Makyaj Günlüğü Olan Bi Kadın :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hiç Masrafdan kaçınmamış adsense'ye reklam vermiş yabancılar bu iş yapıyo çokda deli izlenimler alıyor (: varmı aramızdakı makyaj günlüğü gibi özgün çalışabilecek arkadaşlar :D :D :D

bildiğim güzel bir forum var..

en güzel videoyu çekene çekilişle makyaj seti vercez dersen en az 50 video yakalarsın :) hem de özgün..

Fazla kirsalda kalmissin sen. Kiz,bayan,kari,kancik gibi soylemler cahilcedir,saygisizliktir.

KADIN vardir.gerisi teferruattir

gerisi teferruattir diyosun senin takıldığın noktaya bak, :D

zaten benden yaşca büyük olan darall abim, konuyu gerekli düzenlemyi yapmış....(yanlış anlaşılmasın darall nickli sevdiğimden saydığımdan hitabım öyle )

bayan demek cahilce mi :)

Ne demek istedigimi anlayabilecegini zannetmiyorum.

Okulum veya ortamimda bayan diyeni dovebilecek kadin arkadaslarim mevcut.

Konu kelime köküyle veya nezaket kelimesinin arkasinda saklanan nitelendirilen sifatla alakali

Son düzenleme:
yaw he he gardaş sen şehirli ben köylüyüm...... (Yiğidin Harman Olan Yerde Yetiştik :D :D :D )

oguz yilmaz sen sehirli ben koylu - YouTube

O mesaji sana yazmadim ustune alinmaktaki amacin neki?

Benim bu konuya mesaj atmamdaki amac seni kucumsemek veya kendimi yuceltmek degil , acikcasi senin yaptigin kitlesel bi seviyesizlige ve saygisizliga tepki gostermekti.

Bana karsi kendini gaza getirmektense saygi daarcigini gelistirmelisin

Baya sarıyor videoları kadının,bayanın,hanımın :D :D

O mesaji sana yazmadim ustune alinmaktaki amacin neki?

Benim bu konuya mesaj atmamdaki amac seni kucumsemek veya kendimi yuceltmek degil , acikcasi senin yaptigin kitlesel bi seviyesizlige ve saygisizliga tepki gostermekti.

Bana karsi kendini gaza getirmektense saygi daarcigini gelistirmelisin

konuyu açan benim...!

bundan sonra AVM'lerde Logoları Değiştirmek Lazım Senin İçin Kitlesel Cahaletten..!

20081107_2_1226075165_djou.jpg

Ben kanalını beğendim, bayanların çok işine yarayacak ve sıklıkla takip edeceği bir kanal türünden. Bu nedenle başarılı olmuş. Ne diyelim başarılarının devamını dileriz :)

Not : Yukarıda birkaç küçük tartışma olmuş hitaptan ötürü. Ben hanımefendilere karşı bu tür hitaplarda bulunulmamasını rica ediyorum. Görgüyü benden öğrenecek değilsiniz haddime değil ama daha dikkatli olmakta fayda var. Bir hanımefendi sonuçta.

konuyu açan benim...!

bundan sonra AVM'lerde Logoları Değiştirmek Lazım Senin İçin Kitlesel Cahaletten..!

20081107_2_1226075165_djou.jpg

konuyu sen açtın diye her mesaja alıntımı yapman gerekiyor.

resimler kusura bakmayın ama tam size hitap ediyor. 2 cümleyi bir araya getirip cevap bile yazamıyorken her postunda butür foto ve videolar görmek komik.

ne demek istediğimi anlamadıgın için hala muhalefet yapıyorsun. bayan kelimesi uzunca bir süredir kadın'lar tarafından kesinlikle ret edilen bir sıfattır. keşke ara sırada olsa 1-2 kadın arkadaşla görüşsenizde bu konuda fikirlerini alsanız.

dipnot: o kadar inatsın ve boş konuşuyorsunki karı kelimesine yaptığım tepkiyi buraya kadar getirip dahada uzatırsan senin nezdinde kitlesel bir açıklama yapma durumunda kalacagım. daha fazla uzatma.

ve en azından toplum içinde karı kelimesini kullanmamaya dikkat et. inan kadın arkadaşlar içlerinden cok kötü şeyler geçireceklerdir.

konuyu sen açtın diye her mesaja alıntımı yapman gerekiyor.

resimler kusura bakmayın ama tam size hitap ediyor. 2 cümleyi bir araya getirip cevap bile yazamıyorken her postunda butür foto ve videolar görmek komik.

ne demek istediğimi anlamadıgın için hala muhalefet yapıyorsun. bayan kelimesi uzunca bir süredir kadın'lar tarafından kesinlikle ret edilen bir sıfattır. keşke ara sırada olsa 1-2 kadın arkadaşla görüşsenizde bu konuda fikirlerini alsanız.

dipnot: o kadar inatsın ve boş konuşuyorsunki karı kelimesine yaptığım tepkiyi buraya kadar getirip dahada uzatırsan senin nezdinde kitlesel bir açıklama yapma durumunda kalacagım. daha fazla uzatma.

ve en azından toplum içinde karı kelimesini kullanmamaya dikkat et. inan kadın arkadaşlar içlerinden cok kötü şeyler geçireceklerdir.

Laf cambazlığı yaparak Kainat İmamı olacağını düşüyosan, o düşüncelerini 1-2 kadın arkaşlarına sakla,

Kimseyi iki karakterden oluşmuş yazılarla belli bir statüye hakkından hüküm vermek "ötekileştirmek" sizlere özel

Sen şimdi Anne'ne ( Ana ) diyemezsin çünkü Devşirilmiş kelimler'le yozlaştırılmış yaşam felsefesini benimsemiş insansın....

Gerçek Türkü Görmek Yaşamak Ögrenmek İstiyosan (Batıdan Uzak ----Anadoluyu Gezmelisin)

Forum içerisinde telaffuz edeceğiniz kelimeleri iyi seçin

Moderatör tarafında düzenlendi:
mesajımı editleme kararı verdim. tutumuna saygılıyım . özel istegimi pm aracılıgıyla iletecegim.

Son düzenleme:
TDK. da "Kadınların ad veya soyadlarının önüne getirilen saygı sözü" olarak geçmekte sorun ne ki?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri