Malesef Partnerde Ünlem Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İsterse özgün videoya bile %99.9 ünlem getirsin biz %0.1lik ihtimali bulur yine para kazanmayi yakarız dert etmeyin biz Türküz :D

Bence bir yanlışlık var ki quize yeni kanal bağladım ünlem sorunu yaşamadım özellikle son 2 gündür sık kanal bağlıyorum. Para kazanmayı partnere bağladıktan sonra açmışsın belki bu sorun yaratmış olabilir.

deneyen varmı güvenmedim ben açıkçası.durun kendi kanalıma girip bakayım az önce attım video %100 yt to ytydi

bence arkadaş para kazanmayı açtı sonra partnere bağladı kanalı

ya hocam bu kanalı sokmadan once bı kanal soktum yaktım video ortası yaktım sorun cıkmadı sonra bı anıme yı sokuyodum pat unlem cıktı cogunda nıye sallıyım manyakmıyım ben

arkadaşlar arkadşaın bananmasını talep ediyorum.şimdi denedim %100 dolar yt to yt. böylesine önmli bir haberde yalan yanlış bilgi vermesin kimse bi daha.

ya hocam bu kanalı sokmadan once bı kanal soktum yaktım video ortası yaktım sorun cıkmadı sonra bı anıme yı sokuyodum pat unlem cıktı cogunda nıye sallıyım manyakmıyım ben
2dk önce sorunsuz yaktım.sen kanal sekmesine bir daha bak belki atılmıştır kanalın

al benden de o kadar şu anda quiz sıfır kanala 20 video yükledim ve para kazanması yandı.

Yalan haber ! populer olmayamı calısıyon sen insan evladı :D

Böyle bilip bilmeden milleti galeyana getiren bilinçsizce mesajlar yazmaktan ne anlıyorsunuz partnerde ünlem sorunu diye 2 gecede en az 10 küsür kanal bağladım ünlem falan yok harbiden banlanmayı hakettin.

Adamı hemen banlamayın lan ne dolandırıcılar o kadar gün banlanmadan bekliyor istisnai durum olmuş olabilir yada quiz atmıştır haberi yoktur :D

neyin banlanması ya ayıptır sıze gelıp yasadıgım sorunu anlatıyorum adam banlanmasını talep edıyorum dıyo banlarsanız banlayın boyle sacma sey olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri