makyaj kanalı calısan varmı

• Kullanıcı bead83
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

bead83

Kayıtlı Üye
selam arkadaslar hayırlı ramazanlar merak ettim aranızda makyaj kanalı calısan varmı varsa kazançlar nasıl yada kazandırırmı görüş öneri ve bilgilendirmeler için sagolun

makyaj değil oje falan çalışıyordum çok telif geliyor uğraşmaya değmez getiriside az

bir ayda anca 1k para getirdi bi daha çalışmadım

İlk zamanlar denemiştim hemde değişik ülkelerden spam yapmıstım Makyaj kanalının aboneleri kopya ettığım kanal sahıbıne hemen haber verıyorlardı genelde ama bir tane spam makyaj kanalını 6ay ayakta tutabılmeyı başardım.Bence bu katogorıde güzel olan ve iyi makyaj yapmayı bilen bayan iyi para kazanır

selam arkadaslar hayırlı ramazanlar merak ettim aranızda makyaj kanalı calısan varmı varsa kazançlar nasıl yada kazandırırmı görüş öneri ve bilgilendirmeler için sagolun

hatunlar birbirlerini kolluyorlar, mesela X kişisi senin makyaj videonu arakladı spam yaptı.. Y kişisi bunu görüyor hemen yorum atıyor bu video bead83'ün çalmışsın bunu diye, ardından sana haber ediyor.. sende geliyorsun telif atıyorsun :)

kazancı 10 üzerinden 5, abone sayısı deli gibi hızlı artıyor ama kanal fazla dayanmıyor. 3 lira kazanayım derken diğer kanalların da etkilenmesin.

orjinal özgün olsak video falan hazırlasak makerda

Bir kanal var 4 aydır ayakta ama fazla bir getirisi olduğu söylenemez. Telif riski her zaman vardır. Özellikle nail art (tırnak sanatı) bundan uzak dur anında basıyorlar telifi.

bayan degilim baslamadan önce bir görüş alayım dedim bunun haricinde kategori önerilerinizide bekliyorum tek kanalım var pek birşey kazandırmıyor

Herifin biri sahte telif atıp tüm kanallarımın para kazanmasının kapanmasına sebep olmadan önce makyaj kanallarım vardı. İzlenim, tbm ve kazanç güzel(di).

Benim kendi çekimlerim vardı yaklaşık 20 adet kanalım kapandı sebep olarak da spam göründü oysaki hepsi orjinal kendi videolarımdi çok defa uğraştım onca mail kanıt ama açılmadı gitti :)

Benim takip ettiğim bir kaç kanal var güzel kızları takip ediyorum :p

yok hocam ya deneme yaptım ama nafile 1 kişi izlese neyse sildim videoları

yok hocam ya deneme yaptım ama nafile 1 kişi izlese neyse sildim videoları

Çok çalıştım bu katagoride ancak para alamadım hiç :) Telifsiz olanlarını da buldum.Kıyımlarda gitti 1k abonesi vardı.Her geçen gün abonesi ve kazandırdığı miktar artıyordu.Sana tavsiyem eğer bir kişinin videosunu alıyorsan başlık kısmında aldığın kişinin ismini belirt.Bu video senin değil diyenlerin sayısı oldukça azalıyor.Çünkü sen onların reklamını yapmış oluyorsun bir nevi :) Milyonlarca aboneyi spamcılardan sayesinde kastılar :D

kısa ama öz bir arastıma yaptım hocam genelde bayanlar ayna karsısındaysa bir gideri var yoksa zor spamcılara da pek meydan vermiyorlar başka kategorilere inşallah

bu konuda iyi para var diye düşündüm,birazda bu içerikte web sitem var diye özgün olarak girdim bu işe.ama açıkcası tatmin eden bi kazancım olmadı.kanal hala duruyor öyle,bi süredir video dahi hazırlamıyoruz.bu konuda kazanç artırma taktigi vericek olan varsa hiç yok demem açıkcası :)

not : sen ne anlarsın makyajdan demeyin,tabiki videoları kendim çekmiyorum :p ama bi arkadaşa çektiriyorum,ingilizce olarak.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri