekten :)İyi kazançalr size de şimdidien mailleri kimden alıyorsunuz merak ettim ben de bu işe başladım kazanmıyo da değilim yani yoksa yapmazdım.

ne maili kardeşim..

Bak kötü etkilenmişsin işte benim bu işe başladığım 1 sene oldu nerdeyse en fazla 10 kanalım olmuştur ve onlarda milletin spam algısı yüzünden bende açmıştım başlarda baya gmail ondan kaynaklanıyor, şuan sadece 3 4 kanalı kontrol ediyorum.

Kapanan kanalı silip aynı gmailden başka kanal açıp devam ediyorum.

ne maili kardeşim..

Bak kötü etkilenmişsin işte benim bu işe başladığım 1 sene oldu nerdeyse en fazla 10 kanalım olmuştur ve onlarda milletin spam algısı yüzünden bende açmıştım başlarda baya gmail ondan kaynaklanıyor, şuan sadece 3 4 kanalı kontrol ediyorum.

Kapanan kanalı silip aynı gmailden başka kanal açıp devam ediyorum.
tamam hocam iyi kazançlar size.

mail satıcılarının dürüstlüğünü ve ilgisini seviyorum.. özellikle son dönemdeki satıcıların.. hepsi kaliteli insanlar.. zaten diğerleri uçup gitti. mailleri kimden alacağın konusunda da kimseden alamazsın kimsenin stoğu yok herkes USA yönelince :) bizimde kullandığımz stok bitiyor bakalım satıcı arkadaşlar ne zmn başlıcaklar

hocam bilmiyorum bu spammı da atıyorum gçeiyorum yenisine yani spam yapmam forumu kötü mü etkiliyor anlamadım.Spam yaptığım gibi bazı kanallarımda da az ve öz çalışıyorum

sen 12 yaşında bu işi yaparak en güzelini yapıyorsun derslerini vs ihmal etme yeter kardeşim yaşıtların gibi abuk sabuk oyunlarla vakit öldüreceğine gir üç beş bişey kazan kazanamasan bile para kazanmanın zorlugunu gör bil Helal Olsun sana

sen 12 yaşında bu işi yaparak en güzelini yapıyorsun derslerini vs ihmal etme yeter kardeşim yaşıtların gibi abuk sabuk oyunlarla vakit öldüreceğine gir üç beş bişey kazan kazanamasan bile para kazanmanın zorlugunu gör bil Helal Olsun sana
Hocam derslerim zaten çok iyi kışın youtubeye giriş dahi yapmıyorum.Sınıfta arkadaşlarım var gidiyor Outlast oynuyor böyle saçma oyunlar hiç hoşuma gitmiyor benim o yüzden youtubeye sardım şubatta başladım şu an iyi miktarlar kazanmaya başladım allaha şükür hocam.Yorumlarınız için binbir teşekkür ederim iyi kazançlar.:)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri