Mart ayında dibe vurduk

• Kullanıcı mg-web
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

mg-web

Yasaklanmış
3 yıllık kanal. Ocak başından beri ortalama 50-75$ arasında günlük kazancı vardı. İzlenimi vs. si de güzeldi.

Şubat kazançları çok çok iyiydi.
Mart başında çok güzel rakamlar görmeye başladık.
Fakat son 18-20 gündür, resmen öldü kazançlar.

Ss de görebilirsiniz. Bu şekilde aşırı düşüş yaşayan var mı ? Sebepleri vs. leri bilen yada tavsiye de bulunacak olan var mı ?

4rj2bp.jpg

Valla hocam benim gözlemlediğim kadarıyla bahsettiğiniz düşüş ocak ayında başladı ufaktan kendini toparlıyor. Benim kanallarımdada şu an düşüş var ama son analytics güncellemesinde güzel bir artış olmuştu kanallarda ve tahminimce 3-4 haftaya daha iyi toparlanır gelirlerin artışı. Zaten yıl sonu malum kazançlar tavan yapıyor o zamanların gelmesini beklemekten başka yapacak birşey yok gibi.

İçeriğinizin reklam oranı düşmüş ya da bir rakip kanal aynı içerikle reklam izletme oranınızı paylaşmis olabilir

Şu an diğer kanallarıma bakıyorum, onlarda çakılmaya dün itibariyle başladılar,izlenim olarak.

Günlük 90-110K izlenimi olan kanallar şu an günlük 30-35K yı zor görür hale geldi. Aynı oranda kazançlar da çakılmış durumda.

Şu an diğer kanallarıma bakıyorum, onlarda çakılmaya dün itibariyle başladılar,izlenim olarak.

Günlük 90-110K izlenimi olan kanallar şu an günlük 30-35K yı zor görür hale geldi. Aynı oranda kazançlar da çakılmış durumda.

Aynen hocam üst mesajda [MENTION=12427]erkium[/MENTION] arkadaşımızın vermiş olduğu iki konu başlığı altında da mesajımla belirtmiştim. 3 yıllık yılların emeği olan ve kategorisinde hatrı sayılır izlenimlere ulaşmış ve yüksek aboneli bir kanalım da dahil olmak üzere resmen hergün bir önceki günlere göre izlenimler gözümün önünde eriyor...Ve yeni video yüklemeye devam etmeme rağmen durduramıyorum. Bunun youtubenin geliştirdiği algoritmayla alakası olduğunu düşünüyorum...Bir de izlenim kaynaklarına baktığımda COĞRAFYA olarak hep ABD kaynaklı bir düşüş var...Anlayamadım gitti. Çok yakında sıfır noktasına ulaşacak gibi duruyor eğer geçici bir sorun değil ise...

hocam birileri spamlamış olabilir mi kanallarınızı? izlenimler spam kanallar alıyorsa ondan olabilir mi

Aynen hocam üst mesajda [MENTION=12427]erkium[/MENTION] arkadaşımızın vermiş olduğu iki konu başlığı altında da mesajımla belirtmiştim. 3 yıllık yılların emeği olan ve kategorisinde hatrı sayılır izlenimlere ulaşmış ve yüksek aboneli bir kanalım da dahil olmak üzere resmen hergün bir önceki günlere göre izlenimler gözümün önünde eriyor...Ve yeni video yüklemeye devam etmeme rağmen durduramıyorum. Bunun youtubenin geliştirdiği algoritmayla alakası olduğunu düşünüyorum...Bir de izlenim kaynaklarına baktığımda COĞRAFYA olarak hep ABD kaynaklı bir düşüş var...Anlayamadım gitti. Çok yakında sıfır noktasına ulaşacak gibi duruyor eğer geçici bir sorun değil ise...

Geçici sorun olması için dua eder durumdayız şu an.

Çok büyük bi' özgün projem var, korkmaya başladım açıkcası, ya oda bu durumlarda olursa diye.

Geçici sorun olması için dua eder durumdayız şu an.

Çok büyük bi' özgün projem var, korkmaya başladım açıkcası, ya oda bu durumlarda olursa diye.
Youtube bu aralar gerçek zamanlı sayımlarda falan sapıtmaya başlamıştı...Önce yine öyle bir şey vardır düzelir diye düşünüyordum ama 15 gün kadar oldu sorun devam ediyor ve artık bende iyice korkmaya başladım...Hakkımızda hayırlısı, durumu biraz izleyip öyle projeleri hayata geçirmekte fayda var sanırım...

Bende Ocak ayı %50 düşüktü. Şubat ve mart ortalama aynı izlenme aynı gelir de aynı şuan için öyle gözüküyor yani sizinkiler bence normal.. Ama neden bilmiyorum her ayın 20-24 ü arasında benim reklam gelirleri +100 lira artıyor.

3 yıllık kanal. Ocak başından beri ortalama 50-75$ arasında günlük kazancı vardı. İzlenimi vs. si de güzeldi.

Şubat kazançları çok çok iyiydi.
Mart başında çok güzel rakamlar görmeye başladık.
Fakat son 18-20 gündür, resmen öldü kazançlar.

Ss de görebilirsiniz. Bu şekilde aşırı düşüş yaşayan var mı ? Sebepleri vs. leri bilen yada tavsiye de bulunacak olan var mı ?

4rj2bp.jpg

Selamlar; aynı dertle bende mart ayı başından beri uğraşıyorum. Benim yaşadığım izlenimler. Şöyle örnek vereyim; günde sağlam izlenim alan kanalım (özgün) ,ne sebeple bilemiyorum 4 te 3 oranında düştü. Bakınız yarı yarıya demiyorum. 4 te 3 , ne halde olduğumu tahmin edin. Nedeni nedir, hadi bir kaç video düşüşte olsa, anlarım, diğerleri yükselişe geçer. O da olmadı.Her gün bir önceki günden daha kötü.Hele ki bu hafta, tam çöküşte. Çoğu görüştüğüm yetkili kişiler, yeni abone güncellenmesinden sonra abonelere bildirimin gitmediğini, bununla ilgili tekrar güncelleme geleceğini söyledi, bundan olabilir. Bana kalırsa aboneler bir tarafa videolar önerilmiyor. Benim önerilen videolardan gelen izlenimim yaklaşık 1 yıldır abonelerden gelenden daha iyiydi. Netice sebebini bilmiyorummmm, bilen varsa bende cevap bekliyorum.Saygılar....

---------- Spam Engelliyici 21:26 ---------- Önceki Mesaj 21:22 ----------

Youtube bu aralar gerçek zamanlı sayımlarda falan sapıtmaya başlamıştı...Önce yine öyle bir şey vardır düzelir diye düşünüyordum ama 15 gün kadar oldu sorun devam ediyor ve artık bende iyice korkmaya başladım...Hakkımızda hayırlısı, durumu biraz izleyip öyle projeleri hayata geçirmekte fayda var sanırım...

Aynen hocam bende korkmaya başladım.Aynen bende ilk önce gerçek zamanlı da problem var sandım.Düzelir dedim, ama nafile,umarım umarım bu durum bir an önce toparlanır, bende beklemedeyim, hakkımızda hayırlısı....

Selamlar; aynı dertle bende mart ayı başından beri uğraşıyorum. Benim yaşadığım izlenimler. Şöyle örnek vereyim; günde sağlam izlenim alan kanalım (özgün) ,ne sebeple bilemiyorum 4 te 3 oranında düştü. Bakınız yarı yarıya demiyorum. 4 te 3 , ne halde olduğumu tahmin edin. Nedeni nedir, hadi bir kaç video düşüşte olsa, anlarım, diğerleri yükselişe geçer. O da olmadı.Her gün bir önceki günden daha kötü.Hele ki bu hafta, tam çöküşte. Çoğu görüştüğüm yetkili kişiler, yeni abone güncellenmesinden sonra abonelere bildirimin gitmediğini, bununla ilgili tekrar güncelleme geleceğini söyledi, bundan olabilir. Bana kalırsa aboneler bir tarafa videolar önerilmiyor. Benim önerilen videolardan gelen izlenimim yaklaşık 1 yıldır abonelerden gelenden daha iyiydi. Netice sebebini bilmiyorummmm, bilen varsa bende cevap bekliyorum.Saygılar....

---------- Spam Engelliyici 21:26 ---------- Önceki Mesaj 21:22 ----------

Aynen hocam bende korkmaya başladım.Aynen bende ilk önce gerçek zamanlı da problem var sandım.Düzelir dedim, ama nafile,umarım umarım bu durum bir an önce toparlanır, bende beklemedeyim, hakkımızda hayırlısı....

Valla bende ne yapacağımı şaşırmış durumdayım sadece izliyorum öylesine...Bahsettiğin gibi şimdi kontrol ettiğimde önerilen videolarda düşme var....örneğin 1 mart tarihinde önerilen video görüntülenmesi 256 birim ise enson 24 mart verisi 176 birime düşmüş...yüzdelik olarak inanılmaz bir düşüş var...birde benim aklıma takılan bir konu var sizde durumlar nasıl belirtirseniz bir bağlantı kurabiliriz belki...Ben bu bahsi geçen kanalıma geçen ay sadece resimlerini kullandığım bir karakter yapımcı firma tarafından telif yemiştim. Yani kanalımda bir telif var ve bunun kanal sicilini etkileyip etkilemediğini merak ediyorum...Belki bu durumdan ötürü youtube benim videolarımı artık önermiyor olabilir mi diye soruyorum kendi kendime...Sizin kanalınızdaki durum nedir? telif ya da topluluk türü bir ihtar var mıdır?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri