markette parasız bir anne (Sen olsan Ne yapardın)

mixnewss

Kayıtlı Üye
Tartismadan duramadiginiz icin video silinmistir

Son düzenleme:
yoksulluk sınırı 2002 de %30 iken günümüzde yüzde %2 ye düşmüş. yersen :)

Son düzenleme:
kadını gerçekten tebrik ettim orda arkada daha çok bekleyecekmiyiz diyen arkadaşa :D anladınız siz onu :D
neyse ben kaçar bu konudan çok ban gelir :D

Ulan ordaki adama ne gıcık oldum yemin ediyorum insanlığın bittiği yer diyebilirim.Ben öyle birşeyle karşılaşsaydım kadına anında yardım ederdim.Ne olur bu insanlığa yaa ...

Gözlüklüde oyuncuymus: adama saldırmayın hemen gaza geliyorsunuz ya ben migrosda şokda uzun süre kasiyerlik yaptım :D ondan çok kıl oluyordum öle diyenlere:D

Son düzenleme:
@mixnewss hocam ordaki onu söleyen adamda o programdaki kişilerden izledim ben bunu tv de

değişik işte kaç milyon çeşit insan var ama harbiden geneli duyarsız yani insanların düşünsene önünde 30-35 yaslarında bir kadın çocuguna bebek bezi mama ve süt alıcak parası yetmiyor adam arkasında yardımı bırak kadın aglarken daha beklicekmiyiz diyor :mad:

Arkadaki Gözlüklü arkadaşta oyuncu günahını almayın :)

ağladım beee :( helal olsun o kadına yandaki öküzde öyle seyrediyor

düzen öyle bir düzen ki, ne diyelim. şimdi o marketin bir sahibi var. ve asla dükkana gelmiyor. onun yerine işletme müdürü ilgileniyor. o da ortalıkta yok. kasiyer ve müşteriler var. şimdi burda kim ödese kendi cebinden çıkacak. kadın diyor ki 'ya alsam bunları sonra parasını getirsem'' kasiyer de 'olmaz' diyor. şimdi aslında o marketin günlük cirosu dünyalar kadardır, ve burada asıl iyilik yapacaksa marketin yapması gerekir. ama hiç o noktaya odaklanamıyoruz.

evet bu kadını ben de takdir ettim içinde iyilik, vicdan varmış gerçekten. ama şu daha güzel olmaz mıydı?

işletme müdürünü çağırsaydı, bu kadının bunlara ihtiyacı var parası da yokmuş sonra da getirecekmiş deseydi. o da olmaz diyecekti büyük ihtimal. o zaman herkese bağırıp buradan alışveriş yapmayın, bunlar şunu bile yapmıyorlar, vicdanları yok falan deseydi. ve millet sepetleri bırakırken, tırsan işletme müdürü tabi hanımefendi, siz adınızı bırakın, paranız çıkışınca getirirsiniz deseydi(bunlar bizim ikramımızdır değil, sonra getirin demesi daha doğru, çünkü kadın onu teklif ediyor).

hayır neden bunu yazdım, giren çıkan hep bize. çünkü yolda, sokakta,işte, dolmuşta hep birbirimizi görüyoruz, ve birbirimize kolay ulaşıp, kolay laf atabildiğimiz için, hep birbirimizi eleştiriyoruz.

ufak bir gözlemle, bize ayıp, bize yanlış, bize suç olan herşeyin başkalarına suç,ayıp ve yanlış olmadığını görebiliyoruz.

bunları yazma nedenim de arkadaki kişilere yüklenen ve onları vicdansızlıkla suçlayan yorumları görmemdir(facebookta izledim ben). gene birbirimize, ulaşbildiğimize geçiriyoruz lafları. halbuki market, market sahibi falan kimsenin dilinde değil. işte bu da bizim asla o market sahibiyle muhattap olamayacağımız gerçeği yüzünden. onu eleştirmek aklımızdan bile geçmiyor.

amacım tartışma çıkarmak değil bu tablodaki kimsenin suçlu veya kötüyü hakeden olmadığına inanıyorum sadece.

kimse kimsenin aldıklarını ödemek zorunda değil.

Güzel program fakat videoyu yayınlayan arkadaş 0:50'de yoksulluk sınırına değinmiş 2002 ile günümüzü ele almış ve o güne oranla düştüğünü yazmış neye göre kime göre bu bahsedilen yoksulluk sınırı asgari ücret 900 lira bumu yoksulluk sınırının üstü neyse siyasi işlere girmeylim fazla...

yt'de de millet birbirine flag atsın kanallarını kapatsın, sorsalar hepimiz vicdan sahibiyiz :)
genel olarak yazdım, kimse üzerine alınmasın. :)

helal olsun teyzeye gerçekten çok duygusal birşey

---------- Spam Engelliyici 15:46 ---------- Önceki Mesaj 15:45 ----------

yt'de de millet birbirine flag atsın kanallarını kapatsın, sorsalar hepimiz vicdan sahibiyiz :)
genel olarak yazdım, kimse üzerine alınmasın. :)

flag atanların çoğu kimse o piyasaya çıkmasın tek benim videolarım dursun ben kazaniyim diye ama google artık geribilidirimleri kabul ediyor eskisinden daha yüksek oranlı :D

Eli öpülesi kadın gerçekten takdir etmek lazım. Kızın yanındaki yaşlı amca ve arkasında duran insanlar belki insanlık dersi almıştır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri