Markahol Online Alışveriş Açıldı

Hayalet301

Kayıtlı Üye
Evet Arkadaşlar sizlere bu sefer kardeşim e-ticaret web sitesini tanıtıcam :)

j36mvJ.jpg

7gDj7m.jpg

Markahol yeni alışveriş sitesi,tesettür giyim,İç giyim,aksesuar,bay,bayan ayakkabı,çanta,deri ürünleri,outlet gibi bir çok ürünleri online alışveriş yapacağınız bir markahol sitesidir.web sitesi ziyaret etmek için google arama motoruna markahol.com yazarak ulaşabilirsiniz.

instagram,facebook,twitter sosyal mecralar ilede ulaşabilirsiniz

rM1G6B.jpg

Son düzenleme:
Hayırlı olsun, çağrı merkezi konusunda dışarıdan destek alıyorsunuz galiba

Trendyolamı benzetmeye çalıştınız ? Bence bu bir dezavantaj.

Sayın hocam sanırım DropShopping tarzı bir sistem kullanıyorsunuz?

hayırlı olsun.inceleyelim bakalım fiyatlar piyasanın neresinde...

Tavsiyelerim
1-) iyi bir reklam yap.
2-) seo çalışması yap
3-) ücretsiz kargo
4-) kapıda ödeme

Tavsiyelerim
1-) iyi bir reklam yap.
2-) seo çalışması yap
3-) ücretsiz kargo
4-) kapıda ödeme

seo yapıldı diye biliyorum, reklamda verilecek diye biliyorum, -3-4 hocam o konuda fıkrım.. tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. İleteceğim

---------- Spam Engelliyici 22:55 ---------- Önceki Mesaj 22:47 ----------

hayırlı olsun.inceleyelim bakalım fiyatlar piyasanın neresinde...

Çok sağulun hocam...Bir bakın bakem :)

Son düzenleme:
Nacizane fikrim... tez zamanda bu işlere çok daha fazla paralar akıtmadan yolun başında iken b2c den acilen pazaryerlerinde shop olarak yapılanmaya dönsün... Siteye fazla göz gezdiremedim ama muhtemelen açık kaynak kodlu sistemlerden bozma ucuz yıllık hizmetler ile sunulan bir altyapısı olduğu aşikar... Muhtemelen scriptin yıllık ücreti 50 doalr falandır... hatta buna hosting bile dahil olabilir..
Eleştiriye açık olmanı canı gönülden arzulayarak ...Türkiye de bu işleri ilk yapanlar arasında adı anılan biri olarak şiddetle tavsiye ediyorum ki... b2c Türkiye de 2012 sonu itibariyle yerini pazaryerlerine bırakmıştır.
Geçen sene itibari ile amazon gibi hepsiburada da bu sisteme teslim olmuş ve hatta kar marjlarını eski modellemeye göre % 150 nin üzerine çıkarmışlardır.
Tedarikte sıkıntı yaşamayacağı alt yapıya ulaştığını düşünmüş kü bu işe soyunmuş, aynı tedarik sistemindeki ilişkilerini kullanarak hepsiburada , gittigidiyor , n11,com gibi sistemler içinde shop açmasını tavsiye ediyorum..
Bu mağazanın ilk 1 yılda yapacağı toplam ciroyu bahsettiğim üçlüde tedarikte (satın alma da ) iyi fiyatları varsa 1 haftada yapacağının garantisinide veririm.

Israrcı olup devam etmek isteyeceğini düşünerek, bahsettiğim 3 lüde aynı bu mağaza adı ile shop açıp ayakta kalmasını tavsiye etmek isterim ;)

Oralarda mağazası vardı zaten artık oralara komisyon vermek istemediği için bu modele döndü diyecekseniz de , intihar etmesine ramak kalmış.. bende bir abi tavsiyesi

Nacizane fikrim... tez zamanda bu işlere çok daha fazla paralar akıtmadan yolun başında iken b2c den acilen pazaryerlerinde shop olarak yapılanmaya dönsün... Siteye fazla göz gezdiremedim ama muhtemelen açık kaynak kodlu sistemlerden bozma ucuz yıllık hizmetler ile sunulan bir altyapısı olduğu aşikar... Muhtemelen scriptin yıllık ücreti 50 doalr falandır... hatta buna hosting bile dahil olabilir..
Eleştiriye açık olmanı canı gönülden arzulayarak ...Türkiye de bu işleri ilk yapanlar arasında adı anılan biri olarak şiddetle tavsiye ediyorum ki... b2c Türkiye de 2012 sonu itibariyle yerini pazaryerlerine bırakmıştır.
Geçen sene itibari ile amazon gibi hepsiburada da bu sisteme teslim olmuş ve hatta kar marjlarını eski modellemeye göre % 150 nin üzerine çıkarmışlardır.
Tedarikte sıkıntı yaşamayacağı alt yapıya ulaştığını düşünmüş kü bu işe soyunmuş, aynı tedarik sistemindeki ilişkilerini kullanarak hepsiburada , gittigidiyor , n11,com gibi sistemler içinde shop açmasını tavsiye ediyorum..
Bu mağazanın ilk 1 yılda yapacağı toplam ciroyu bahsettiğim üçlüde tedarikte (satın alma da ) iyi fiyatları varsa 1 haftada yapacağının garantisinide veririm.

Israrcı olup devam etmek isteyeceğini düşünerek, bahsettiğim 3 lüde aynı bu mağaza adı ile shop açıp ayakta kalmasını tavsiye etmek isterim ;)

Oralarda mağazası vardı zaten artık oralara komisyon vermek istemediği için bu modele döndü diyecekseniz de , intihar etmesine ramak kalmış.. bende bir abi tavsiyesi

hocam mesajını iletecem,inanın konuya derinlemesine fikrim yok.5 k bir maliyet harcadığını söyledi kardeşim.

---------- Spam Engelliyici 23:54 ---------- Önceki Mesaj 23:39 ----------

hocam konuştum. tavsiyelerini dikkate alacağını söyledi.çok teşekkürler hocam

Allah yolunu açık etsin... Başarılar ;)

hocam mesajını iletecem,inanın konuya derinlemesine fikrim yok.5 k bir maliyet harcadığını söyledi kardeşim.

---------- Spam Engelliyici 23:54 ---------- Önceki Mesaj 23:39 ----------

hocam konuştum. tavsiyelerini dikkate alacağını söyledi.çok teşekkürler hocam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri