Mart ayı'nın 1'den itibaren reklam sorunu yaşıyorum

• Kullanıcı vehbi54
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

vehbi54

Kayıtlı Üye
Merhabalar ,

Arkadaşlar bu mart ayı bana pek yaramadı ortalama günlük 10 k izlenim var ve 20 30 tık oda tbm 0.8 civarı kanallara girdim baktım ve reklam çıkmadığını gördüm bir kanalımda 200'e yakın video var çoğunu kontrol ettim ve reklam göremedim kanal sorunsuz para kazanma aktif ünlem yok telif yok sebebi nedir acaba ortalam ayda 400 500 kazanıyordum bu ay 50 tl zor oldu ne yapmamı önerirsiniz ?

Merhabalar ,

Arkadaşlar bu mart ayı bana pek yaramadı ortalama günlük 10 k izlenim var ve 20 30 tık oda tbm 0.8 civarı kanallara girdim baktım ve reklam çıkmadığını gördüm bir kanalımda 200'e yakın video var çoğunu kontrol ettim ve reklam göremedim kanal sorunsuz para kazanma aktif ünlem yok telif yok sebebi nedir acaba ortalam ayda 400 500 kazanıyordum bu ay 50 tl zor oldu ne yapmamı önerirsiniz ?

kazanç paylaşımı yasak hocam çalışdığınız kategoriyi söylemediğiniz sürece

Tamam da hocam ben gövde gösterisi yapmıyorum sorunumu dile getiriyorum çare bulmak adına

maalesef kuralları ben belirlemiyorum :) soruna cevap ise ben mart ayında benim için çok yüksek miktar kazandım xxxx miktara ulaştım mart ayında ve sadece 6 günde bende sorun yok reklam çıkmama ise belki sizde öyle görünüyordur güvendiğiniz birine kontrol ettirin isterseniz

maalesef kuralları ben belirlemiyorum :) soruna cevap ise ben mart ayında benim için çok yüksek miktar kazandım xxxx miktara ulaştım mart ayında ve sadece 6 günde bende sorun yok reklam çıkmama ise belki sizde öyle görünüyordur güvendiğiniz birine kontrol ettirin isterseniz

Hocam günlük 12 k izlenim ve to oranı 0.5 0.15 civarı bu demektirki reklam çıkmıyor ama kanallar sorunsuz adsense sorun yok acaba neden anlamış değilim

sayfa to düşük eğer uzun içerik çalışıyorsan video ortasını aktif et

Geçen ay bendede bu sorun olmuştu. Bu ay düzeldi. Sanırım heray birinin başına geliyor bu durum.

aynı dert bendede var deli olacağım ortalama (ortalama yazıyorum arkadaşlar hemen kazanç paylaşmak yasak demesin kazancım değil) 200k izlenime 100$ anca veriyor.

@vehbi54 benim içerik türkçe senin içerikde türkçemi ? yabancı çalışan arkadaşlarda durum nedir ?

Adsense zaten reklam görüntülenmelerini sayıyor.

sayfa to düşük eğer uzun içerik çalışıyorsan video ortasını aktif et

Hocam kanallarım da uzun video da kısa video da mevcut uzun videolarım da orta reklam aktif ama yine to düşük sorunsuz kanalda reklam neden çıkmaz bu benim kafama takıldı

aynı sorun başka adsensemde var.. deli gibi izlenme var reklam çıksada tıklama yanzımıyor... hatta izlenme sayılarıda bile adsenseye yarı yarıya yansımadığı oldu... benım önerım şudur...
1-tum videolarını kanalında iken seç, sonrasında reklamı kapat heosınde aynı anda...
sonra 10 sanıye bekle sayfanı yenıle.... ardından yine tum videolarını seç ve reklam para kazanmaya aç.... sonrasından orada baya bir unlem çıkacak.. unlemler gizlı duruyor tetıkte... o para kazanıyor gorulenlerın unleme düşmesinden sonra hemen onları sil... yoksa direket olarak kanalın para kzanmaya kapanabilir... yabancı forumd aokumuştum başımada geldi senin durumunda yakaın gibi denemenı onerisim..

aynı sorun başka adsensemde var.. deli gibi izlenme var reklam çıksada tıklama yanzımıyor... hatta izlenme sayılarıda bile adsenseye yarı yarıya yansımadığı oldu... benım önerım şudur...
1-tum videolarını kanalında iken seç, sonrasında reklamı kapat heosınde aynı anda...
sonra 10 sanıye bekle sayfanı yenıle.... ardından yine tum videolarını seç ve reklam para kazanmaya aç.... sonrasından orada baya bir unlem çıkacak.. unlemler gizlı duruyor tetıkte... o para kazanıyor gorulenlerın unleme düşmesinden sonra hemen onları sil... yoksa direket olarak kanalın para kzanmaya kapanabilir... yabancı forumd aokumuştum başımada geldi senin durumunda yakaın gibi denemenı onerisim..

Hocam şimdi onuda denedim ve ünlem de vermedi reklam da çıkmadı ilginç bir durum

---------- Mesaj saat 08:15:02 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 08:11:38 civarında gönderildi. ----------

aynı dert bendede var deli olacağım ortalama (ortalama yazıyorum arkadaşlar hemen kazanç paylaşmak yasak demesin kazancım değil) 200k izlenime 100$ anca veriyor.

@vehbi54 benim içerik türkçe senin içerikde türkçemi ? yabancı çalışan arkadaşlarda durum nedir ?

Dostum kanallar karışık türkçe de var yabancı da

Hocam şimdi onuda denedim ve ünlem de vermedi reklam da çıkmadı ilginç bir durum

---------- Mesaj saat 08:15:02 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 08:11:38 civarında gönderildi. ----------

Dostum kanallar karışık türkçe de var yabancı da

videonu 5 dk kadar bekle.. sonrasında reklam çıkmıyor dediğin videonun linkini başka yerde dene explorer firefox google crome gibi.. reklam çıkmıyor dediğini ... birde çok izlenıp reklam almayan bişe varsa onun müzik eşleşmesi olabilir... hepsi aynı sorunlu ie bişe diyemicem

videonu 5 dk kadar bekle.. sonrasında reklam çıkmıyor dediğin videonun linkini başka yerde dene explorer firefox google crome gibi.. reklam çıkmıyor dediğini ... birde çok izlenıp reklam almayan bişe varsa onun müzik eşleşmesi olabilir... hepsi aynı sorunlu ie bişe diyemicem

Onuda denedim hocam malesef durum yine aynı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri