Makale Alıp-Satıp, Siparişleri Tamamlayarak Para Kazanın

blackdare

Kayıtlı Üye
Makale Al - Sat

Makale alıp-satıp hatta siparişlerde ki makaleleri yazıp para kazanabilirsiniz.

Nedir?
Makale İşi makale satıcısını ve alıcısını bir araya getiren bir platformdur. Gözünüze kestirdiğiniz bir makaleyi satın almadan önce makale özetini inceleyebilir, teklif verebilir ve satın alabilirsiniz. Makaleyi satın almanızla beraber makale otomatik olarak anasayfadan ve makale sahibinden silinmekte olup, size geçmektedir. Makale satıcısı iseniz makalenizi hızlı bir şekilde satabilirsiniz.​
Makalelerinizi hızlıca satabilir, yada ihtiyacınız olan makaleyi satın direkt alabilirsiniz.
Makale Al - Sat
Paraya ihtiyacınız var ise siparişler bölümünde ki siparişleri tamamlayıp kredi kazanabilir 25 krediye ulaştığınızda para kazanabilirsiniz.
Makale alımının ve satımının hızlı olduğu site. Alıcının da satıcının da kazançlı çıktığı tek site.
Sistem Nedir?
Makale Al - Sat

Hayırlı olsun. 1 kredi kaç lira felan onları göremedim. Umarım tutulur ve makaleci arkadaşlarada ek bir kazanc kapısı olur.

ek gelir isteyenlere güzel bir sistem. bol kazançlar

Makalelerinizi satın yada makaleler satın alın. Hemde hepsi tek tıkla.

[MENTION=14823]blackdare[/MENTION] Makaleleri görmeden neye göre alıyolar ben onu anlamadım.Burda makale satanların hepsi bu işte uzman mı ? Bence makalelerin bir kısmının görünmesi lazım alıcıda fikir oluşması için.

[MENTION=14823]blackdare[/MENTION] Makaleleri görmeden neye göre alıyolar ben onu anlamadım.Burda makale satanların hepsi bu işte uzman mı ? Bence makalelerin bir kısmının görünmesi lazım alıcıda fikir oluşması için.

Hocam zaten makalelerin özetleri (bir kısmı - 4'de 1'i) gözüküyor, ondan sonra tek tıkla satın alıyorsunuz.

Yani konu başlığına göre değil, inceleyerek alıyorsunuz.

Zaten hiç kimse adama direkt makalenin tamamını gösterip sonra vermez ki, bir kısmını gösterir demo olarak sonra satış yapar.

Makaleler bizim tarafımızdan ön incelemeden geçirildikten sonra ilan olarak yayına sokuluyor.

Makale yazarları uzman mı diye sormuşsunuz, şu ana kadar hiç sorun çıkartan bir alıcı görmedim açıkçası.

Başka sorunuz varsa sorabilirsiniz hocam.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri