edit..
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Daha önce de bahsetmiştim bazı arkadaşların bilgisi var, geçen ay açtığım Malta Adsense'nin pini 2 gün önce elime ulaştı. Ödemeyi de kısmetse alacağım. Elinizdeki veya açmayı düşündüğünüz Malta hesaplar için sınırlı sayıda pin sağlayabilirim.
Stok: 7
Ücret: 1 adet pin 150 TL
S.S.S
-Ref veya indirim yoktur.
-Ödeme kanalı olarak Leupay kullanılabilir.
-Pin elime 8 günde ulaştı.
-Adresler gerçek ev/iş yeri adresleridir posta kutusu vb. değildir.
-Nisan 11'inden önce ödemeyi alıp adresi veriyorum, pin 21 gün içerisinde ulaşmazsa ücreti iade ediyorum.
Malta'da pin için adres bulmak İngiltere'de veya Almanya'da olduğu gibi kolay değil, bu yüzden her ay sınırlı sayıda yardımcı olacağım. Bunların haricinde lütfen pm yoluyla sorular sormayın.
Ödeme Yöntemi: Havale, Webmoney, Payoneer, Paypal
İyi forumlar..
Daha önce de bahsetmiştim bazı arkadaşların bilgisi var, geçen ay açtığım Malta Adsense'nin pini 2 gün önce elime ulaştı. Ödemeyi de kısmetse alacağım. Elinizdeki veya açmayı düşündüğünüz Malta hesaplar için sınırlı sayıda pin sağlayabilirim.
Stok: 7
Ücret: 1 adet pin 150 TL
S.S.S
-Ref veya indirim yoktur.
-Ödeme kanalı olarak Leupay kullanılabilir.
-Pin elime 8 günde ulaştı.
-Adresler gerçek ev/iş yeri adresleridir posta kutusu vb. değildir.
-Nisan 11'inden önce ödemeyi alıp adresi veriyorum, pin 21 gün içerisinde ulaşmazsa ücreti iade ediyorum.
Malta'da pin için adres bulmak İngiltere'de veya Almanya'da olduğu gibi kolay değil, bu yüzden her ay sınırlı sayıda yardımcı olacağım. Bunların haricinde lütfen pm yoluyla sorular sormayın.
Ödeme Yöntemi: Havale, Webmoney, Payoneer, Paypal
İyi forumlar..
leupay farklı parabirimi ıbanı veriyormu usd avro sterlin gibi herparabiriminde farklı ıban?
Leupay ile usd, euro, sterlin ve isviçre frangı hesapları açabilirsiniz. IBAN da veriyor.
Leupay ile usd, euro, sterlin ve isviçre frangı hesapları açabilirsiniz. IBAN da veriyor.
Hocam 9 para biriminde iban veriyor ama hepsi malta ibanı,Leupay ile usd, euro, sterlin ve isviçre frangı hesapları açabilirsiniz. IBAN da veriyor.
Hangi ülkelere ait iban veriyor ?
Hocam peki EURO için kart gönderiyor mu yoksa hesaba transfer mi yapıyor? Ödeme aldınız mı? Payoneer gibi nerden geldi, ispat et vs yapıyor mu?
Hocam 9 para biriminde iban veriyor ama hepsi malta ibanı,
Ve sadece euro olarak ödeme alabiliriz, çünkü adsense maltaya sadece euro olarak ödeme yapıyor.
Bildiğim kadarı ile öyle.
Güncel stok: 2
Mrb hocam, malta adsenseye nasıl giriş yapıyorsunuz. Türk ip adresiyle mi bir de hazır pinli adsense var mı elinizde satılık, bilgi verirseniz sevniriim.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.