Mario Gomez Beşiktaşta!

Ortalığı yaracak yırtacak :) Ah ah diye inim inim inlicek renkli takımcıklar..

Ah siz beşiktaşlılar ahh hersene aynı muhabbet
sene başında kralsınız sene ortasında hakemler hakkımızı yiyor stadımız yok bize stad verin
Sene sonu olsun biz şerefimizle 3 olduk :):)
siz bu adamı bayenr mğnihteki gomezmi sanıyorsunuz acaba riberyli robenli bastianlı.adam hayatında en cok golü münihte attı daha sonrasında ise sizin kalibrenizdeki fiorentinaya gitti söylermisin bu adam gecen sene kac gol atmıs fiorentinada.

sene başında kralsınız sene ortasında hakemler hakkımızı yiyor stadımız yok bize stad verin
siz bu adamı bayenr mğnihteki gomezmi sanıyorsunuz acaba riberyli robenli bastianlı.adam hayatında en cok golü münihte attı daha sonrasında ise sizin kalibrenizdeki fiorentinaya gitti söylermisin bu adam gecen sene kac gol atmıs fiorentinada.

Gel seninle güzel bir anlaşma yapalım M. Gomez resmi maçlarda 20 golün altına düşerse ben 20 golün üstüne çıkarsa sen küçük bir kardeşimize yeni sezon forması alalım kardeşimizi sevindirelim olur mu :) ?

:) Aynen biz şerefli 3. olmayı seviyoruz. Daha lig başlamadan diyeyim o zaman bu sefer. Şerefsiz şampiyonluktansa şerefli 3.lük yeter bize..

Klasik bjk'li abartması diyeceğim sonra linç timi gelecek.
:D
Hayırlısı olsun.

Gel bari seninle bu güzel olayı gerçekleştirelim resmi maçlarda 20 gol altında ben 20 gol üstünde sen forma almaya gücü yetmeyen futbolu seven kimsesizler yurdundan olur veya tanıdığın bir küçük bir kardeşimiz olur yeni sezon forması alıp sevindirelim ne dersin? :D [MENTION=8077]NoEroin[/MENTION]

[MENTION=18872]siyah7[/MENTION] burak denen topçunun bile 20 gol attığı ligte gomez'de tabiki 20 gol atabilir.
Ben gol atamaz demiyorum dediğim şey klasik bjk abartması.

Geçen senenin özetini geçeyim bjk'liler adına.

https://www.youtube.com/watch?v=EPPfsEFkmH0

EeEeEeE ?

Gel seninle güzel bir anlaşma yapalım M. Gomez resmi maçlarda 20 golün altına düşerse ben 20 golün üstüne çıkarsa sen küçük bir kardeşimize yeni sezon forması alalım kardeşimizi sevindirelim olur mu :) ?

Klasik bjk'li abartması diyeceğim sonra linç timi gelecek.
Hayırlısı olsun.

[MENTION=18872]siyah7[/MENTION] burak denen topçunun bile 20 gol attığı ligte gomez'de tabiki 20 gol atabilir.
Ben gol atamaz demiyorum dediğim şey klasik bjk abartması.

Geçen senenin özetini geçeyim bjk'liler adına.

https://www.youtube.com/watch?v=EPPfsEFkmH0

EeEeEeE ?

Adamın kariyeri boyunca yaptığı istatistikler ortada kim neyi abartmış söylesene?

Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş :) geçen senenin özetine bakılıyomuş. 34 haftayı inceleyin bakalım. Hanginiz Beşiktaş'ın yarısı top oynamış ? Hakem istatistiklerini hatalarını tutun bakalım ama tarafsızca. 3 büyüklerin hemen hemen tüm içerdeki maçları canlı izledim. Tüm fenerli,galatasaraylı,trabzonlu arkadaşlarım hakedenin Beşiktaş olduğunu söylüyor. Hatta tüm Türkiye bile. Sizde biraz at gözlüklerini çıkarın bence. Gomez mevzusu ise Beşiktaş için büyük bi transferdir. Sizler için olmayabilir ama karalamaktan vazgeçin herkes işini yapsın.

Büyük ve çok başarılı bir transfer oldu. Bu oyuncuyu bonservissiz almak büyük transfer hamlesidir :)

Beşiktaşımıza hayırlı olsun. Büyük işler başaracağından eminim.

ben tarzını sevmiyorum bu adamın ama böyle boş topları gole çeviren adamlarda lazım oluyor takımlara.

Ya sabır... Sübübüsübyensin bak git işine, mail aç.. Büyüklerin olduğu yerde fazla gezinme sen.

Noldu hazmedemedinmi hemen baslamissin insanlari asagilamaya sen kimsinde bana ne yapmam gerektigini soyluyorsun.

2 senelik kiralamışlar.
Adamın amacı Fiorentina'dan aldığı paradan daha fazla kazanmak.
Kaldıki yıllık 4m Euro garanti para + Bonuslar maç başı ıvır zıvır'la Fio'dan aldığının kat kat üstünde alacak.

He ne kadar oynar ne kadar oynamaz onuda bu sezon göreceğiz artık.

Noldu hazmedemedinmi hemen baslamissin insanlari asagilamaya sen kimsinde bana ne yapmam gerektigini soyluyorsun.

Sakin ol yeğenim. İlerde sizde alırsınız böyle futbolcular. :) Hadi işine kardeşim uğraşamam senle. İlk yazan sensin cevabını alıp hazmedemeyende sensin.. Yeterince laf tükettim senin için. Fazlası israf olur hadi eyvallah..

Sakin ol yeğenim. İlerde sizde alırsınız böyle futbolcular. :) Hadi işine kardeşim uğraşamam senle. İlk yazan sensin cevabını alıp hazmedemeyende sensin.. Yeterince laf tükettim senin için. Fazlası israf olur hadi eyvallah..

Tamam :):):)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri