Marka kanal Taşıma

• Kullanıcı senss17
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

senss17

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar

Kanalı taşımak için marka kanal yapıyorum. bazen marka kanala normal kanalı taşıyor. (çok nadir)

marka kanala başka sahip davet edip onaylıyorum sorun yok. fakat davet ettiğim kanala 24 saat sonra giriş yapıp gerçek sahibi yapmaya çalıştığımda güvenlik uyarısı veriyor. sebebi ne olabilir.

resim aşağıdadır

http://prntscr.com/sr3ajr

Merhaba arkadaşlar

Kanalı taşımak için marka kanal yapıyorum. bazen marka kanala normal kanalı taşıyor. (çok nadir)

marka kanala başka sahip davet edip onaylıyorum sorun yok. fakat davet ettiğim kanala 24 saat sonra giriş yapıp gerçek sahibi yapmaya çalıştığımda güvenlik uyarısı veriyor. sebebi ne olabilir.

resim aşağıdadır

http://prntscr.com/sr3ajr

https://www.ytpara.com/konu-disi/143094-cok-hassas-bir-islem-yapmaya-calistiginiz.html

Ben günlerce uğraştım bu sorun için. Youtube çalışanları da dahil olmak üzere kimse kesin çözümünü bilmiyor.

7 gün 10 gün bekle cihazda falan hepsi hikaye.

1 saate kalmadan hallolcak kesin çözüm ;

Marka hesabının bağlı olduğu ana gmailden güvenliğe giriyorsun, 2 faktörlü doğrulamanın üstünde telefon istemcisiyle giriş seçeneğini aç var, onu açıyorsun, telefondan doğruluyorsun.
1 saat bekliyorsun. ve panele sorunsuz giriyorsun.

Ben günlerce uğraştım bu sorun için. Youtube çalışanları da dahil olmak üzere kimse kesin çözümünü bilmiyor.

7 gün 10 gün bekle cihazda falan hepsi hikaye.

1 saate kalmadan hallolcak kesin çözüm ;

Marka hesabının bağlı olduğu ana gmailden güvenliğe giriyorsun, 2 faktörlü doğrulamanın üstünde telefon istemcisiyle giriş seçeneğini aç var, onu açıyorsun, telefondan doğruluyorsun.
1 saat bekliyorsun. ve panele sorunsuz giriyorsun.

hocam bahsettiğin olay alt kanal oluşturup o kanalda güvenlik kısmında 2. adımlı olan kısımda tel eklemek ve snra marka kanalı taşıdığımızda bu bahsedilen hatayı almayacağız doğrumu ?
ben bu şekilde yapıp aynı hatayı aldım 1 saat sonra tekrar deneyeyim
dediğin gibi 7 gün 10 gün bekle cihazda falan hepsi hikaye. ise bizimde okadar beklemeden işelmeleri yapıp sana bi teşekkür borcumuz olur.

hocam bahsettiğin olay alt kanal oluşturup o kanalda güvenlik kısmında 2. adımlı olan kısımda tel eklemek ve snra marka kanalı taşıdığımızda bu bahsedilen hatayı almayacağız doğrumu ?
ben bu şekilde yapıp aynı hatayı aldım 1 saat sonra tekrar deneyeyim
dediğin gibi 7 gün 10 gün bekle cihazda falan hepsi hikaye. ise bizimde okadar beklemeden işelmeleri yapıp sana bi teşekkür borcumuz olur.

marka hesabında değil marka hesabının bağlı olduğu gmailde etkinleştireceksiniz. 2 faktörlü doğrulamayı değil ama. 2 faktörlü doğrulamanın üstündeki telefon istemcisi olayını etkinleştireceksiniz.

marka hesabında değil marka hesabının bağlı olduğu gmailde etkinleştireceksiniz. 2 faktörlü doğrulamayı değil ama. 2 faktörlü doğrulamanın üstündeki telefon istemcisi olayını etkinleştireceksiniz.

hocam burdan bahsetmiyormusun ?

bir nevi kurtarma telefonu eklenecek sanırım

bu sayfa alt kanal yada marka kanalın değil marka hesaba sahip olan ana gmail sayfası

peki 2 adımlı faktöre gerek yokmu ?

Son düzenleme:

hocam burdan bahsetmiyormusun ?

bir nevi kurtarma telefonu eklenecek sanırım

bu sayfa alt kanal yada marka kanalın değil marka hesaba sahip olan ana gmail sayfası

peki 2 adımlı faktöre gerek yokmu ?
Sonuç nedir hocam 1 saat doldu :)

Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[MENTION=9793]alterreaz[/MENTION] hocam bu telefon doğrulama işi için telefon mumarası mı eklememiz gerek?

[MENTION=9793]alterreaz[/MENTION]
tşkler hocam sağolasın hemen taktiği 25bin tl ye satalım :D

arkadaşlar direk bu sayfa kapanmadan alın yöntemi :D

---------- Spam Engelliyici 20:14 ---------- Önceki Mesaj 20:08 ----------

@Rewossky Mod luk hayırlı olsun :)
bunun şerefine bir platin üyelik verirsin artık :D
harbiden eski üyelere platin üyelik verildi beni neden kimse bulamadı ararken :)

---------- Spam Engelliyici 20:26 ---------- Önceki Mesaj 20:14 ----------

merakla bekliyom başgan

durmuş hocam ben toplu kanal satışı yapıyorum.
sürekli aynı noyu kanal taşıma için kullanmak istemiyorum
bana bu 1 saatlik taşımaya kadar yaracak numara sistemi tavsiyen varmı.

[MENTION=16748]yokdahaneler[/MENTION] hocam genelde telefon sistemleri 15 dk süre veriyor. bana da çok numara lazım.. bunun için sim kart alacağım. bende de çok kanal var taşınacak. sen bulursan sistem bana da söylersen iyi olur

[MENTION=9793]alterreaz[/MENTION]
tşkler hocam sağolasın hemen taktiği 25bin tl ye satalım :D

arkadaşlar direk bu sayfa kapanmadan alın yöntemi :D

---------- Spam Engelliyici 20:14 ---------- Önceki Mesaj 20:08 ----------

@Rewossky Mod luk hayırlı olsun :)
bunun şerefine bir platin üyelik verirsin artık :D
harbiden eski üyelere platin üyelik verildi beni neden kimse bulamadı ararken :)

---------- Spam Engelliyici 20:26 ---------- Önceki Mesaj 20:14 ----------

durmuş hocam ben toplu kanal satışı yapıyorum.
sürekli aynı noyu kanal taşıma için kullanmak istemiyorum
bana bu 1 saatlik taşımaya kadar yaracak numara sistemi tavsiyen varmı.

Eyvallah hocam :) Valla platin verilirken herkes talep ediyordu öyle dağıtılmıştı :D

Herkeste veriyor mu bu sorunu? Ben daha denemedim

Yöntem işlemiyor
Enetersan olan burda anlatıldı ertesi günü patladı
Youtube burayı BBG evine çevirmiş sanki =)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri