makyaj kanalı calısan varmı

• Kullanıcı bead83
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
bende çalıştım direk telif atmıyor dedikleri gibi önce mesaj gönderiyorlar neden benim kanalımı kopyaladın şeklinde bunu gördün mü kaçacaksın :)
çokta güzel izleniyor tabi

Arkadaşlar bu kategoride 6-7 aydır çalışıyorum. Öncesinde direk yükleme yapıyordum. Fakat sonrasında diğer arkadaşların da dediği gibi telif işi baya arttı. Ve editleme yaparak oluşturulmuş tek kanalım sağlam kaldı. O da creative partnerde. Aylık 20-30 dolar getirisi var. En son videoyu aylar önce atmıştım. Bu kategori maalesef güncellik istiyor. Sürekli güncel video yüklemek lazım. Mesela noel zamanı noel makyajı, kurtuluş bayramı kurtuluş günü makyajı vs... Takipçiler senin spam yaptığını anladığı zaman direk abone kaybediyorsun. Çünkü bana acayip sorular geliyordu. Şunu nerden aldınız? Şu renkle bu renk nasıl olur? :D

Makyaj değil de şal nasıl takılır? Başörtüsü nasıl takılır gibi yine güzellik ile alakalı videolarda telif neredeyse sıfır

kadın olmak varmış aga, otur süslen püslen kaydet ve para kazan. boşuna dememişler dünya kadar malın olacağına diye :)

videoları editleyip atsan bunlarda telif atmaya kalksa youtube tanımasa belki yanlıs teliften kadınların kanalı kapanır :) 10 kere yanlıs telif attılarmı kanalları yıkılır :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri