Evet arkadaşlar bildiğiniz üzere www.sibershell.com olarak ytpara.com'da satışlarımıza başladık. Forumda bir çok arkadaş bize render performansımızı soruyor fakat çok yoğun oldugumuz için test etme imkanımız olmuyor, forumda güvenilir bir arkadaşa makinamızı test imkanı sunucaz paket 2 paket 3 paket 4 ve yani oluşturacağımız render paketi olan paket 5'i aranızda aranızdan bir arkadaşa yaptırmayı planlıyoruz.
Yapıcağı işlem ;
1- Tüm VDS paketlerimizden 1 er adet vericez.
2- Bu konunun altında istenilen değelere göre render yapıcak.
3- bu değerli bize bildiricek[ iyimi kötümü daha iyi nasıl yapabiliriz ]
4- ve son olarak ytpara.com için YTPARA VDS paketini oluşturacağız.
Bu işlem sonunda bizimle çalışan arkadaşımız %30-%50 indidirmli şekilde bizden 1 adet paket alıp paketi kullanamaya devam ettği sürece o ücreti ödüyecek.
YTPARA.com KENDİ VDS paketini oluşturuyor !
Lütfen herkes renderlenmesini isteği video boyutu, süresi vs gibi bilgileri girissinki VDS almadan önce nasıl performans alabilceklerini bilsinler.
Render Yapmak tüm paketlerimizi test etmek istiyen arkadaşlar konu altına yorum atsınlar , sonra bu kişiyi oylama ile seçeceğiz!
www.SiberShell.com
Şimdiden Herkese Teşekkür ediyorum Değerli yorumlarınızı kesinlikle bekliyorum, Sizin daha performanslı sorunsuz bir şekilde render almanız ve menmun kalmanız için ugrasıyoruz, hiçbişey olmasa konuyu güncel tutalım lütfen.
Yapıcağı işlem ;
1- Tüm VDS paketlerimizden 1 er adet vericez.
2- Bu konunun altında istenilen değelere göre render yapıcak.
3- bu değerli bize bildiricek[ iyimi kötümü daha iyi nasıl yapabiliriz ]
4- ve son olarak ytpara.com için YTPARA VDS paketini oluşturacağız.
Bu işlem sonunda bizimle çalışan arkadaşımız %30-%50 indidirmli şekilde bizden 1 adet paket alıp paketi kullanamaya devam ettği sürece o ücreti ödüyecek.
YTPARA.com KENDİ VDS paketini oluşturuyor !
Lütfen herkes renderlenmesini isteği video boyutu, süresi vs gibi bilgileri girissinki VDS almadan önce nasıl performans alabilceklerini bilsinler.
Render Yapmak tüm paketlerimizi test etmek istiyen arkadaşlar konu altına yorum atsınlar , sonra bu kişiyi oylama ile seçeceğiz!
www.SiberShell.com
Şimdiden Herkese Teşekkür ediyorum Değerli yorumlarınızı kesinlikle bekliyorum, Sizin daha performanslı sorunsuz bir şekilde render almanız ve menmun kalmanız için ugrasıyoruz, hiçbişey olmasa konuyu güncel tutalım lütfen.
Son düzenleme: