Manuel Engeli Geçme

• Kullanıcı EaglePaw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

EaglePaw

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar elimde güzel içerikler var . Videoları tam ekran atıyorum rendere vs gerek yok içerik bitmiş .Render alsamda farkeden bişey yok malesef . Ben atıyorum içeriği max 5 gün içinde manuel eşleşen yada engel geliyor . Adamların işleri güçleri yok baya eski içerikleri takip edip engel eşleşen vs basıyorlar .

Bu engel olayını aşma durumum var mı hiç acaba ?

Yüklemeyince manuel atamaz :D
Şaka bir yana ona çare yok...o içeriğin izleyicisini eşleşenli videolarla kanalına abone toplayacaksın.sonrada içeriğin adını,etiketini yazmadan yükleyip sadece abonelere izlettireceksin.bu şekilde bile ufak da olsa manuel bulma riski var.

Maunuel içinde çözüm yok gibi birde topluluk belasi var

Manuel engel de teliften farksız yani, telif atarkende videonu arayıp bulup atıyorlar manuel engelide bulup atıyorlar o yüzden yapılabilecek bişey yok

ben başlığı dnm yaptım manuel buldular 1 yazdım sadece ne açıklama ne etiket gene manuel buldular bunlar nasıl manuel bulup atıyorlar dizinin adı geçmiyor

manueli liste dışı yapıp youtube dışında izletebilirsin. Başka türlü manuel herzaman bulunur.

Çok enteresan ki o banlanan kişinin şöyle bir geçmiş yorumlarına baktım da. Şimdi yazdıklarıyla o zaman yazdıkları arasında uçurum fark var.
Sanki banlanmak istiyormuş gibi. Hesabı çalınmış olabilir. Neyse yinede doğru olanı yöneticiler yapmış oldu.

Konuyla ilgili ise. Manuel telif en sıkıntılı olanı hocam. Tek bir manuel telifle adsense hesabım kapatılmıştı. Bir dahada toparlayamadım kendimi :D

Onun çözümü olsa şuan ytpara bendeydi :D :D Kurucu diye beni etiketlerdin yoruma :D

---------- Spam Engelliyici 00:43 ---------- Önceki Mesaj 00:42 ----------

ben başlığı dnm yaptım manuel buldular 1 yazdım sadece ne açıklama ne etiket gene manuel buldular bunlar nasıl manuel bulup atıyorlar dizinin adı geçmiyor

Bunlara panel vs veriyorlardır yada partner şirketi tarafından görselden tespit edilip adam sonradan hepsine telif gönder vs şeklinde eşleşen atıyordur

Çok enteresan ki o banlanan kişinin şöyle bir geçmiş yorumlarına baktım da. Şimdi yazdıklarıyla o zaman yazdıkları arasında uçurum fark var.
Sanki banlanmak istiyormuş gibi. Hesabı çalınmış olabilir. Neyse yinede doğru olanı yöneticiler yapmış oldu.

Konuyla ilgili ise. Manuel telif en sıkıntılı olanı hocam. Tek bir manuel telifle adsense hesabım kapatılmıştı. Bir dahada toparlayamadım kendimi :D

adsense banının onla ilgili olduğunu sanmıyorum ama olabilir yine de :)

bugün şöyle bişey oldu aynı videoyu 3 farklı kanallara yükledim 2 si youtubede index aldı sıralamaya girdi diğeri ise youtube index almadı ancak googlede 1.sayfaya düştü index alanlar manuel olarak tespit edildi ve sadece 5k izlendi googlede çıkan youtubede çıkmayan video 150k izlendi diğerleri manuel olarak bulunurken bu bulunmadı ve youtube 1.sayfaya düştüğü anda manuel olarak buldular ilginç :D

bugün şöyle bişey oldu aynı videoyu 3 farklı kanallara yükledim 2 si youtubede index aldı sıralamaya girdi diğeri ise youtube index almadı ancak googlede 1.sayfaya düştü index alanlar manuel olarak tespit edildi ve sadece 5k izlendi googlede çıkan youtubede çıkmayan video 150k izlendi diğerleri manuel olarak bulunurken bu bulunmadı ve youtube 1.sayfaya düştüğü anda manuel olarak buldular ilginç :D

Çok fantazili algoritmasi var adamlarin anlamadim ben valla bu işi :D

adsense banının onla ilgili olduğunu sanmıyorum ama olabilir yine de :)

Hocam valla bende öyle düşünüyorum. Tek kanal çalışırdım günde 1 video atardım kanala. Acaba adsense hesabına hem vds üzerinden hemde kendi kişisel bilgisayarım üzerinden giriş yaptığım için mi hesap kapatılmış olabilir.

Hocam valla bende öyle düşünüyorum. Tek kanal çalışırdım günde 1 video atardım kanala. Acaba adsense hesabına hem vds üzerinden hemde kendi kişisel bilgisayarım üzerinden giriş yaptığım için mi hesap kapatılmış olabilir.

sanmıyorum hocam :) tek hesap çalışıp ne telif ne birşey yiyen adam ban yedi ..
başka birisi ise kaç tane kanalı kapanmış telif vs yemiş ban yemedi ..
aklımız ermiyor valla ne yalan söyleyeyim ..
vardır elbet birşeyler ama :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri