Malta-Bulgaristan Adsenseleriniz İçin Pin-IBAN Sağlıyorum

8 adet pin teslim edildi, kalan 2 pin de geldiğinde sahiplerine ileteceğim. Konu güncel, bu ay da sınırlı sayıda (10) adet sipariş alacağım.

Güncel stok: 3

İyi forumlar

Son düzenleme:
Hocam leupay kart elinize ulaştı mı? [MENTION=53160]Bundatamyirmiharfvar[/MENTION]
Benimki 2 aydır yok ortada

Leupay den ödeme alabildiniz mi hocam nedir son durum ?

Konu güncellendi, stok ve temin sıkıntısı kalmadığından 1 pin fiyatını 75TL olarak belirledim. Leupay ile Malta IBAN alıp ödemeleri sorunsuz alabiliyoruz, bilginize.

Leupay kartı gelmeyen, veya farklı sorunlar yaşayan arkadaşlar için ödemeyi cüzi bir komisyonla tahsil edip hesabınıza TL olarak da gönderebilirim.

Talebe göre pinli Malta adsense satışı da yapabilirim.

Skype üzerinden iletişime geçebilirsiniz: mr_aksoy

Güzel hizmet, payoonerden ödeme alınamayan ülkelerden birkaç tanesi içinde böyle hizmet verseniz dahada güzel olur.

Güzel hizmet, payoonerden ödeme alınamayan ülkelerden birkaç tanesi içinde böyle hizmet verseniz dahada güzel olur.

teşekkür ederim. sadece payoneer ülkeleri ve malta ile çalışıyorum hocam. forumda diğer ülkeler için de IBAN temin eden arkadaşlar var sanırım..

Güvenilir temiz bi arkadaşımız alışverişimiz oldu sorunsuz gerçekleşti...

hocam Bulgaristan hesaplar için ödemeyi kendi adımıza alabilecegimiz bir yol var mı(her ay 500 eur gelmediği zamanlarda olaccak oyüzden soruyorum) [MENTION=53160]Bundatamyirmiharfvar[/MENTION]

hocam Bulgaristan hesaplar için ödemeyi kendi adımıza alabilecegimiz bir yol var mı(her ay 500 eur gelmediği zamanlarda olaccak oyüzden soruyorum) [MENTION=53160]Bundatamyirmiharfvar[/MENTION]

Maalesef Bulgaristanda da banka hesabı açabilmek için en az 1 yıllık oturum izni gerekiyor hocam. Bu şekilde birkaç arkadaş daha sorduğu için 500 Euro kısmını kaldırdım bilginiz olsun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri