Man City - Leicester

sequieros

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.seqununseyahatnamesi.com
İngiltere Ligi'ni illaki takip eden arkadaşlar vardır. Haftanın maçı Manchester City - Leicester maçı şampiyonluk yolunda iki takım için belki de en önemli viraj. An itibariyle Leicester deplasmanda 2-0 önde.

Her ne kadar Liverpool taraftarı olsam da her zaman sürpriz takımları sevmişimdir. O yüzden bu sene Leicester'ı destekliyorum.

Sizce Leicester şampiyon olur mu bu sene? Yorumları alalım.

---------- Spam Engelliyici 16:05 ---------- Önceki Mesaj 16:04 ----------

EDIT : skor 0-3 oldu. Bir gol de Vardy reyize yakışır.

3-0 olmuş da , çok zor yedirmezler gibi ama ahmet çakarın bahsettiği idda baronları el atabilir :D

Maç artık bitti bence bu saatten sonra. Türkiye'deki gibi şike olmaz diye tahmin ediyorum. Leicester ligin en güçlü takımlarından City'e deplasmanda 3 atıyorsa, şampiyon olabilecek gücü kesinlikle var.

Bu arada Vardy karşı karşıya kaçırdı.

3-0 oldu ,Helal olsun Leicester a tüm maçlarını izliyorum.Adamlar resmen tarih yazıyor..
Bu hafta Arsenal ve Tothenam maçlarını kazansa bile ,Leicester en yakın rakibine 5 puan fark atmış olacak..

---------- Spam Engelliyici 16:13 ---------- Önceki Mesaj 16:11 ----------

Maç artık bitti bence bu saatten sonra. Türkiye'deki gibi şike olmaz diye tahmin ediyorum. Leicester ligin en güçlü takımlarından City'e deplasmanda 3 atıyorsa, şampiyon olabilecek gücü kesinlikle var.

Bu arada Vardy karşı karşıya kaçırdı.

Haberin vardır hocam ,Vardy daha önce fabrikada çalışan bir işçiymiş :D Adam şimdi Premier Ligin Gol Kralı

3-0 oldu ,Helal olsun Leicester a tüm maçlarını izliyorum.Adamlar resmen tarih yazıyor..
Bu hafta Arsenal ve Tothenam maçlarını kazansa bile ,Leicester en yakın rakibine 5 puan fark atmış olacak..

---------- Spam Engelliyici 16:13 ---------- Önceki Mesaj 16:11 ----------

Haberin vardır hocam ,Vardy daha önce fabrikada çalışan bir işçiymiş :D Adam şimdi Premier Ligin Gol Kralı

Gazeteler haber yapar şimdi : VARDY'yalı İşçi Gol Kralı oldu diye :D

Mahrez 100milyona transfer olur sanırım :D
gerçekten efsane oynayan bir takım inş şampiyon olurlar.

Önümüzdeki hafta ilk 4 birbirleriyle yapıyor
Manchester City - Tottenham
Arsenal - Leicester

hiçbir maçını izlemedim ama bence Leicester şampiyon olacak. premier ligde küçük takımlar büyük takımlardan kolay puan alıyor artık. west ham bile neler yapıyor.

Chelsea erkenden havluyu atınca ligin heyecanı kalmadı benim için. Ama leicester ve biraz da westham gerçekten büyük sürprizler yaptı bu yıl. Gerçi en büyük sürprizi chelsea yaptı ama hayırlısı bakalım inşallah Leicester şampiyon bitirir.

M.United ın Efsane Kalecisi Peter Schmeichel ve Oğlu Kasper Schmeichel (Leicester Kalecisi)

2empouw.jpg

2dhvj1w.jpg

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri