Maalesef kalmadı hocam.Şuan kanal varmı hocam
Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Maalesef kalmadı hocam.Şuan kanal varmı hocam
Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler, zaten kanal alanların çoğu kendi kullanmayıp aldıkları fiyatın üstüne çok az miktar kar ekleyip yabancı forumlarda satıyodu. Artık bu fiyatlar bile onlara kar bırakmıyo galiba.Fiyat gerçekten ucuz ve şaşırtıcı (Abone+izlenim 300 civarı iken), alıcımı kalmadı piyasada? Hayırlı Satışlar..
Zaten şuan tek kanalın masrafı 500tlye geliyo. Fiyatlar 750 tlninde altına inmez heraldeneden 750 tlye kadar düştü ben baya bir para harcadım para kazanması açılacak mı belli değil ama baya para harcadım yandım eyvah![]()
Teşekkürler.izlenmeyi kendi sistemi ile sağlayamayanlar minimum bu fiyata satabilir ama izlenimi ucuza halledenler 500 e kadar iner diye düşünüyorum , tabii toplu onay alabilirse, fiyat uygun bu arada hayırlı satışlar
Teşekkürler, yakında öyle olucak galibavay canına yakında alana para verilecek650 tl ye düştü hayırlı satışlar
Hayırlı olsun, bol kazançlar hocam.kanal alindi, sorunsuz islem yardimci oluyor arkadas.
Sizin dışında 650 liraya satan pek yok forumda, diğer arkadaşlar 1000 lira falan fiyat biçmişler, ancak alıcı yoksa neden onlarda fiyatı düşürmüyorlar konularda
Fiyatlar 500 lira olursa pm atarsanız sevinirim 1 2 kanal alip spam yapmak isterim
750den 10 gün boyunca bir pm bile gelmedi, bende fiyatı indirdim. 650den daha inmeyi düşünmüyorum, zaten kanalların masrafı 400-500 civarında.Sizin dışında 650 liraya satan pek yok forumda, diğer arkadaşlar 1000 lira falan fiyat biçmişler, ancak alıcı yoksa neden onlarda fiyatı düşürmüyorlar konularda
Fiyatlar 500 lira olursa pm atarsanız sevinirim 1 2 kanal alip spam yapmak isterim
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.